45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"по този начин всеки който сканира сертификата ми ще може да създава база данни за моето движение и предпочитания".... Извинявай, ти смартфон не ползваш ли? Движението и предпочитанията ти отдавна са картотекирани и дигитализирани.

44

Анонимен

преди 2 години

всички деца след онлайна в мола, нали не им трябва сертификат

43

Анонимен

преди 2 години

След всичко това плюс цените на хранителните стоки, тока, бензина и пр. много хора които имаха намерение да гласуват за някакво промяна различна от предишните няма да гласуват и ще се върне отново ББ на бял кон. Това направихте вие господа от служебното правителство.

42

Анонимен

преди 2 години

Ще се трепем. То се е видяло

41

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ме задължи да се ваксинирам. Това е личен избор.-----===-----Никой не може да задължи собственика или директора да държи неваксинран сред ваксинираните. Има ли изискване към работниците да ваксинирани за да няма смущения в работата на фирмата, имате личния избор да решите дали да имате работа ваксиниран, или да си стоите вкъщи неваксиниран.

40

Анонимен

преди 2 години

Конституционен съд няма ли в тази държава?

39

Анонимен

преди 2 години

Боже , боже , какво доживяхме - да си здрав да е престъпление ...

38

На чиновниците

преди 2 години

(т.е. търтеите, които ние издържаме)предлагам и ЧИП да им се постави на тия зомбита, за по-сигирно, хаха

37

Анонимен

преди 2 години

ами не съм съгласен да предоставям лична информация на разни служители на магазини, заведения и разни там други, това е, отделен въпрос е че по този начин всеки който сканира сертификата ми ще може да създава база данни за моето движение и предпочитания, а това хич не ми харесва, ваксиниран съм и въпреки това смятам да не вадя сертификат и да не го показвам на никой, защото нежелая

36

православен българин

преди 2 години

Братя българи! Правителството, медиите и всички досегашни партии са слуги на най-богатите еврейски фамилии по света, които искат да ни унищожат! За тази цел използват ваксърите. Последните ни обявяват война. Нека ги смажем и си върнем свободата! Не се ваксинирайте, не се тествайте, не посещавайте места със сертификат! Нека ги смажем с фалити, защото ни отнеха всички права и слугуват на евреите!

35

бивш Радевист

преди 2 години

Радев, ти си предател. Ще си понесеш последствията.

34

Анонимен

преди 2 години

Няма ЕС да ни търпи с това поведение. Съюзът не иска държава приличаща на нещо средно между Русия и Индия. Стига сте ругали, а се наредете на опашките и се ваксинирайте.

33

Анонимен

преди 2 години

Хора, прогледнете! Това е война, война срещу цялото свободно човечество! Идеята е мравките като нас да измрат от ваксините и да остане "златният милиард"! Някои се смеете, но нещата са много, много сериозни!

32

Държавен служител

преди 2 години

Напускам драги. 800 лева заплата, бачкане като за трима сега и потъпкване на правата. Няма да стане. Целодневно се занимавам с хора които не си знаят кинтите и си правят каквото искат а мен ще ме задължават. Е бе те си *** *** та.

31

Задължителната

преди 2 години

ваксинация в държавната администрация е изключително далновиден и елегантен начин старите задръстени кратуни и калинки слугуващи и глауващи за ГЕРБ, да бъдат изкоренени и на тяхно място да дойдат млади модерно-мислещи продуктивни кадри, с около 50% по-малко, но вършещи 2 пъти повече работа. Промяната продължава. Алелуя!

30

ИСТИНАТА

преди 2 години

ДНЕС СИ КУПИХ 20 БУТИЛКИ ОТ НАЙ ЕВТИНАТА ВОДКА.ТОЗИ ОТ ДЕНОНОЩНОТО МЕ ПИТА *** НАЛИ НЕ ПИЕШ.ВИКАМ МУ ЗА МОЛОТОВКИ ГИ КУПУВАМ И ВСИЧКИ ОКОЛО МЕНЕ СЕ ОПУЛИХА.А АЗ НАЙСТИНА ГИ ВЗИМАМ ЗА МОЛОТОВКИ.

29

Анонимен

преди 2 години

към днешна дата 66,43% от населението на UK е напълно ваксинирано, което означава, че няма стадиен имунитет.

28

мак

преди 2 години

Без одобрение на ес не можете да си обършете носа, май. Защо има по-специални хора като държ. служители? Няма да се учудя, ако въобще не им въведете сертификата, щом отсега мислите за гратисен период за тях.

27

DDD

преди 2 години

Хора, четете Конституцията! Всички тези така наречени "мерки" на практика са противоконституционни! Имам чуството, че този "министър" е кукла на конци!

26

Анонимен

преди 2 години

Да се опълчим сега, защото после ще е късно. Фашистите са прилагали същият метод. Първо едните, така че народа да мълчи, после другите и когато дойде нашия ред, вече няма кой да ни защити. Да се защитим сега, утре ще е късно. Бойкот братя и сестри. До дупка!