173

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Протестъри към реаниматор:Големи групи роми биват карани с автобус пред лабораториите за тестване за ковид.Те се тълпят на огромни групи, не носят маски и тези лаборатории има огромно количество положителни уж тестове - явно им давате пари да се пишат болни от коронавирус...Болни уж роми лющят кючеци и гюбеци в уж ковид отделенията, които са полупразни...Колко ви платиха да лъжете така нагло?

172

Анонимен

преди 3 години

Напълно прав е доктора !

171

Анонимен

преди 3 години

И този е като здравния министър. Не може да си свърши работата, обаче хората му били виновни. Да го сложат и него в чувал и на негово място да сложат професионалист, а не мрънкач.

170

анонимен

преди 3 години

г-н реаниматор, злъчните си и пълни с омраза слова изливай пред тези които 20 години влачат и със задните си части, ликвидираха държавата и здравеопазването и напълниха чекмеджетата с пари и злато. в противен случай, обвинявайки обикновените граждани, просто се издаваш че мнението и изказването ти са по поръчка!!!

169

Анонимен

преди 3 години

Като се срещнете с короната, ще започнете да ближите плютотоПандемията като последна защита на герберските корумпета. :)))

168

Великият Брато

преди 3 години

Ей Серафимов , да вземеш да си гледаш рсботаа, щото тия новини за внезапно влошило се състояние и болния в чувала нещо намирисват и не говорят добре за теб и колегите ти! А след такова изказване където те хванат да ти раздават шамари! Ти не може да си лекар, ти си нищо!

167

да пъзльо,

преди 3 години

До Анонимендо 165 с пълното затварянеВсичко да затворят! Ама и хлебозавода, и енергото и АЕЦ-а, и ВиК-то и топлофикация. И на куриерите да забранят да доставят стоки, и банките да спрат да работят, и мобилните оператори, и бензиностанциите... За болниците - не знам, те май са спрели да работят - ударили са го на интервюта.НА ТРЕТИЯ ДЕН ЩЕ РЕВНЕШ КАТО....

166

щази

преди 3 години

Аман от изстрадали специалисти! По статистика, умрелите хора в България за 2019 са 108 083. За 2020 до края на 46-та седмица са 96 297, т.е. при запазване на тенденцията, до края на 2020 умрелите в България ще са с около 800 повече от миналата година. Е, господа репортери, лекари, политици, математици и всякакви други, питам необходимо ли е да затваряте всичко и да всявате паника и ужас у хората (овцете), защото има и мислещи, като с тези си действия ебавате мамата на населението?!!!

165

Чоко

преди 3 години

Докторе, това ти е работата, да лекуваш болните хора. Кой оживее, оживее, който не, Бог да го прости. Иначе в други времена е много лесно да вкарваш в болницата здрави хора, за да точиш Здравната каса. Казвам го от личен опит. На три пъти са се опитвали да ме вкарат вътре за нищо и никакви проблеми.

164

Анонимен

преди 3 години

лъже фашунгера.....

163

16

преди 3 години

"Каква поредна невероятна футболна драма, дами и господа!" Леко прекалявате с драматизма. А на тоя като не му харесва, да се маха.

162

Анонимен

преди 3 години

dnes.bg е новият ПИК. С *** демагогии пробват да настройват хората едни срещу други, но само хубаво за властта

161

Малък, но...

преди 3 години

До АнонименКато някой от вас цъфне в рениамицията ствана негов проблем! ... *** народ

160

Анонимен

преди 3 години

Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е------------СТАВАЙ ПРОТЕСТЪР

159

Анонимен

преди 3 години

До atanasovНе знаех,че големите чували се казват човалчета.Рано или късно на всеки му трябва един чУвал.

158

Анонимен

преди 3 години

Постоянно заменям празни с пълни трупни чували-----------МИ КАТО НЕ ТЕ КЕФИ СМЕНИ СИ РАБОТАТА БЕ ОТВОРКО

157

Анонимен

преди 3 години

Местиш чували и не се заразяваш.Ти да видиш!

156

Накратко

преди 3 години

Докторе то си требва малко акъл.Нема как да им го налеееш .За тие си требва режима на северна корея.Убедил съм се че като кажеш на човек 2-3 факта и не възприема е безнадеждна работата.Колкото по *** толкова човек е по нагъл.Умния човек като му кажеш 2 факта и те е разбрал.

155

знам

преди 3 години

че освен да плюете друго не можете. Плюете против лекарите, против полицията, против строителите на магистрали,против управляващите и против всичко за което фигуранта ви плаща. Плюете обаче против вятъра, и плюнките падат върху вас. Като се срещнете с короната, ще започнете да ближите плютото, и да се молите на лекарите да ви спасят продажния живот.

154

Анонимен

преди 3 години

Докторе, хората протестират защото за 30 години никой дори не опита да реформира здравната система, в която работиш. И сега ако имахме нормални болници, чувалите нямаше да са толкова много и да сме първи в света по смъртност. Но затова не са виновни протестиращите, а тия отгоре, които пълнят чекмеджетата.