47

ВВВ

преди 10 години

АнкетаСтои ли някой зад сегашните протести?ГЕРБ и президентътСпонтанни и независими саШироки народни масиФейсбукИнспирирани са от олигарсиДСБ, РЗС и други, останали извън парламентаТесни столични прослойки39.44%29.81%9.94%6.73%5.93%5.12%3.02%

46

ПАРТИЯ=МАФИЯ

преди 10 години

Този президент и този министерски съвет и целият парламент да се махат назабавно !!!! Искаме нови лица в политиката, пълна лустрация на всички, които до сега са имали нещо общо с бившата БКП и ДС !!!! Иксмае ревизия на прехода и реформа в съдебната система !!!! Искаме осъдени политици и магистрати за корупция и други престъпления !!!!!!!!!!!!!!ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ОТ РЪЦЕТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ !!!!!!!!!!!!

45

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 55, това само доказва, че протестите се подкрепят от по-широк кръг хора. Хубаво е, че сте го проумели.

44

ВВВ

преди 10 години

БУДА НА ВЛАСТ БЪРЗА БЪРЗА ДА ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ ДА АМА НЕ САМО СЛЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

43

цъъъсс

преди 10 години

каква оставка какви5 лева/ я идете по селата си и копайте / кранчето ще спре още малко / кой е този дето ви навива на тия роботи ааааааааааааааа/ я се осъзнайте / остава няма да има / в затвора някой ще влизат /и не слагайте минуси / който сложи е ***/

42

Българин

преди 10 години

Добре е да се добавят и снимките на около 200 олигарси, които всъщност дърпат конците на марионетките, чиито снимки вече висят на дървото. И едните и другите заслужават да висят по дърветата с подходящи конопени вратовръзки.

41

Анонимен

преди 10 години

Тези циркаджии на къде са се запътили?

40

ВВВ

преди 10 години

ПЕТИЦИЯ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ГЕРБЕРАpeticiq/httpwwwpeticiqcom1

39

Анонимен

преди 10 години

Всичко си идва на мястото след днешното изказване на пудела на Бойко.И сега протестиращите ако кажат , че са против всички политици - грях им на душата!

38

Анонимен

преди 10 години

На снимката не виждам, умни, красиви и интелигентни. Смешници

37

Анонимен

преди 10 години

Протестите излъчват веселост ,но и смелост и безкомпромисност.Този дух е винаги печеливш.Не е време за мислене,за отсяване,за изчакване.Време е за действие,за настъпление.Не се колебайте.Бог да е с вас.

36

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н БУДА,Да сложите г-н Пеевски за шеф на ДАНС, само защото бил мутра и знаел как да се разправя с други мутри, е все едно да сложите педофил за шеф на детска градина, само защото знае триковете на другите педофили. И като говорите за Българопредатели, не забравяйте кой се коалира с турска партия и с националисти, само и само да състави кабинет. Този позор дълго ще тегне върху БСП, помнете ми думата.

35

АНТИКОМУНИСТ

преди 10 години

По големи крадци и комунисти маскирани от дасно няма! Те са по зли и алчни дори от Гея,Бея и Злодея:))

34

Анонимен

преди 10 години

До електорат матрялов Дай доказателство, покажи? Къде е станало очеизвадно това? Кога през 2005-та е заплашвал със саморазправа и то граждани, които протестират справедливо? Кога е намеквал да убие някого и то уж "законно"? Кога е псувал така хора по улиците? И кога е плащал на разни келешчета да хвърлят камъни по хората и да му се правят на поддръжници? Още от 2005-та ама друг път!

33

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 42,БСП постигна целта си - да свали г-н Буда от власт. Работата е там, че Пожарната ги изигра, като хвърли бързо оставка и така спаси процентите си доверие. Ако беше останал на власт още 2 седмици, сега нямаше да има и 50 депутати. Г-н Станишев сега е в същото положение: колкото повече се държи, толкова повече се топи подкрепата му. Аз не вярвам на социолози и съм сигурен, че Атака, например, в момента надали има и 2% подкрепа.

32

Анонимен

преди 10 години

До Патриот, NIAMA PO GOLEMI BOKLUTZI OT TVOITE CHERVENI IDOLI -ATENTATORI, UBIITZI, KRADTZI, KOKOSHKARI, NO NAI VECHE BOILOGICHNO UVREDENI. IMAM CHUVSTVOTO CHE VSEKI CHERVEN E ZACHENAT CHREZ INCEST, DA NE GOVORIM ZA ZEMLIANSKITE IM ORGUYI.

31

are_kulata

преди 10 години

Аве цената за *** много се качила - 40 лв !!!

30

До Анонимен 39 Болен Сайдеров си носи пищова в парламента още от 2005та...

29

До Kaleko Aleko А каква е разликата между Пеевски и Цветанов? Ми 50 кила и 3 апартамента....

28

до 36

преди 10 години

Нещо бъркаш!БСП не можа да яхне февруарския протест и заради това са 2-ри!Донякъде Атака успя да ги яхне с 500лв мин.пенсия и 1000 лв мин.заплата но днес в парламента при гласуването на данъците за богатите Именно Атака се държа крайно ляво а БСП като дясна партия!Вече нищо незнам в тая объркана държава....