117

Т.Шак

преди 4 години

До Тонката3:1Заложи на 1 и точен резултат!

116

Анонимен

преди 4 години

Влязъл през ЕС китаец е починал в Банско със съмнение за коронавирус. По-добре е да се затвори границата и да не се връщат, защото и без това населението намалява. Ще трябва да се затвярат и молове, банки, фирми, училища и народно събрание докато не се спре заразата.

115

Анонимен

преди 4 години

Не му ги знам какви са му хапчетата, тревата или каквото там взема, но искам от същото! Явно е доста добро!

114

Тонката

преди 4 години

Другари неква прогноза за Манчестър Юнайтед-Уотфорд?Смятам да чукна 200 кинта за един изненадващ Х:):):):)

113

Хахаха

преди 4 години

Толкова сме напреднали,че сме с 30% по бедни от предпоследната Румъния!Виж братовчедите от Банкя напредват ония с Ипон!

112

gjjkk

преди 4 години

Червенотиквеници, вервайте му и си живуркайте в лъжи, измами и заблуди. Вие заслужавате мизерия живот който водите.

111

стига бе

преди 4 години

Борисов в паралелна вселена ли е живял тогава? Че нали той е бил комунист, че даже в службите на този тежък комунистически режим. А може би е забравил.

110

DDD

преди 4 години

Аааааа, щом Тъпонката пак се обажда, работата е ясна! Пак включиха пропагандната машина на пълни обороти!... Друго искам да попитам - къде е Гешев? Каскет, като му слушам глупостите, дето ги ръси, шефа ти пак е почнал да щипка от белото!... Спри го! После пак няма да има кинти за бутика в Барцелона! Действай, не се ослушвай!

109

Ел Емигранте

преди 4 години

Абе ще ходя където си искам бе! Кои сте вие, че да ми казвате да си стоя тук или да се връщам? Ще се върна ако искам. В БГ е ОК, ама още има много червена *** маса. Затова не се връщам. Като ви чета и коментарите, при такива мрънкала няма да се върна, да ми надувате главата от сутрин до вечер. Айде, баста!

108

Анонимен

преди 4 години

Ужас е. Ей сега ще дойде Великден и пак ще има задръствания по границите. Хората масово ще хукнат за Халкидики да ровят в тамошните кофи:)))))))) Нали, тролчеви?? :))

107

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Ако Гъобелс беше жив щеше да е ученик на тиквата!При Гьоблес поне всяка лъжа е съдържала малко истина ,при тиквата такива изискавния няма :)

106

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевТова за храната го коригирай, щото ако си вземеш храна, може да станеш обект на атака. Там убиват за няколко компота в мазето.

105

ЕДИН МАРМОТ ЗАВИВА..

преди 4 години

Никой не се връща!Нищо не се произвежда,все повече хора, и млади и стари бягат,хора не останаха!До края на годината поне 30 000 ще бързат да заминат за Англия,до края на годината.

104

Анонимен

преди 4 години

Чудя се на тртолетариата защо още стои тука, като му е толкова гадно в България и останалия ЕС, а не ходи в на мада си Раша!

103

Анонимен

преди 4 години

Тикво Борисов, ако нямах обективна причина, нямаше да седя в тази държава и минута повече, а само като гледам тъпоумната ти мутра и слушам простотиите ти никога не бих се върнал.

102

Анонимен

преди 4 години

Сигурно по летищата има огромни опашки за самолетите за България. Пък аз, понеже не обичам опашките, няма да се върна.

101

Анонимен

преди 4 години

Ами 103 защо не сравниш какви са заплатите на ИТ в Европа ,спрямо тези на ИТ в София ..големи сте кла..кьо..ри , ,а сега ми кажи каква е средната заплата в страната България и ми я сравни с тази в ЕС..и ми обясни защо качествени ИТ не се връщат при хубавите заплати в София , ами се натискат да останат в западните компании ..и накрая я кажи колко са истинските читави ИТ в София и колко се "водят" ИТ ,ама са обикновени "телефонисти"..аман от по..д маз..ва..чи,с хвалебствия ще оправите България

100

Анонимен

преди 4 години

кой се връща бе клоун, добре че се върнаха няколко хиляди заради брекзит, да ви напълнят статистиката. все повече млади заминават, неоспорим факт..

99

Анонимен

преди 4 години

до еХЕЕЕЕЙ!Вярно е пълно е с червени Герберски ***. Троловете на БСП и ГЕРБ са червени както и партиите им са червени.

98

Анонимен

преди 4 години

Връщат се излъганите, дето си мислят че суджуците са за всички. Бързо ще схванат, че не е така и... пак обратно през терминала.