45

славянин

преди 2 години

Безгръбначни цензорчета, не ми трийте коментарите!

44

Анонимен

преди 2 години

Избрахте си Радев и Славуца - ото ви го резултата,

43

Анонимен

преди 2 години

През 1938 година Хитлер е издавал сертификати за да се знае кои са Евреи и кои Ариици. Не ви ли се струва познато. Новият ред и световното правителство направиха света по техен образ и подобие.. Докога ще го търпим онзи белият поси.нел от СЗО да ни прави на мамуни. Уж вируса страшен а самолетите летят и границите са отворени. За какви ни имат. За лу.ди ли.

42

Анонимен

преди 2 години

До нещо не еми е яснотва за паспортите са пълни глупости дето си го написал. Нямам на идея къде първо са създадени, но ги има от преди новата ера.

41

Анонимен

преди 2 години

Хората са прави, че протестират, защото тези сертификати с нищо няма да подобрят сегашното положение с вируса... Изобщо не е времето им по простата причина, че не могат с нищо да намалят темпа на заразяване... Абсолютно безсмислена заповед и мярка... 100% дискриминация и изнудване.

40

Анонимен

преди 2 години

Невеж си ти. Защо не се просвети за съставките и десетките фатални последици? След месеци ще ги усетите, но ще бъде късно. Максимум до 3 години живот дават "създателите им". Ако ги знаехте, никога нямаше да се "ваксинирате".

39

Байчо Баев

преди 2 години

До АнонименХиляда пъти ви казаха как са направени ваксините - и РНК и векторните! Какво ми се правите на интересни!

38

Анонимен

преди 2 години

Бойко ви беше лош, нали бе ;)

37

Анонимен

преди 2 години

Така се започва. Това е началото. " Мъглиж беше пръв. Стара и Нова Загора...". Трябва в цялата страна едновременно! Браво. Хубава новина!

36

До26

преди 2 години

Безработни Трооооле,Елементарно е само да си помислиш за това,а да го изтипосаш на плакати като верую и да протестираш се нарича тотално затъпяване!

35

българин от 22 век

преди 2 години

Ставам за работа - сертификат. Мия си зъбите - сертификат.Отивам до клозета - сертификат.Връщам се от работа - сертификат.Правя кекс - сертификат. Мия си зъбите - сертификат. Пишкам - сертификат. Лягам да спя...Това ви чака!

34

Гецо Балтията

преди 2 години

Последните тарикати в европата, ударете им балтията вирус нема.

33

Анонимен

преди 2 години

слабаците които допуснаха да са лабораторни свинченца докараха всичко до това дередже, ако не бяха показали слабост, сега нямаше и да сме на този хал, дали им е удобно или не написаното, то е факт, слабаците винаги предават. слабаците и в живота са така, два чимбера му удариш и се раздрънка и издаде всички, така постъпиха и с ваксата, страх на слабака да не почине от ковид, търчи изпунктовете, докара страната до тая гибел и после винаги търси под вола теле, че антиваксъра му бил виновен

32

Хахаха

преди 2 години

Чудно ми е герб защо организира протестите само в ц.и..гаранция.ски...те градове. А да, избирателите му са там. Тиквата ще умре в затвора. Гаранция ви давам. Какво става с бившият министър на МВР, който работи за наркокартели? Как е? Чекмеджетата пълни ли са със злато? Колко деца уби тиквоний? Някой ще зададе ли този въпрос на тиквата преди да умре в затвора?

31

Споко

преди 2 години

Днеска тропат хора на площада,утре ще се ваксинират.

30

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да се обединим стещу тиранина намърдал се в президенството.

29

Анонимен

преди 2 години

Долу правителството, свобода за народа!

28

Анонимен

преди 2 години

щом са излезнали да играят, нека си играят, за навънка сертификат не им искат

27

Анонимен

преди 2 години

Правителство се избира за да брани народа, в това число ит фашизъм и престъпления. И когато се обърне срещу тези, които са му повярвали и избрали, следва да бъде наказано! Смърт за предателите! Ще ни изтрепят!

26

славянин

преди 2 години

На протеста в Русе нямаше друсане на хорца, имаше шествие с лозунги против зеленият фашизъм, скандирания, възрожденски песни и изказвания на лекар, учител, пастор, студенти и други пред паметника на Свободата в центъра на града!