84

Шопо

преди 5 години

Нека пагони се превръща с Ердоган !!!

83

Анонимен

преди 5 години

Балканските народи имат дълбоки проблеми с времето, когато са били част от Османската империя. И хич не обичат да се рови из тази част от историята им. Затова я и фалшифицират. Измислят се събития, а други пък се заличават умишлено. И голям брой от днешните проблеми в отношенията им с Турция се дължат именно на тази измислена, никога не съществувала, нереална история.

82

Анонимен

преди 5 години

Oт статията:"Разбирам ги, че в неделя имат избори, но нека да не е за сметка на България", каза още Борисов. Според него българските мюсюлмани не се нуждаят от защита, защото те се ползват от всички права и свободи.------Което НЕ Е вярно. Факт!И учебниците по история все още изобилстват от измислици с цел мюсюлманите в България да бъдат мразени.И за мюсюлмани няма една купчина позиции в армия и полиция и службите и държавна администрация.И постоянно мюсюлманите са обиждани от останалите.

81

Патриот

преди 5 години

Браво на Турция и Ердоган, най-после се намери един човек да каже на тиквите, че са *** държали са го няколко часа пред вратата като пудел да им се моли да му се извинят и са го изритали после.

80

Ген. Борисов

преди 5 години

Нека пОклон ми направи - па ще видим по подир...Като не щеш мира - на ти секира...

79

Ами

преди 5 години

Друг вариант е производството на химическо оръжие, макар че то е забранено!

78

Анонимен

преди 5 години

Разбира се,че е имало натиск!А закона е внесен от Цветанов и Карадайъ.Естествено не без съгласието на Б.Борисов.Сега се чудят как да излязат от ситуацията,лъжейки,че не е имало натиск.

77

АТАТЮРК

преди 5 години

До Васил ЛевскиСТО И ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ ВИ МОДЕРНИЗИРАМЕ В БЪЛГАРИЯ И ПАК КЪМ 15 ВЕК ВИ ТЕГЛИ. ПОДТИСНАТИ БИЛИ ! АУ. В БЪЛГАРИЯ ? И КАК? В ДРУГА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВА ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА СТЕ ЗАБРАВИЛИ И МАЙЧИНИЯ СИ ЕЗИК , БЛАГОДАРНОСТ ЙОК.СУЛТАНСКИТЕ МЕРАЦИ ЩЕ ВИ ИЗЯДАТ ГЛАВАТА, Я ПО КРОТКО, И ПОВЕЧЕ СЛУШАЙТЕ ЗАВЕТИТЕ НА ЕДНО ПОМАЧЕ ОТ МАКЕДОНИЯ, ДЕТО ВИ НАПРАВИ НАЦИЯ И ПОНЕ ВИ ОГРАМОТИ В АНАДОЛА. А БЪЛГАРИТЕ СМЕ БЕДЕН, СКРОМЕН И ТИХ НАРОДЕЦ, АМА БОЙ СЕ ОТ ГНЕВА НА ТЪРПЕЛИВИЯ - НЕ ЗЛОУПОРТЕБЯВАЙТЕ.

76

булгаристан

преди 5 години

До АнонименУправници на шепа народ и на педя земя...................

75

Анонимен

преди 5 години

До антисемитТи евреин си виждал само на картинка. Пий си хапчетата.

74

Анонимен

преди 5 години

До 109Ако им обявим война сега, до обяд ще сме обратно под където бяхме преди 200 години.

73

Анонимен

преди 5 години

Така ще бъде , защото не си гледаме нашите интереси , а се съобразяваме с мнението на чуждите винаги и за всичко . Много късно ще ни дойде акъла в празните глави . Не ни стига мизерията на която сме подложени за сметка на една малобройна , но нагла и алчна пасмина ,сега и уверенията че ни казват какво да правим в нашия си дом . Съберете си ума , колкото ви е останал и се дръжте по-сериозно и умно , драги ни управници !

72

Анонимен

преди 5 години

Да им обявим война на тези нахални не извиняващи се турци.

71

Анонимен

преди 5 години

На кого , на Исус или Мохамед

70

Анонимен

преди 5 години

Нашите приятели от НАТО , както обича да казва един човечец

69

Анонимен

преди 5 години

Тези изклаха 1.5 милиона арменци и не се извиниха , та сега ли .

68

Ами

преди 5 години

Слава на свободен Кюрдистан!Ако имаме добри биолози, да произведем биологично оръжие по етнически признак, каквито опити има в Израел и САЩ и да понамалим броя кривозурлатите! За това не се изискват ресурси като за ядрено оръжие!

67

За информация

преди 5 години

В Германия вече забраниха финансирането на вероизповеданията от чужди държави,понеже видяха как Белгия яде хурката с имамите от саудитска арабеския.Говори се и за т.н. църковрн данък(както католици и евангелисти плащат).А нашите мъдреци правят точно обратното.Ами...или са много "умни", или действително,, пуйката ,,се е намесила...

66

Ломоносов

преди 5 години

До нагласена работаНищо на земята не се губи а се преминава от едно робство в друго робство и обратно!ПАНТАРЕЯ

65

Анонимен

преди 5 години

Голяма излагация, 5 часа да им се моли... А по земята въргалял се е?