297

17

преди 2 години

Единствената официална причина още да го има смърдификата е, че той насърчава ваксинацията, която все още се счита за полезна. Когато и тази най-упорита заблуда бъде развенчана, смъртификата ще отиде в клозета на Историята, а всеки упорствал в негова защита, ще му бъде лепнато срамно петно на челото.

296

ГМО

преди 2 години

Не си бия генно игженирани препарати. Ниеога!

295

Анонимен

преди 2 години

До Татул 304 А защо не показа сравнението от преди ваксините :) В Израел има здравна система, тук има морги, от които понякога се измъкват бегълци.

294

Анонимен

преди 2 години

Израел е колкото РСМ като територия, обаче са 7 милиона, ние сме 6.5 милиона и имаме 3-пъти по-голяма територия, я пак сметни :))))

293

Анонимен

преди 2 години

Мангъра е прав, никакви сертификати! Само пълен локдаун и КПП-та ще спрат вируса. Да връщат НОЩ и КППтата!

292

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера като диспута е за или против зелевият сертификат що все го избиват към ваксините???Едно си баба знае,едно си бае.И слепите видяха,че сертификатите работят в полза на вируса.Но пък е идеалното средство за принудителна ваксинация.

291

Анонимен

преди 2 години

Нямам ваксина, не съм боледувал. Брат ми е с 3 дози и сега го кара за 3 път. Близък приятел без ваксина почина много млад. Логика в този вирус няма

290

Анонимен

преди 2 години

И като е ваксинирана Европа, всички виждаме какво се случва там. Симидчиев дали вижда?

289

Анонимен

преди 2 години

Наследниците на Хитлер всъщност само са чакали повод да се завърнат на политическата сцена. Тъжно е да гледаш Европа в момента. Но пък едно е хубаво на цялата тая лудост- видяхме, кой колко струва наистина в живото. Излезоха на яве всички онези дребни души, които са готови на всичко, за да се почувстват повече от другите. Комплексите стаявани с толкова усилия най-после лъснаха.

288

Анонимен

преди 2 години

Вирусите преминават през ваксинираните като горещ нож през бутер. Проблем е, че не е ваксина, а генна терапия и размножава вируса преди това.

287

Анонимен

преди 2 години

За мен е прав. Каква е тази фалшива сигурност която ти дава една хартия?Уважавам го.

286

Симидчиев

преди 2 години

Симидчиев е замерил нивото на вирусните частици в дишането на ваксиниран и неваксиниран заразенВярвате ли че могат да се измерят приказки наизуст

285

Татул

преди 2 години

Гледах интервюто, Симидчиев показа каква е кривата на смъртните случаи при ваксинирани държави и неваксинирани като нашата. 300 човека в Израел за 3 месеца са починали от ковид и 9000 в БГ за същия период. При население 9500000 към 6500000. Мангъра е прав, че и ваксинираните могат да заразяват. Но като много по ниско число в проценти е. Смятам, че поведението му е опасно защото раздвоява обществото в такъв момент и трябва да бъде по умерен в приказките си. Лично за мен тоя човек е за психиатър.

284

Aнонимен

преди 2 години

И ваксинирани, и неваксинирани заразяват еднакво

283

Анонимен

преди 2 години

До Снежанка Щом говориш такива глупости, ясно ми е какво е нивото в медицината :))) Ти си по зле от тези които убиха майка ми, тоест си некаква сектантка с нулево образование :)))

282

До 260

преди 2 години

Те маските са задължителни за всички. Няма знамение дали е ваксиниран или не. Даже по наблюдения пора, които са ваксинирани спазват в пъти повече мерките и препоръките от неваксинираните.

281

Чакам отговор

преди 2 години

Ако ваксиниран ме зарази, какво ме топли, че имал сертификат и заразявал по-малко?

280

Мдаа

преди 2 години

Бил сьм при него на преглед преди операция на пулмолог - симпатяга но парите са си пари - канада плаща в доларес за рекмама на файзер

279

Ваксъри...

преди 2 години

пиша бавно...четете и вие бавно дано разберете. Самото ЗАРАЗЯВАНЕ се случва, когато вирусът преодолее имунната система. БОЛЕДУВАНЕТО пак зависи от имунната система. АКО най-вваксинираните държави са НАЙ-ЗАРАЗЕНИ, идеята че СЛЕД заразяването боледувеат по-леко е абсурдна. А е факт- най-ваксинираните държави чупят рекорди по ЗАРАЗЯЕМОСТ. Смърностнотта няма нищо общо - просто когато стиенш до болница, в чужбина здравната система е по уредена.

278

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с доцент Мангъров. Един измислен, ненужен документ. Уважавам мневието му.