53

Помнещ

преди 3 години

Тонка.Утре няма ли да си на Искара да бракониерствате пак?!

52

Анонимен

преди 3 години

Правилно е дал анонимноинтервю защото е разбрал що за хора са и как ще искатда си отмъстят за истината.

51

Анонимен

преди 3 години

Хората му казват и пишат черно на бяло, но нашенецът е живял сто години в сащ и има 50 години стаж като вирусолог, терапевт, хирург и всички лекарски специалности, които се сетиш и не признава разните му там смешни доктори.Докато ме умре, няма да повярва.

50

Анонимен

преди 3 години

До нфсб, остави тръмп на америте , по добре кажи Валери какво направи освен да връща цигарите в кръчмите. А уж бе вице по демографията. Ходи нахока майките. Искаше да реже болничните. Сега се видя че може месеци да се плащат, ама не казва. Откакто се настани в централата на ***, почна същите мантри като тях. А преди това щеше да вдига пенсиите. Ама излъга, нали така?

49

Анонимен

преди 3 години

до 44 Аре сега кажи и че Меси и Роналдо са големи изпаднали индивиди за да ритат в Барселона и Ювентус, а не в Чикаго Файър, жалък мaлоумнииик!

48

НФСБ

преди 3 години

Днеска щатски сенатор от Флорида Рик Скот мисля се казваше, по едно от големите радиа каза буквално, че САЩ от началото на китайската бои атака са влезли реално в Студена война 2 с пекински комунистически китай, а аз ще добавя че нищо добро не чака жълтурите, като се погледне съдбата на Сесесесере- то и днешното посмешище наследницата Русия! Това са фактите, така че да преживеем заразата и да се запасим с количество от пуканки, идат интересни за света и нелицеприятни за мечо Пух от пИкин събития

47

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

Две сирийски семейства,бягайки от руските освободители,обратно на всякаква логика попаднали...в русия...зимата...марш на скок...прескачат руските кльонове на границата с Финландия и...си отдъхват на територията на Финландия,ты като на територията на русия и необятните ѝ колонии...не е за хора...

46

Брудос

преди 3 години

Към 21. Ти изброи някои държави, където пращаш нашия доктор, който се намира в Америка. Сигурно си прав че го пращаш точно в тези страни Но една цел си забравил и не е зле да я допълниш. Познай коя е! Ами нашата родина. Нашето здравеопазване щом е много добро няма непрекъснато да четем за затворени болници, лекари и сестри подават масово оставки Добре че дойде пандемията, та да научат някои че и техният избирател боледува и му трябва лекар, в неговото село или в близкото, но не на 40-50 км.

45

Анонимен

преди 3 години

Всички тука сме пожелали анонимност и можеме да си дрънкаме каквото си искаме.

44

Анонимен

преди 3 години

Неорганизирана, ама богата. Не като България - организирана, но бедна!!!

43

Тонката

преди 3 години

И понеже съм голем фен на Хокея само искам да споделя,че 90% от Руския национален отбор по Хокей(Сборная),най-добрите Руски хокеисти гонят шайбата в НХЛ(САЩ/КАНАДА):):):):)Що така не мога да си обясня?:):):):)Овечкин,Малкин,Фетисов,Ларионов и спирам дотук,че са към 50 броя:):):):)

42

българин

преди 3 години

А Американски лекар в България кога бе д-р Борисов? И дуеш мускули че сме цъфнали и вързали при теб и твоята диктатура?!Дето не успя да " върнеш българите е България! Ами И продължаваш да ги гониш от БГ! Та и един " Хамерикански" както казваше Тодор Колев! Пич беше за разлика от теб!

41

Анонимен

преди 3 години

Ide rech za otvratitelnata kochina USA tovza nee dyrjava jalko che BG gi sledva slqpo

40

Анонимен

преди 3 години

до 38 Как реагира великата държава САЩ с тези хора които нямат пари за погребение и които умират от короната и ги заравят в общи гробове????Това ли ви е великия САЩ? Като кучета си заравят гражданите. Като кууучетааа!

39

Анонимен

преди 3 години

По случай наближаващия славянски празник 24 май.Ден на Българската писменост пожелавам на Доктор Б. българска заплата, но в България и тогава да пише плюнки за САЩ.Същото пожелавам на завистливите Българи, които мислят че са бай ***!!!!Тоест завиждат за пари.

38

Анонимен

преди 3 години

Само прости българи се натискатда ходят в сащ, даже английскине научили, ама трябвало да отидатточно там.

37

не точно

преди 3 години

До Анонимени това не е точно тук е такава обърквация че неможе да ти я побере главатаза 2019 например средно са умирали около 8000 на денсмятайсега много ли са малко ли са ще се разбере деругата годинавъпроса е как се реягира.... там е проблемакакто един каза реакцията е като на държава от 3 свят което е нормално понеже повечето хора тук са от дошли от такива държави... не съм виждал някой да идва от германия, швейцария, австрия

36

Тъпомер

преди 3 години

Да си пуснем химна на САЩ и да се (хванем за сърцето).Кво значи неква си Булгария,казал некой си българин виж ако беше хамириканец ша му вервам.

35

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаПа едно време ваште одеха в Коми

34

Анонимен

преди 3 години

Радвам се, че Китай ще гиразпердушини безмилостно.