41

до швед от славянин

преди 2 години

В коя наука вярват съвестните и отговорни шведи!? В тази, благодарение на която болните и болестите на планетата се увеличават постоянно ежегодно ли!? Знаеш ли че медицината е в първата тройка по причина за смърт сред населението на планетата!? Аз в такава наука не вярвам!

40

Анонимен

преди 2 години

Днес гледам в фейса няква лелка изкукала шернала снимка на самолет оставящ конденз следи и вика че така пръскали с делта... И искате да обясните на тези хора защо да се ваксинират ли? Аз се чудя как изобщо тая пази равновесие с двете си сиви клетки.

39

Бил Гейтс

преди 2 години

Да знаете, че ме ядосвате много като не искате да се ваксинирате доброволно вие българите. Вдигам бонуса за поставена ваксина у нас на 50 лв за лекарите, за да вдигнем нивото на стерилизация сред вас. Очаквайте да не може дори да заредите на бензиностанция ако не сте се ваксинирали с моите инжекции разбира се... Побързайте защото скоро ще може да се купува и продава само си чипа, който се имплантира при ваксинация...

38

до 39

преди 2 години

С тази разлика, че ваксинираните прекарват заболяването много по-леко. Този малък факт ви убягва. Също така ви убягва, че не всички хора имат еднаква имунна система. Това, че ти си го изкарал без да разбереш, не значи, че този до теб ще го изкара също леко. *** както винаги мисли за себе си главно.

37

Анонимен

преди 2 години

Че то и ние си живеем свободно от кромида, ако не са мисирките и плазмодиите дето крякат от телевизора досега да сме забравили

36

Анонимен

преди 2 години

Вирусът ще изчезне за една секунда като с магическа пръчица, когато спре да се говори за Коронавирус по телевизията. Не гледам телевизия от 2 години. Веднъж на седмица проверявам новините в нета и живея спокойно без вирус. Медиите създадоха пандемията. Коронавирус не съществува, това е медийно създаден вирус.

35

Ето защо

преди 2 години

Защото въпрос на време е да последват Израел.

34

Име

преди 2 години

До Анонимен 6,Не са сега, в Швеция никога не са били задължителни.

33

до 29

преди 2 години

Антиваксарите са главно самотни хора живеещи в Фейсбук където по цял ден си шерват разни конспиративни видеа без да имат дори малката идея за какво реално става дума обаче понеже някой в интернет казал, че било така значи е така... тези хора са просто душевно болни. Или си мислят, че като вярват в конспирации са нещо повече :) като част от "будните" :))) докато реално са просто некомпетентни.

32

Ко

преди 2 години

Не ми хвалете холандците колко са мислещи. Хора които вече използват църквите си за ресторанти и хотели. От тях не очаквам да са наред с главата.

31

Анонимен

преди 2 години

"В Нидерландия марихуаната е разрешена. Ще следваме ли този пример :)" - Това някакъв селски опит за критика ли е?

30

швец

преди 2 години

Швеция никога не са се изисквали маски.

29

до 30

преди 2 години

Виждам, че нищо не си разбрал... отделно ако искам мога да съм католик :)

28

I’m

преди 2 години

Е как защо! Ами защото са по-прости от нас, естествено! Нали българите живеят с мисълта, че са най-умните и интелигентни.

27

Ся

преди 2 години

Те са бал-ъци там,за нищо не стават и не могат да пият!Ние сме тарикати,шише ракия не може да ни се опре!Къв вирус,кви 5 лева

26

Анонимен

преди 2 години

"Ние понеже сме по-големи католици от Папата ще сме последно пак." Ние не сме католици, а православни, момче.

25

Анонимен

преди 2 години

Ще видим. До два месеца, три. Тогава ще решим прави ли са. Всеки сам решава какъв експеримент да си прави. А ако антиваксърите са прави? Тогава какво ще правят ваксинираните. Бъдещето ще покаже кой е прав? Но ако ваксините не работят очаквайте икономически трусове.

24

Анонимен

преди 2 години

аз съм с две игли от няколко месеца вече и не мога да разбера какъв им е проблема ...

23

Анонимен

преди 2 години

*** пак знае по-добре :)))) ей шматоци вас ако ви чипират можете да се радвате защото ще е определно голям ъпгрейд.

22

Погнуса

преди 2 години

"Д-р Симидчиев: Ваксинацията трябва да се контролира по-добре от държавата." Този негодник, който само ще мечтае за власт след тайните законопроекти за насилствена ваксинация и вкарване в затвора на нежелаещите да се набодат, които подготвя, е решил пак да призовава към фашизъм. Ще лежи и той в затвора. Жалък ***!