31

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик 27 След Борисов ще остане ли нещо за крадене ?

30

Истукан

преди 3 години

Всички мутри се сдобиха с партия, сега и този да не изпусне. Радев е мутра като Бойко.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Ухан - Ким Чен ?Май се пообърка ?Ухан - Китай Ким Чен - Северна Корея Ако Си те чуе ,че в китайски Ухан се разпорежда Чен Ун , ще ти спре нета :))))

28

БЪЛГАРКА

преди 3 години

МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕНО ТОЙ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ И НАКАРА НАРОДА ДА ГЛАСУВА И ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ МАФИЯТА КОЯТО ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ ДЕРЕ КОЖИТЕ !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Радев го уважавам, но не бих гласувал за него ако направи партия, просто не е за там :)) Разбира се и Бокича не е за премиер, но такива са НЕЩАТА в ко*ината :))

26

баба мара

преди 3 години

къде ми изчезна коментара в подкрепа на ген радев

25

пияница мистик

преди 3 години

Тежко е да се поеме наследството на Борисов,отсече Радев и допълни: Ще ни коства много време и усилия да нормализираме държавността след Борисов.===Демек: Ако се докопаме до властта ще крадем супер яко, ама ще приказваме, че Бойко е виновен и трудно ще се оправим следващите 10 години, но вие само е нужно да гласувате за нас! Той ще е виновен, че ще ставате все по-зле под наше управление

24

?!?

преди 3 години

Тоз няколко пъти повтори, че винаги е призовавал да се спазват мерките. И после заяви, че мерките не стрували. Излиза въпроса тия добре ли е?

23

Анонимен

преди 3 години

Карбовски ще те натегне и филм ще снима докато те работи, внимавай Румене.

22

данчо

преди 3 години

Защо Боко Тиквата не се появи така свободно в центъра на София?Банкянската мутра от месеци не смее да се появи по улиците на София.Днес Радев бе посрещнат с овации от стотици хора пред БНТ.Това е показателно за всичко.

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко е партия само БКП остана. Друго всичко вече опитахме и те са едни и същи предатели и корумпирани демократи и еврото-пейци......Че то всичко е БКП, друго не е имало от последните 76 години! И все са гладни и жадни, ненаядоха се!

20

Анонимен

преди 3 години

Радев да отива в Ухан за да провери неговия партиен другар Ким Чен "Мортос" колко заразени хора от града е оставил живи.Диктатурата на комуниста не цени човешкия живот!

19

Анонимен

преди 3 години

Америка как имат две партии, а тук, който не се е сетил не направил партия. Въведете електори по области, като направите ново териториално деление, т.е. 7-8 области и който спечели дадена област печели всичко.

18

?!?

преди 3 години

Позор

17

Анонимен

преди 3 години

Борисов. Власт. Корупция. Пари. Вечно управление. Шкафчета с ???. Колапс в здравеопазване. ГЕРБ. Прах в очите. Мачкан народ.

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И без да прави партия президента,Боко ке...падне.Няма нужда от много партии защото вота се...раздробява.Времето на партиите...отминава.До сега всички се показаха като...клиентелистки.В това отношение които са били на власт са го...доказали,а и това ги...вади от власта.

15

Анонимен

преди 3 години

Човека леко намекна, че който и да дойде на власт, в България олигархията управлява, а на тия хора въобще не им пука, че ще затрият държавата и 30 години преход, много добре го показва. Важни са парите, роботе да мрът, а "умния" българин все същите си избира и се чуди защо нищо не се променя.

14

Фейк

преди 3 години

Фейк лъжец и лицемер, фейк индивид, фейк президент. Импийчмънт веднага!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Зависи от Гешев ако ми фани след мандата няма до правя партия

12

Анонимен

преди 3 години

На тия бунга бунга партита Румене да не се нальокаш, че тоя Карбовски е извратеняк и ще те натегне без никаква жал.