33

Анонимен

преди 2 години

Това за анатемата ми хареса.Не бива да се пращат оръжия.Не се гаси пожар с огън.

32

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 37 А тези които заграбват чуди територии, за тях какво?

31

мак

преди 2 години

Може да се каже също, че който му дава квото иска подкрепя двама изнудвачи. Всички му играят по свирката, а все не му достига помощта. Само украински народ ли съществува и има нужди? Какво, България да фалира, за да спре да я шантажира. Утре ще поиска от ес, в който още не членуват, пари за пенсии, заплати, детски, а накрая да възстановят Украйна след войната (последното е най-вероятно).

30

ГАДОРЯН

преди 2 години

Тия са много нагли! Струва ли си заради тях да ставаме враг на Русия? Зашо Турция води най разумната политика отново?!! Ердоган е в пъти по вещ в политикста от нашите пожарникари, харвардски диоооманти и прочее.,

29

Не е ли ясно още?

преди 2 години

НАТО е враг на България! И САЩ е враг на България.

28

Анонимен

преди 2 години

прав беше oня за тpoянcкия кoн в ЕС.

27

Анонимен

преди 2 години

Анатема на всички които искат да дават оръжие и тяхните роднини.Хора които дават оръжие да умират млади животи проклиням во веки веков с тяхното семе и рода

26

Анонимен

преди 2 години

"[О]т България [се иска] военна помощ, иначе се подкрепяла руската агресия", казва украинецът. Като са взели оръжие от всички останали, не им ли стига? Пък и какво може да даде държава с 20 танка и три самолета (двата за ремонт)? Украйна не е в ЕС, нито в НАТО. Какви са ни на нас чисто юридически? Каквито са, например, Уругвай или Танзания. Това трябва да е позицията и на САЩ/ЕС/НАТО, но не е. Пита се защо? Защото търсят конфронтация с Русия. Това е. Ето кой е агресорът.

25

Малко за политика

преди 2 години

Не можем да пращаме оръжие на една от воюващите страни, а едновременно с това да разправяме, че искаме мир. Украйна можеше да избегне войната, а и сега може да преговаря с Русия. Когато европейските политици говорят за Украйна много им се иска да се покажат като големи защитници на украинският народ. А всъщност правят всичко възможно войната да не приключи скоро и да има повече жертви.

24

Анонимен

преди 2 години

Генчовска се похвали ,че сме им дали помощ от 150 хиляди евро.Кво иска. А пък червения кръст е събрал от хората дарения за 1,5 милиона лева.Държавни средства срещу средства на хората.Хорста побеждават с над с над 5 пъти.

23

IQ 3.14

преди 2 години

До Лекар и кой ще връща тъпканото, крайцера москва ли ? нали като сателита засече пуск на ракета със среден обсег и веднага ще са излетели ответките от румъния и инджирлик. смешно е след като кацапите проспаха флагмана на черноморския флот некой да плаши с "тъпкано

22

Анонимен

преди 2 години

Който иска да праща неещо да прари себе си. Взима пушка и отива и показва храброст и смелост там. Бактън от продажни форумни плъхове с псевдо смелост

21

Gogo

преди 2 години

Кулеба, качвай се в колата , с която си дошъл и газ обратно към украйна! Как може да си толкова долен и нагъл да искаш да ни изцапаш и нас с братска кръв?! Не стига ли, че приютихме децата и жените ви? С какво ще ти помогнем: с оръжията, които нямаме ли? Само и само и нас да нацапаш с братска кръв си готов на всичко! Аз вече не съм съгласен да приемаме украинци. Вече почват да ме дразнят и кулеба и зеленски и синьожълтото знаме!

20

IQ 3.14

преди 2 години

До Манолски аз братя кацапи немам. или да ти напомням за сръбскобългарската война, или за това кой предизвиква ревизия на санстефанския мирен договор?

19

Асоциален Примитив

преди 2 години

Какво ще стане ако изпращаме военна помощ за Украйна? Руснаците ще ни нападнат и ще оставят украинците в гръб? Русия е еднна пародия и скоро ще бъде фалирана, превзета и цивилизована.

18

Манолски

преди 2 години

Вменяването на вина е много долен способ за манипулация. Такива дето размахват пръст да ни скарат с братска Русия вън!

17

История

преди 2 години

ЕС,САЩ,Великобритания и Турция унищожава българите .Унищожени заводи,предприятия с печалби за милярди долари .Унищожени зеленчуци ,плодове ,животни .Унищожена Армия ,Полиция няма .Съюза Великобритания Турция действа мощно като по времето на Бенджамин Дзрели .Направени турски болници с неадекватни цени,лекари и лечения а парите в Анкара .ГМО продукция идва с една цел от Турция .ЕС пък праща продукти да разболява народа.Историпески факти .

16

Анонимен

преди 2 години

През последния месец се убедих, че украинците са чудовищно нагли, но за сметка на това, невероятно досадни.

15

IQ 3.14

преди 2 години

До Война можеше да няма направи си скрийншот, и после го пусни, като обявят западноварненска народна република. що тогава нато ще каже "шумкаре, вие се правихте на инстересни като нападнаха украинците, сега се оправяйте как можете". и ще ни пратят помощ - чипс и орео

14

Анонимен

преди 2 години

Излагаме се. Да им пратим каквото можем, иначе рано или късно ще ни се върне тъпкано и никой няма да ни помогне.