16

Анонимен

преди 2 години

Председателят на Китайската комунистическа партия другарят Си Цзипин обяви, че договорът за газопровода Силата на Сибир 2 е окончателно подписан и започва изграждането му. Русия доставя 170-180 милиарда куб/м газ в Европа. В следващите години около 110 милиарда куб/м от този обем ще бъдат насочени през Китай, по газопровода Силата на Сибир 2, който минава през Казахстан. През това време Европа трябва да намери начин да осигури намалените количества от други източници ако иска да избегне пълен крах на икономиката си.

15

Diplomat

преди 2 години

Като гледам как България отива към фалит де да можеше и Чорапа да спретне подобни "дипломатически" разговори. Спирането на Путинските патоци към Запад, означава фалит на Русия, край на империята на Фараона и 40-те разбойника и начало на нова гражданска война в Русия. Краят на най- големите джуджета наближава. НАТО няма да отстъпи!!!

14

Анонимен

преди 2 години

До Толкова ви е акъла "Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."

13

Анонимен

преди 2 години

До 10скоро американците ще ядат танкове и ракети. ///0т 70 години чакате гнилият Запад да пропадне ,но ядец не загива ,даже става още по-атрактивен и търсен за заселване и имот.Ако не верваш питай богатите руснаци ,защо имат имения,къщи ,дворци на Запад ,а не в Китай,напримерн.

12

Анонимен

преди 2 години

Опа, замириса на тoaлетнa откъм запад! Никак не очакваха такъв ултиматум западняците. Тъкмо си мислеха, че като прегазят Руската федерация им остават само китайците, ама уви. Путин си трайкаше и разработваше нови модерни оръжия тайничко в гаражчето в задната градинка, докато ония си играеха на световен жандарм и пръскаха милиарди за водене на войни и цветни революции. Сега решиха, че ще му трупосат ракети под прозорците в Кремъл, ама май просто настъпиха спусъка на "противопехотна мина".

11

Толкова ви е акъла

преди 2 години

До Анонимен: "нямат какво да ядат."? Ха ха ! Ти си като от вица дето мравките от мравуняка нападнали слона!

10

FMC

преди 2 години

И още нещо. Така и не разбрах, какъв е интереса на така наречения "Запад". Пазари? Ресурси? Хитлер искаше ресурси! Какви пазари ви гонят, та вече всеки, който ви интересува, може да отиде при вас, крадейки десетките хиляди долари, вложени в тоя човек да бъде образован!!! Какво ви трябва, не мога да разбера. Какво искате? Някой да ми отговори на тоя въпрос! 840 000 е намаляла БГ по предварителни данни за 10 години. Какво още искате от нас????

9

Което си е верно

преди 2 години

До Анонимен: Така е! "Успешната тактика срещу Русия е известна: санкции и още санкции." - докато санкционерите не изчезнат, а руснаците продължат да съществуват като винаги -мирно и щастливо в необятната си шир.

8

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се сещат да преговарят истински само когато вече нямат какво да ядат. Тогава са изключително готови на преговори. През останалото време разиграват театър. Всъщност, те са точно като Северна Корея.

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери и техника от Русия, докато 50 милиона американци гладуват - скоро американците ще ядат танкове и ракети. А Русия от 10 години стратегически заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

6

Анонимен

преди 2 години

Успешната тактика срещу Русия е известна: санкции и още санкции.

5

FMC

преди 2 години

Ако не бяха разбили СССР, нямаше да има тия новини 30 години, след краха. Сещам се навремето какво ни учеха в училище относно славяните. Това бе преди 1989-та. Та там ни учеха, че славяните са воювали навремето помежду си, но когато се е налагало да се защитават, са се обединявали! Е, сега обединението го няма по ред причини, най-вече чуждо влияние. Та ние не можем да се разберем с братята си от Македония, какво остава да оправяме света???

4

Анонимен

преди 2 години

Прекалява с оръжията. Заложили кила на пета подводница тежък ракетоносец. За кво им е ? Това са безумноскъпи оръжия предназначени за - деня на страшния съд. А тогава няма да има голямо значение четири ли са или повече. Сега върви война на валутите. Русия трябваше да направи златна дигитална рубла със златен стандарт . Много е необходима за международната търговия . Тя щеше да регулира много неща в света . Има и други работи с които не съм съгласен с Путин но пък защитава руския интерес .

3

Прецаканите

преди 2 години

Запада се чувства много прецакан - мисли си че играе покер, а то било шах и то срещу гросмайстор!

2

Обидения запад

преди 2 години

Те чакаха Вова да си ходи и да дойде я някой нов Елцин, я някой ликвидатор Ходорковски а той им разкъта играта и им взе шницела от паничката. НИКОГА няма да му го простят! Тъкмо се бяха наканили да си поделят Сибир - и нищо!

1

Путин е Велик!

преди 2 години

Прави сами да си говорят като топ ЕС гейовете, така и локалните подражатели по сайта!