65

Радев

преди 3 години

РАДЕВ ПОКАНИ НА КОНСУЛТАЦИИ ЛИДЕРИ НА НЕСЪЩЕСТВУНАЩИ ВСЕ ОЩЕ ПАРТИИ!!!! КУ КУ! КУ КУ!!!ПОЗОРНО Е!!!!

64

До Анонимен 44

преди 3 години

Дълго време, комунистите с "цифри" показват, че ромите гласували за ГЕРБ и така осигурявали победата на Бойко. Истина ли е, че ромите не могат да осмислят за кого да гласуват? Поредна червена манипулация.Не ги подценявайте и те имат глави на раменете и виждат, кой най-добре управлява.

63

Анонимен

преди 3 години

Бившия на Деса господин Свиленски (по-противен от Радев), тактично не влезнал с агитката на БСП при президента. Що така бе баджанак, не е професионално.

62

66,

преди 3 години

ейййй,"умнико",ГЕРБ не очкваше такъв провал,затова не пуснаха в ход цялата си машина за манипулации и фалшификации."И магаре да посоча,и магаре ще изберат"-Б.Борисов.Е,този път народа не избра магарето на Бойко.

61

Анонимен

преди 3 години

А така тролчета. Бойко следи дали сте достатъчно активни за да ви подхвърли месечната 50-толевка на 1-во число.

60

До руснак

преди 3 години

Ами вие кви сте бе ? За кого гласувате ? Нормално ли е в държава обшеството да живее на ръба,а да има 1000 милионера и и 20 милиардера ?? Путин и олигарсите са едно цяло ! Нали знам стандарта ви.Колко пъти съм бил в Петербург.Супер красив град пълен с бедни хора !

59

1

преди 3 години

"В отговор президентът Румен Радев категорично отрече да участва в насаждане на внушения. Що се отнася до внушенията, че изборите могат да бъдат манипулирани, това се опровергава по един единствен начин, заяви президентът."Хахахахахаха.В едно изречение куклата на Кремъл отрича да прави внушения и в следващото сам се опровергава.

58

До 56

преди 3 години

Като говориш за комунисти,трябва да споменеш най-верния син на партията-Б.Борисов.КТБ я надуха като балон по време на управлението на ГЕРБ и същите хора после я фалираха.Пред фактите мълчат и боговете.А ти си плямпай спуснатите опорки,никой не ти пречи.

57

Анонимен

преди 3 години

Когато ГЕРБ организираше президентските избори и кремълската подддлога спечели изборите бяха честни,но ако сега ГЕРБ спечели изборите те ще са фалшифицирани - комунистическа грипенова логика.

56

Гробокопач

преди 3 години

"Изборите не ги прави ГЕРБ, а изборните институции, заяви още председателят на парламента." Изборните институции, независими ли са от правителството или са напълно зависими;))) ей, в това е въпросът. Ако изборните институции бяха независими от правителството, тогава, да кажем, че ***-то е права;))) Но, в случаят, тя манипулира! Щом изборните институции получават парите си от бюжетя, те са зависими от управляващите и могат да бъдат манипулирани! Като Инф. Обсл. на Мишок Константинов!

55

ГосТ

преди 3 години

Доверието е нарушено основно заради стремежа изборите да бъдат проведени без участието на всички българи зад граница. При положение, че всички сме наясно, че мерките ще бъдат разхлабени навсякъде втората половина на пролетта и началото на лятото. Март се очаква трета вълна и гробарите искат да направят изборите точно тогава. Без да знаят дори кога ще бъдат доставени машините и ще има ли достатъчно време за сертифициране.

54

Анонимен

преди 3 години

До ДжингибиДокументите не са книга, бай Гань о!

53

Анонимен

преди 3 години

До РуснакСвиквай с мисълта за Борисов 4, ти като си прочел много книги защо никой никога не те избира?

52

Рускиня

преди 3 години

В Слънчев браг се изкарват повече пари от проституиране отколкото в Москва. Радвам се, че и моите колежки дойдоха тука.

51

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСтига с тази опорка как е бил избран Радев.Разликата на Радев пред "вашата майка" Цачева беше много голяма.Нямаше как да манипулирате, фалшифицирате и гласуват близо милион повече?Щеше да излезем, че сме 7 млн, гласоподаватели, при условие, че нямаме и 6 млн. общо.Таже и Мишо Константинов не успя да направи такива сметки, че да стопи такава разлика.Затова и сега трябва масово гласуване, за да немогат да впрегнат "мъртвите души" да гласуват за ГЕРБ.

50

Анонимен

преди 3 години

Метежника нарочно поставя не изпълними условия на ЦИК и то по време на пандемия!За да може после да размахва юмрука!

49

До 42

преди 3 години

Тончев вече 10 години прави електронно правителство,няма и да го направи,т.е.нищо не е свършил досега.Дариткова се кри 2 часа в БНТ през лятото от народната любов ,а после избяга през дворовете на хората.За Караянчева каквото и да кажа,все ще е малко.Всички я знаят тази пр.кърджалийска пуЙка.

48

Анонимен 2

преди 3 години

До Анонимен 1, В България българоубийци са само комунистите. Националните катастрофи са дело на техните корумпирани правителства: 1962,1972,1989,1997 г. За Орешарски само ще кажа КТБ. През времето на управление на БСП и коалиция 16 фалирали банки. Румен Гечев вицепремиер на Виденов виновен за банковите кражби на 100 млрд. лв, Нинова гласи за финансов министър на своето правителство. Народе ????

47

Руснак

преди 3 години

Българите са еднокнижен народ - повечето от тях не са прочели нито една книга през последните 12 месеца и затова гласуват за бойко, който се гордее,че е прочел само една книга през живота си, защото в него те виждат себе си.

46

ГосТ

преди 3 години

Това, което искат да направят гробарите и простолюдието е да ограничат вота на висшата прослойка на България. На всички квалифицирани специалисти зад граница. Тоталната маргинализация на българите. Това е пълен абсурд. Да се надяваме Радев да прояви мъжество и здрав разум и да отложи изборите, когато строгите епидемиологични мерки паднат, което се очаква през втората половина на пролетта и началото на лятото. Това се знае, герберасти. Нали ? Ясно е на всички.