95

Анонимен

преди 2 години

Коалицията Герб - ДъПъСъ стана година преди КТБ, когато Свинските медии рязко обърнаха палачинката и почнаха да венцехвалят Тиквата - в пълен разрез с дотогавашната им линия. Оттогава са ду *** и га щи в краденето на България.

94

Анонимен

преди 2 години

Вземете го за шофьор на Президента. Той само това може. А и има стаж при Маджо, Маргините, Бай Тошо и Крадлив дедо. Сериозно CV

93

Предателя ББ

преди 2 години

Борисов закри Южен поток за направи Ердоган Турски поток!

92

Анонимен

преди 2 години

Пионките са сменени, ситуацията - същата.

91

До 88

преди 2 години

Какво да ти коментирам по същество коментара?Той е тотално лишен от смисъл.Показва, че нямаш идея какво се случва в държавата и да анализираш събития, личности и т.н.Това, което си написал няма и грам общо с иатината За какви радевци ми говориш, за какви чудеса?Гербави опорки, нищо друго не си написал.

90

бай Иван

преди 2 години

оставяйки след себе си мизерия и кражби на килограм, естествено е да е всичко надолу. а още по лесно е да блеймваш особено когато отлагаш агонията за сметки за ток и далаверите направени за да плащаме като *** ... много ми се искаше да не се навиват а да ви оставят да ви видим вие какво щяхте да направите ... най вероятно съвсем щяхте да ни загробите

89

Анонимен

преди 2 години

Наследството оставено от Борисов и хранениците му. За да се нахранят, изядоха България.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Никой никого не е свалял с преврат." Напротив: платените протести, гоненията на политически активисти и избиратели на герб, машините на Мадуро, включително машините фантоми и отказа за паралелно преброяване - всичко беше организиран преврат за изфабрикуване на избори.

87

Анонимен

преди 2 години

Пишман-европейскоторазвитие на Гербустан, направи страната ни обран бостан.

86

Ghost

преди 2 години

Рашков с неговите доказателства, които къта вече година, защо не действа? И да кажем , че Борисов и другите бъдат бутнати в зандана. Гешев е свален. Това по-щастлив ли ще те направи? Ще ти топли сърцето и ще ти пълни търбуха в студените , тъмни нощи? Ще ти действа като една душевна извънземна ч/е/к/и/я ? Радев и сие, подкрепени от олигарсите, това е равносметката за тъпотата на бг народа от който произлизаш и ти, драги ми протестъре...

85

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Реви Боко...реви,сега започваш.До края на...мандата на това правителство и *** 3 години и 10-сет месеца.До тогава Мъск ще прати хора на Марс,купи си еднопосочен билет,че кат ривеш там,поне да...напълниш едно марсианско море,казват че били...пресъхнали.

84

Анонимен

преди 2 години

Тези избори изпратиха коалицията Магнитски (коалицията Тримата

83

Анонимен

преди 2 години

Прав е бибитко. Всичко е като по негово време.

82

"Просто Киро&qu

преди 2 години

Ама много просто

81

Анонимен

преди 2 години

Мафията се прости и с Президентската власт. Законодателната я загуби също. Изпълнителната й се изплъзна след съставянето на правителство. Съдебната ще се изпари с разкарването на Гешев.Мафията си остава, засега, само с местната власт. Е, и с мисирките, но те ще се разбягат с крясъци, още от утре.

80

Анонимен

преди 2 години

До До 74/78 "Пич, ти мямаш връзка с главния си предавател." Поредния слуга на Радев, който вместо да коментира по същество казаното, се занимава с плюене по "опонентите". Я кажи, защо не внасят "доказателствата" за "кражбите" на Борисов при Кьовеши?

79

МВР пази нанайси

преди 2 години

Борисов ще пратиш ли пак ГДБОП за да респектират Човека Глас!?

78

Анонимен

преди 2 години

Отстраняването на мафията означава бързо премахване на Банкянския крадец и похотливец и камарилата му от политическата сцена и укротяване на ДПС (тях няма да му дадат да ги отстрани, поне засега).

77

Анонимен

преди 2 години

Ами цената на тока, е на, Европейската борса ти го направи мутро и ся като ни вкарат в Евро зоната това ще ни е края както казва Костадин

76

Мъка, мъка

преди 2 години

Стопи се човекът от грижи за България.