118

Анонимен

преди 3 години

Офшорките на Волен изкарват милиарди.

117

Анонимен

преди 3 години

Българските политици днес като цяло не стават за нищо, освен да плашат хората, да вземат заплата и да говорят общи приказки.

116

Анонимен

преди 3 години

Знаемго що за гарга е този гноом. Лъжец от класа. Още от преди 1989г. го знаем. Беше прокурор на Тодор Живков. Брутално нагъл лъжец. РАЗКРИТИЕ: ЛИДЕРЪТ НА ДСБ АТАНАС АТАНАСОВ Е БИЛ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТВъв видеото експерта по нац сигурност разкрива, че по "попска линия" Атанасов е бил агентура и ключовата роля на бившата му жена.

115

наблюдател

преди 3 години

Тези избори бяха епитафията на Слави и Румен. Те си знаят защо.И както змията като я настъпят хапе защото после няма да може.

114

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Двамата русофили Бойко и Румен се сдавиха за руската газ.

113

antrazit

преди 3 години

Румен *** пак се изказва неподготвен. Тоя освен да плюе друго не може една смислена реч от него не видях през неговият мандат.

112

Анонимен

преди 3 години

СПОРЕД РАДЕВ СА НЕОБХОДИМИ КАДРОВИ ПРОМЕНИ ЗАЩОТО ИНАЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ НЯМА ДА ОБСЛУЖВАТ РУСИЯ С ПРИОРИТЕТ

111

Волен Сидеров

преди 3 години

Точка номер едно от програмата на Атака: Основен език в България е български. Който не е съгласен с програмата на Атака, да напуска партията. Изгоних вече 3-*** предатели.

110

Анонимен

преди 3 години

До Съвет от дядоТи луд ли си? Унищожението на България и населението от герберите е повсеместно в държавата, масово е, да ти дам ли данни и за огромните им кражби на държавни пари,рекет и насилие от медиите?. Ти луд ли си? Че герберите напълниха държавата с трупове на убити и на умишлено разболяни хора,но герберите не го усещат,защото други страдат,а не те!

109

до 119

преди 3 години

Тоя си е наказан от съдбата какъв Бойко търсиш бе

108

Анонимен

преди 3 години

Цялото управление на мафията ГЕРБ трябва да бъде разследвано.Но проблема е че няма честни и неопетнени българи с власт , да го направят.Важното е че Радев отвори вратата за разследване и много ще се размирише от калинките на мафията ГЕРБ.

107

Анонимен

преди 3 години

До Докога лиА Слави защо катастрофира и се разболя,точно след като се скараха с Бойко, участта на Слави също тежи на съвестта на Бойко! Много такива неудобни на герберите, се разболяха или умряха,най-много хора от БСП,но и други хора и от други партии също.Подкрепям Слави с две ръце,той е жертва,той е това, в което го превърнаха герберите и подкрепям Слави да участва във властта и управлява!

106

Анонимен

преди 3 години

Съвет от дедо, крий се у казана те не гепси ковида, гербераст....

105

Анонимен

преди 3 години

Радев не очаквай много,трудно ще е всички институции работели повече от 10 г за герба и Борисов да заработят в полза на държавата ,всички са корумпирани ,нужно е уволнение на всички

104

Анонимен

преди 3 години

РАДЕВ каза.............не разбрах какво иска,то няма конкретика,то няма мисъл.....гнусно изказване

103

Анонимен

преди 3 години

koi toa vladikerov nekoi chalgar li?

102

ОПГ Бойко

преди 3 години

Не видяхме Бойко да организира група, която активно да се занимава с проблемите на хората и спре безработицата и демографската кастастрофа в страната, но видяхме страшна корупция,огромни кражби ан държавни пари и унищожаване на инситуциите,службите,превръщайки ги в частни негови слуги и бухалки срещу населението!

101

ОПГ Бойко

преди 3 години

Герберите сринаха България тотално и живеят в някакъв техен свой измислен свят,без да виждат какво се случва реално в България,калинки,заслепени от егото,парите, кариерата си,интересуващи се от оргии и лапане от държавата, докато 37% от българите студуват или се самоубиват от мизерия и се хвърлят от терасите,защото нямат пари за храна,повръща ми се!Не видяхме Бойко да организира група,която активно да се занимава с проблемите на хората и спре безработицата и демографската кастастрофа в страната

100

Гражданин

преди 3 години

Всичко,което каже т.н. президент ТРЯБВА да се неколкократно проверява ! А за кадровите промени е абсолютно прав - трябва да започне със ... себе си и то незабавно !

99

1

преди 3 години

До Анонимен-106,досега тиквата си разиграваше мулето,защо и президента,да не си разиграва коня.