27

GARANTIRANO OT GERB

преди 11 години

GARANTIRANO OT GERB=GLAD MIZERIQ I BEZRABOTICA

26

Лудница

преди 11 години

Тези самозапалванията са много явен показател за състоянието на нацията! Толкова зле никога не сме били! Дори през виденовата зима когато нямахме хляб, бяхме по-добре щото поне имаше оптимизъм, че нещата ще се оправят! Сега отчаянието е перманентното състояние на българина.

25

ВВВ

преди 11 години

ДО КЪДЕ ДОВЕДЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБАРСКАТА ***

24

Анонимен

преди 11 години

Talibanska rabota...

23

Анонимен

преди 11 години

БЕ МОГА ЛИ ВИ ТАКОВАМ МАЙКАТА ПРОДАЖНА НА ВАС ПОЛИТИЦИ,И ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ НА ГЕРБ,СДС И БСП , ТО НАИСТИНА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ,ДОКАТО НЕ ЛИНЧУВАМЕ НЯКОЛКО ПОЛИТИКА ,ТА СЛЕДВАЩИТЕ КОИ ДОЙДАТ ИМАТ ЕДНО НА УМ НИЩО НЯМА ДА СЕ УПРАВИ

22

Спрете бе хора!

преди 11 години

Спрете да се палите бе хора! Спрете! Защо се самонаказвате? Не вие сте виновните! Вярно е, новоно \"независимо от народа\" правителство, пълно с гнусни и омръзнали ни апаратчици, но напълно зависимо от западните корпорации, не става за нищо добро за нас. Но ще го променим ако сте живи, не изгоряли!

21

681

преди 11 години

Много ме дразни израза "криминално проявен" . Милиционерите и журналята го плзват за щяло и нещяло. Защо новините за Бившият вече премиер не започваха със същото клише? Как хубаво би звучала следната новина : "Премиерът в оставка Бойко Борисов получи хипертонична криза. Лицето е криминално проявено" И продължение:"След като изчакал опашката пред кабинета на ДжиПито за направление и такова му било отказано поради изчерпване на лимита , той се обадил на своята министаърка Деси за да и благодари

20

Анонимен

преди 11 години

Другарите след като видяха,че се очертава да загубят и тези избори продължават с глупостите.

19

Анонимен

преди 11 години

Много съжалявам за това,което ще кажа,но хората,които правят това за мен не са добре.Някои,ще кажат отчаяние,липса на пари.Това не е оправдание.За мен най-важното в този живот е да си здрав.Имаш ли здраве можеш всичко да постигнеш-малко или много.

18

Анонимен

преди 11 години

Другия месец идват туристи на морето.Такива като този ще ги изгонят!

17

Анонимен

преди 11 години

Това Ал Кайда вода да ни носи вече.Където и да се обърнеш камикадзета-прости.Не виждам на някой от управляващите да му пука за който й да е било.

16

Роско Плевнелиев

преди 11 години

Работим за демокрацията, за ЕС и НАТО.Дори този ужасен акт е признак, че в България демокрация има!Свободата да се залееш с бензин и да драснеш клечката също е демокрация!

15

Един

преди 11 години

Крайно време е, на който не му се живее поне да направи опит да направи едно добро дело. Вместо бензин, тротил и право към парламента, министерски съвет или президентството. Хем ще си умре щом иска, хем народа ще го помни с добро.

14

Атанас

преди 11 години

До 3 и 4 заради такива *** и *** стигнахме до тук,този цинизъм докара хората до лудост.......

13

инициатива

преди 11 години

От утре всеки самозапалващ се да взива със себе си и по един политик!

12

гюбрето

преди 11 години

Все си мисля че то почти няма хора който да не са криминално проявени.Те с по 7-8 висящи дела са по улиците, а пък такива с по едно направо помощи трябва да вземат.Браво на държавата, не трябва да има не криминални жители, за да има в подобни случай оправдание винаги.То в България е модерно мъжете да са криминално проявени, а жените скрити ***

11

razum

преди 11 години

Вижте, живяла съм и в голяма беднотия, и поколенията преди мен, СЪЩО!НИКОГА не съм имала НОВИ дрехи- само ПОПРАВЯНИ и пребоядисвани от баба ми, майка ми. И това- в "развития социализъм"- от 1955- до 1970 .След това започнах да работя и досега едва свързвам двата края.НО животът е един! Неповторим! Красотата му се състои в това да ЧЕТЕШ, да се образоваш, да знаеш повече!!! Ако си интелигентен, НИКОГА няма да се запалиш.Особено като си млад!" Дори тъгата извор е на радост, докле е младост, ах, д

10

ех

преди 11 години

глупав народ! първо че избира тикви да управлява държавата. второ че заради тази грешка се самонаказва

9

Ф.С.В

преди 11 години

НЕ СЕ ПАЛЕТЕ !! А ГОРЕТЕ -ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИЗЧАДИЯ !!!

8

Анонимен

преди 11 години

Показателна снимка, BG, държавата гори!