60

Why? Za mrasenvazduh

преди 6 години

Zatui premahvame slujebnite darjavni bg automobili nezabavno! bg publichen darjaven i chasten transport za slujebni nujdi da polzvat ili lichni e-faitoni, e-rikshi, e-roleri. bg ima 874 968 slujebni automobili i bg narod hem im plasta dostavnata cena, poddrajkata, gorivata, maslata, antifriza, chistachkite, amortizaciite, vinetkite, gaztesta, zastrahovkite, danacite, garajite, monteurite, vaksa, automivkite, parkomestata, sfofiorite, pregledi. Bezumni razhodi, okolo 5-6 miliarda bg leva?! why?

59

Анонимен

преди 6 години

Сутрин сме 5-***, по път оставяме децата по училищата - 3 деца в 3 различини училища, с колата отнема около 30-тина минути. След това оставям мжът ми и последно аз се возя сама до работа. На обратно големите 5-ти и 6-ти клас са се прибрали пеша, малкото го прибираме като се уговаряме в движение и пак се случва за половината разстояние някой да е сам в колата. Тази кола се движи 1 час сутрин и 1 вечер и е евро 6. Дали замърсява колкото 120 и 88.

58

1

преди 6 години

Защо чистият въздух в София е пряко свързан с това, че аз карам кола когато ми харесва ?Как точно ще се очисти въздуха ако аз спра да карам кола ? Защо всичко което пази природата е свързано с това аз да дам свободата и правата си на някой който се представя за природозащитник ?Не мога да си отговоря на тези въпроси г-н Борисов. Вие можете ли ?

57

Иван Пешев

преди 6 години

Да много народ ще загуби ако не копаем лигнитни въглища но имайки предвид че минните капиталисти все имат проблем да си плащат заплтатите на миньорите някак не се трогвам че щели да пропуснат новото Бентли тази година !!!

56

До 40

преди 6 години

Не лъжи. Поименната карта от 365 лева за цяла година, би струвала по 1 лев на ден, само ако я ползваш всеки ден, а такива хора почти няма. Аз ако я ползвам 10 дни в годината, ще ми излезе по 36,50 лева на ден, което е адски скъпо. С кола ми е десетина пъти по-евтино, нали така. Да не говорим, че в автобуса е мръсно, мирише, а когато има грип, вероятността да се заразиш е почти 100%.

55

Анонимен

преди 6 години

Стига вече, това с градския транспорт е ок ако човек рутинно пътува до работното си място всеки ден в определен час и винаги от точка А до точка Я и съответно работата му е стационарна и не изисква мобилност. Много хора имат динамичен работен график изискваща всекидневно пътуване до различни точки на града. Това няма как да се съчетава с градски транспорт. А Борисов като дава пример, нека и той ходи като някои свои колеги в Лондон, Амстердам или Осло с колело, пеша или обществен транспорт!

54

Анонимен

преди 6 години

Хората се разглезиха, метро, нови рейсове, ниски цени на колите.Я пак всички да се возят в каруци, че да оправим въздуха.

53

Анонимен

преди 6 години

А когато един го возят с цял конвой джипове като сватбар, ко праим?

52

Анонимен

преди 6 години

Тъпун*гер вие по 5 ли се возите в служебните коли бе? Кре*тен с ****те. Опропасти държавата и се ненакраде за толкова години. Къде ще ги носиш? Един ден ще ти наемат място 2х1 и толкова...

51

Анонимен

преди 6 години

Умника като се е загрижил толкова за нас, да затвори Американските централи. Да, ама не! Щото ще отлети веднага при Свети Петър. Американците нямат приятели а интереси. А той с колко още се вози в бронираната кола, нали е сам. И още 4-5 около него. Нема такъв ръб, рядко се ражда такова недоразумение.

50

Анонимен

преди 6 години

Картата ти идва по един лев на ден , ноо ти не пътуваш всеки ден, а 22 работни дни в месеца! Прав е Наглата Тиква, като пътуваме по сам в автомобил е хубаво да спираме по спирките и да качваме непознати, така ще подобрим демографския срив !!!! Е, кой казва , че Тиквата не е умен !!!!? Гениална Тиква

49

Анонимен

преди 6 години

ТИКВУНДИЙ БАНКЯНСКИ, ами и ти си сам... но с десет колии трийсет мутри около теб.Що не ходиш с колело на работакато европейските си колеги?Личен пример се казва това+

48

Анонимен

преди 6 години

Ами кой може да си купи карта за гр. транспорт за цяла година . при 600 лева заплата? Хич да не се офлянква. Ако в друга нормална държава дигнат цените на гр. транспорт изведнъж 60% те ще съборят общината. Хем да си траеме да не му разваляме "статуквото"Хем не му харесва, че по един човексе возят.

47

Анонимен

преди 6 години

В рейсовете ако не се качваха немити и нечисти "граждани" (не говоря за клошарите, които нямат избор).А и в рейса повечето са пенсии, та гледката не е много хубава.Та затова с кола.

46

шматка

преди 6 години

До 40Ами ако умра след месец парите отиват бадева

45

Истината

преди 6 години

Май само Бойко Борисов все още не е разбрал, че мръсният въздух в София не е заради колите, а заради горенето на гуми, найлони, пластмаси, въглища, дърва, ... както и заради неизмитите улици. Много се лъже за колите, а колите в София са сравнително нови - средна възраст около 11,5 години, голяма част от тях са на газ, особено по-старите, като малкото по-стари коли се използват малко.

44

Анонимен

преди 6 години

То новите рейсове са добре и метрото е ок, но нищо не може да се сравни с удоволствието да караш собствена кола.

43

Анонимен

преди 6 години

Може ли да ти помогна в мисленето Бойко.Ето аз съм сам.Няма кого да кача в колата си.Ако се направя на "Юбер",може да ме санкционират за незаконен транспорт.С гр.транспорт трябва да сменя две превозни средства x 1.60=6.40 лв.По-евтино ми излиза с колата.Надявам се да съм ти помогнал в мисленето.

42

М.Цветков

преди 6 години

Каква си *** маймунка тииии

41

Анонимен

преди 6 години

Хората вече имат по няколко коли и даже оо 1 мотор.В София е ужас.