81

90те години

преди 2 години

Победата на НАТО изглеждаше пълна и окончателна.

80

Анонимен

преди 2 години

Санкции ще направят поскъпване на злато нефт и газ и ще докарат голяма депресия на САЩ и ЕС със 70 % безработица. Имаше го и в 2009 г. с масови банкови фалити в НАТО и Гърция.

79

Анонимен

преди 2 години

Четейки тази статия разбирам, че българските русофили са най-простите хора на планетата. Те не подкрепят репресирания руски народ към който нямам нищо против, а подкрепят този инфантилен чичак ***, защото имат мазохистични спомени към великия комунизъм и се надяват тези времена да се върнат. Тези наивни руснаци от статията поне се намират в информационно затъмнение и не знаят това, което знаят нашите русофили. Които пък знаейки за тези путински излияния, продължават да защитават един терорист.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Винаги ме е забавлявало как се налага да си фантазирате, за да понесете суровата РЕАЛНОСТ.

77

Реалист

преди 2 години

До 94. Ох, Крим скоро ще бъде пак украински. Джуджето в оранжев костюм в Хага, а рашъните изолирани от целия свят като прокажени.

76

МОНЕТАРНИЯ ЗАПАД

преди 2 години

НЕ разбира че не всичко е пари и приходи!

75

Анонимен

преди 2 години

НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ БАТАЛЬОНИ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ.уРКИТЕ НЯМА ДА ГИ ИМА ВЕЧЕ,те ще се пръснат по цял свят.

74

Анонимен

преди 2 години

Цените на всички стоки растат, на ток, на храна, на техника. Цените на суровините също растат, при това все по-трудно се намират и дългото чакане за доставки вдига цената на крайния продукт. Цените на енергоносителите са истинска катастрофа за икономиката на Европа.

73

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е ядрената воина от къде ще тръгне първо.

72

Анонимен

преди 2 години

До 80Американската и израелска машина унощожава човешки животи от 50 години в палестина, и 20 години в ирак. Всеки мълчеше досега?/////В съда едва ли на серийният убиец, ще помогне, оправданието, че други също са убивали като него.

71

джендъри

преди 2 години

Какво става със Зелената сделка? Минахте ли на водород или на геотермално биогориво, а? Кога ще спрете да купувате нефт и газ от Русия, а?

70

Анонимен

преди 2 години

Като говорим за чипове и мобилни телефони, Иванушка - след като Тайван и Южна Корея ви отрязаха, прогнозите са, че до месец-два в Русия ще е трудно да си купиш даже Нокиа с фенерче. Ай да видим тогава кой-кого :)

69

Анонимен

преди 2 години

Като гледам американски филми и се кефя"спасителите на света". Радвам се, че в България не сме толкова прости и промити мозъци

68

Рубашка

преди 2 години

До 77. Хе-хе, изобщо не си в ред, да та евва в зомбирания сибиряк. Украинците ги бият с голи ръце, ти запада бълнуваш. Шизофреник като побъркания ти идол.

67

Реалност

преди 2 години

До Анонимен 95 "Руснаците по света, вече се срамуват да говорят на родния си език пред местните , заради този изтрещял дъртак..." Тук където живея имаше един руснак, който под регистрационните табели на колата си отпред беше написал Россия и руското знаме, а отзад сохрани и спаси и православен кръст. От атаката на руските терористи минаха само 6 дни, а вече ги е махнал.

66

Анонимен

преди 2 години

Ядрената воина е неизбежна рано или късно такаче да си знаете от сега,бъдете подготвени.

65

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"

64

Анонимен

преди 2 години

Чака ни недостиг и на храни заради войната в Украйна. Ръстът на цените на пшеницата на международните борси пряко ще се отрази върху цените в България.

63

Анонимен

преди 2 години

Рязък скок на цените на паладий - основна суровина за чипове и мобилни телефони. Русия владее 50% от световния пазар на паладий, и разполага с 90% от запасите на земята с паладий. След Русия е Южна Африка като пазарен дял, но нейните запаси са силно ограничени.

62

Анонимен

преди 2 години

МЕЧКАТА СЕ СЪБУДИ.СТАВА МНОГО ЛОШО ЗА ЦЯЛ СВЯТ.