69

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Независимо ,че Мангъров е с цurancku произход и независимо,че мразя цuranuте ще си позволя лукса да го подкрепя. Няма Ковид.Искам да Ви предложа нещо за размисъл. На много места не допускат хората на РОК КОНЦЕРТИ, понеже имало сгъстяване на хорски маси. също тогава допускат без сертификати и ваксини хора в болниците,които са развъдници на испанска чума и Ковид? Защо бе,евреи гнусни? На майка ви Авраам в nyтката цurancka !

68

Анонимен

преди 2 години

Когато този се обади по подобен начин, в България измират към 20000 човека в повече.

67

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е безсмъртен. Стажът му в инфекциозна го пази от щамове. Кажете сега какво става с Кунчев.

66

До 62

преди 2 години

Мнението на Мангъров поне се основава на медицинска логика такава каквато е позната от десетилетия преди "официалната медицина" да бъде монополизирана от частни интереси. По конкретно - естествените мутации на един вирус с времето дори да го правят по-заразен, са по-леки. Причините за това са, че самият вирус не може да живее без гостоприемник, т.е. в негов собствен интерес е да се адаптира към приемника но БЕЗ да го унищожава. Тезата на СЗО е ясна на всеки - набодете се на всяка цена.

65

Анонимен

преди 2 години

Аз на този нищо не му вярвам всеки път си променя тезата.

64

Бay

преди 2 години

Трябва да си луд да заведеш детето си при този...

63

Анонимен

преди 2 години

Вместо да дрънка лъжи, да каже колко пари направи от частната си лаборатория.

62

Анонимен

преди 2 години

Защо въобще му давате думата на тоя долнопробен знахар?

61

Анонимен

преди 2 години

Тежкия живот ги създава тези психопати мръсният въздух храната спин презадоволява не от всичко злоупотреба с живота и тои си отмъщава но светът ще се изчисти скоро вървим към позитивно.

60

Анонимен

преди 2 години

До 62 Странно кога хванаха сериозни поражения? Допреди часове беше, че всички са го минали с лека хрема и отпадналост и няма един стигнал до болница. Явно опитват да му припишат гафа с ваксините и ще се окаже, че ваксите от месеци пълнят болници и умират с омикрон.

59

Анонимен

преди 2 години

от къдe се взе да даваш акъл

58

АнонимеН

преди 2 години

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НИТО НА СЗО , НИТО НА МАНГЪРОВ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА ЩОТО ЕДВАМ СЕ ПОЯВИ ОМАКАРОНА И СЗО КАЗА, ЧЕ ПРАВИ СЕРИОЗНИ ПОРАЖЕНИЯ А ПЪК МАНГЪРА КАЗВА, ЧЕ НЕ ПРАВИ! И ДВЕТЕ СТРАНИ НЕМОЖЕ ДА ДАВАТ МНЕНИЯ ТВЪРДЕ РАНО Е! ТЪЙ, ЧЕ НИТО НА СЗО , НИТО НА МАНГЪРОВ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА !

57

ХАХА

преди 2 години

Сакън,не казвай че менте"ваксините" са безсмислени защото гледам инжектираните и прекарали се ГМОжендеря получиха пак нервна криза!Хаха!

56

Анонимен

преди 2 години

Неможе ме да сложи ме черно петно на индийците и да каже ме че са изнасилвачи изнасилвачи има и в българия нормално в индия да са повече от българия все пак са милиард и половина изнасилвачи има навсякъде и в америка и в русия и в китаи и в африка тва са единични случаи не може ме да каже ме че българите сме изнасилвачи или че индииците са изнасилвачи това са сексуални маниаци психопатия.но света ще се изчисти от такива следващите години вървим към позитивно.

55

тоя

преди 2 години

нали си изяде дипломите, за какво ни го натрапвате пак?

54

Анонимен

преди 2 години

Бях се отчаял леко, като гледам навсякъде ковидпсихари и хипохондрици, готови да си набодат каквото и да е. Но днес в един от шестите класове на столично училище, двадесет и седем от родителите на клас с тридесет деца,са отговорили че детето им е без сертификат и не желаят то да се тества два пъти седмично. Останалите три деца са с родители даскаля в същото училище и те по стар държавнохрантутнически обичай,мълчат и се ослушват като шушумиги. А директорката е мъжка герберастка и е много долна.

53

Анонимен

преди 2 години

Агонията на неуспелите пропагандатори изразена в мощно оплюване на човека, който не се поддаде на лъжите. Хахахаа, съвсем малко ви остана... Жалки неудачници. Дори и в това си начинание не успяхте.

52

Анонимен

преди 2 години

Кунчев какво казва за новия щам?

51

АнонимеН

преди 2 години

МАНГЪРА Е ДАЛ МНОГО УМНИ ДОВОДИ, НО СВЕТОВНИТЕ КУКЛОВОДИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ С ПЛАНА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ И БУСТЕРИЗИРАНЕ!

50

Анонимен

преди 2 години

Къде си бе, Мангъре? Липсваха ни твоите глу.по.сти. Вече сме края на 2021, знаеш ли? Нали, пак според теб, трябваше до края на лятото на 2020 да няма вирус? Ах, Мангъре, жалко, че не ти се получи в политиката....така както и в докторуването не ти се получава. Заради тебе, Мангъре, умират хора и някой ден, ако те срещна, ще те наплюя с удоволствие.