75

Анонимен

преди 2 години

"Русия не иска да живее в страх.." За какъв страх говориш? Кой я е заплашвал и кога? Правилно е да кажеш, че Русия не иска да изпитва страх, докато бие малките държави, които са имали ужасния късмет да са й съседи.

74

Дедо Мъди

преди 2 години

Пристрастието може да скара приятели, бъдете умни и не се радикализирайте!Когато имаш глупав приятел бъди толерантен и внимателен с истината, важи и двата полюса!

73

Анонимен

преди 2 години

Според турски сайтове утре предстои важен разговор между Ердоган и Путин, като Ердоган предлага да посредничи за постигане на базисно примирие. Освен това, от 11-13 март в Анталия ще се проведе дипломатически форум, на който Чавушоглу е поканил външните министри на Украйна и Русия, като Лавров е споделил че това е "добра идея" и че ще присъства на форума! Да се надяваме цялата тая лудост скоро да свърши! P.S: В турските новинарски сайтове няма форуми, може би за да не се вихрят тpолове като тук

72

Анонимен

преди 2 години

Време е някой да му спре историческите Руски книжки, нещо много си повярва

71

бреййй

преди 2 години

До Турчинвикаш китай е набрал на русия а не на америка която все им се бърка ?? и кой го раздава шериф в момента...май са краварите и ще го отнесат накрая !

70

Не

преди 2 години

Че руснака си постига целите в Украйна е пределно ясно за целия свят. Не е ясно само защо нехелното НАТО не предприе нещо да предотврати това. Май наистина не може..

69

Анонимен

преди 2 години

Самата Украйна може да наложи забрана на полети над нейна територия както на ракети така на самолети и други летателни апарати от чужд произход на производство и експлоатация под определен знак за идентификация както и сухопътни военни транспортни и бойни единици неприятелски й и нехаресвани от нея по цели на пресичане на границите,които са и определени по международни споразумения от двустранни до многостранни приети за непредставени с държавни знаци,буквени означения и неидентифицирани обекти.

68

Анонимен

преди 2 години

Значи той иска да си ги избива на воля украинците, без да е обезпокоен от никой! Това как се нарича, Путин е за разстрел! Ама знам също и че Нато няма да посмеят да наложат забрана на полетите

67

Анонимен

преди 2 години

До амиРусия си е мултинционална държава, Украйна е неонацизъм!Сега дядя Путина им прави денацификация демилитаризация!

66

Анонимен

преди 2 години

Пак бръщолеви! Нещо няма ефект от лекарствата. Да му ги сменят!

65

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Очевидно инвазията в Украйна ще е повратната точка за разпадането на Руската империя на Западна и Източна част подобно на Римската империя. Неслучайно Шойгу заяви миналата година, че трябва да се направи втора столица в Сибир.

64

ами

преди 2 години

Руския фашизъм в действие

63

Независим

преди 2 години

Жалки коментари за комплексари. Мислете преди да пишете. Ще поживеем, ще видим. Дано по скоро свърши всичко и всеки да си получи заслуженото. Американците разпалват войни и гледат сеир. Не си цапат ръцете.

62

Турчин

преди 2 години

При ядрена война мишената ще е Русия. А първите които ще изпрятат ядрени ракети към Русия ще са онези човечета с дръпнати очички на изток. После ще си превземат Тайван пък и отдавна се облизват поглеждайки към Сибир.

61

Анонимен

преди 2 години

Другаря Путин почва да гълта водица хахахах

60

!!!

преди 2 години

Радев , къде си бе ? Тия , дето ни натресе ще ни вкарат във война с Русия !

59

Анонимен

преди 2 години

Ето питам те!Как го трупа това оръжие Путин в Сърбия и по конкретно в Ниш?

58

Анонимен

преди 2 години

Колективния Запад ще се пробва с провокация, и то колкото по близко е края на сегашна Украйна.И точно Полша е кандидат номер 1, за ролята. Номер 2 е Румъния.Такива неща ставаха и в Сирия ще стават и сега. Всичко е от един сценарист. Но Русия е готова, а Световната война неизбежна. НАТО отказва да чува, Русия не желае да живее в страх с 5-15 мин. предизвестие. И да отлага смисъл няма.

57

Анонимен

преди 2 години

44 Азиятците както винаги са объркали .Или ти не си видел правилно.Азиятците па какви тивита имат ?От времето на каменната ера ли ?Ха хаха ха

56

баба мара

преди 2 години

ето новият световен ред идва които оцелее ще разказва след 75 години мирще загинем заради ам интереси и печалби историята се повтаря затова се изтриваот учебниците за да не могат младите хора да се ориентират правилно и да непишат прос-то-тии по медиите