8

Анонимен

преди 5 години

Паси не може да върже две и две, а беше външен минисът, няма елементарна комбинативна логика. Русия подкрепя Асад - САЩ аут от Сирия. Русия и Китай подкрепят Maдypo - какво следва. Ама като човек не може да мисли логически...

7

zeus

преди 5 години

Ами то и в Саудитска Арабия са диктатори, ама понеже са вашите не се говори много. Мадуро може да е всякакъв, но е избран с над 60 процента от гласовете, именно в това се изразява демокрацията. Всички знаем, че САЩ биха свалил и диктатурата на пингвините ако на Южния полюс има нефт ;)

6

Ха-ха

преди 5 години

Дори и когато е прав, евреинът си остава евреинА на БСП не трябва да се обръща внимание. Да си лаят. Боко не се трогва твърде от приказките им

5

Анонимен

преди 5 години

ВЕНЕЦУЕЛА ЛИ Е НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА БГ???Това ли е най- важното?!

4

Анонимен

преди 5 години

Кой е Соломон Паси,че да "сваля" президенти на друга държава? Като западен васал той няма друга гледна точка освен тази на САЩ. Ако те решат да свалят президента на България ще се обяви ли в негова подкрепа- едва ли. С любов чета книгите на баща му, но като се появи той по телевизора превключвам канала.

3

Произход на думата

преди 5 години

Диктатор произлиза от диктувам. Единствените които диктуват в момента са диктаторите от Вашингтон. От Вашинтонската империя диктуват също на колонизирана Европа какво да правят и говорят. Колко е странна историята, преди време Америка беше колонизирана от Европа, сега Европа е колонизирана от Вашингтон. Когато от Вашингтон пръднат, в Европа се наси...рат. А Соломон Паси раздухва смрадта.

2

Анонимен

преди 5 години

Чибаааа!

1

А така

преди 5 години

Щом Паси напада БСП - значи трябва да се гласува за тях! Да подкрепим БСП и в следващия парламент коалиция БСП-Атака-Възраждане! За излизането от ЕС и НАТО!