68

Анонимен

преди 11 години

Ако Фандъкова и всичките ненужни десетина зам-кметове отиват на работа с метро и не ползват служебен абонамент пред общината, ако всичките ненужни общинари също си плащат за час по 2 лева и върнат незаконните си карти за безплатно паркиране - тогава и аз ще плащам за синя зона и ще пътувам по 5-6 км до най-близката спирка на метрото.Синя зона, но ако сме Берлин, виена, мадрид, париж, където на всеки 250-500 метра има спирка на подземната железница

67

Егати

преди 11 години

Не мога да разбера, защо в управлението останаха само ***. Е къде отидоха нормалните хора? От ЦРУ ли ги изтребиха или от МОСАД? То не остана държавица, кво още искат тия от нас?

66

pepe

преди 11 години

Категорично нещата ще се оправят с РЕД. Естествено, че паркирането в центъра трябва да е платено, представете си какво би станало ако е безплатно!! Улицата пред кооперацията на "кореняка столичанин" е ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО, А НЕ МУ Е БАЩИНИЯ (НЯМА НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА НЕЯ) за да зее , че не мое да си паркира пред къщата. Разбира се, че трябва да се работи в посока гаражи и оптимизиране на градски транспорт и трафик, но от някъде трябва да се започне. Не съм гербер, но виждам по-напред от носа си!

65

до 92-ри

преди 11 години

Абсолютно! Трябва лъч от рода на "Овча купел - Металург" тогава можеби и с довеждащ транспорт можеби ще се решат до някъде проблемите Защото към днешна дата няма реално две сериозно пресичащи се линии дет се вика на кръст.

64

kalo1

преди 11 години

Ракът: Данчето няма алтернатива

63

Тъй, ама нйе баш...

преди 11 години

73, де да беше шопско-самоковски град ама не е. Вече не ми се слиза от колата, сичко живо мйека и туйка-онуйка, ушите ми фащат мазоли.

62

Ей Ей

преди 11 години

голем фандък има от кметичката, да я ..... в п....

61

Хо

преди 11 години

Платено паркиране и зониране в цяла София! Щом центъра е на всички то и кварталите са на всички...за да няма злорадство от страна на кварталните злобари!ПП Някой да помни за заканата на БайБойко кметски да разкара хилядите "handmade" гаражни клетки из кварталите на Софето,които са изсрани върху общинска земя незаконно?!Кяр от това няма и всичко остана в историята.....

60

Анонимен

преди 11 години

Народът има алтернатива за ново управление и нов кмет!

59

Чиновник

преди 11 години

до 74 софиянецДа плащам, обаче за какво? Сега чакам между 20 и 40 минути, за да си паркирам колата пред дома и някакви *** искат да им плащам по 150 лв. на година за това нещо.

58

Анонимен

преди 11 години

във финландия тези неща са решени по много *** начин. има синя зона в хелзинки по 3.80 евро на час, а моторите и скутерите никой не ги закача.дупки няма, улиците са чисти, всичко е поддържано. винетки и тол такси няма, тези неща са включени в цената на бензина. извън градовете за моя изненада пътищата са почистени от пясък, канавките са изчистени, банкетите са окосени, дупки няма, кръпки също. с две думи, плащаш ама получаваш. тук в софия плащаш и не получаваш нищо и накрая ти викат дай още.

57

асд

преди 11 години

Уж все няма пари, а в същото време не създават условия на пътниците в градския транс-т да си купят билетче. Не съм от София, но през уикенда бях за малко и от 5 пътувания с гр. тр-т платих само за 1. Въпреки желанието ми да си купя билетче, не успях. Билети не се продаваха до нито една от спирките на автобусите и трамваите, които ползвах, то даже едната беше насред шосето, ама това е отд. въпрос. По странното е, че на шофьорите все бяха им свършили билетите и 2/3 от пътниците в без билет!!!

56

до 82-ри

преди 11 години

Ще отпадне винетка ,но ще върнат стария пътен данък който си го плащахме в общината. Защото освен магистрала има и пътища.

55

Анонимен

преди 11 години

Тази товарищ по русский пак лъже по самоковски. Паркирането може да се уреди по нормален начин по силата на закона и със знаци, това няма нищо общо със синята зона. Преди спирали били навсякъде, а сега не е така. Но това не резултат на платена синя зона, а на въведени знаци и колчета. Само вдигат врява за метрото. Защо кметката не каже как от нейния квартал - иван вазов или борово или Стрелбище може да се хване метро? Тъпо е, че при само две линии на метрото и двете започват от Обеля!!!

54

Мутрел

преди 11 години

Чули мутрите, нещо недочули за европейски модел и *** едно големо *** без паркоместа

53

Ivan Grozni

преди 11 години

Напротив има - изграждане на големи подземно-надземни мнгоетажни паркинги и затврянето ан центъра за автомобили...

52

до 75

преди 11 години

договора за концесия на АМ Тракия подписан от царя е отменен през 2008г.

51

Анонимен

преди 11 години

Кой е казал,че сега не плащаме за паркирането ,къде отиват всичките данъци,такси,глоби,и как,моля ви се,"Паркинги и гаражи"от години са на загуба,как "Общински пазари " са на загуба,та дори и СО ги спонсорира,ето ги парите ни за паркинги,за велоалеи и паркове,в гушите на тези от общината и техните фирми!А вие се карайте,делете се на селяни и граждани,на сини,червени,гербави и пембени,те ни се подиграват и заедно,ръка за ръка, си разиграват коня на наш гръб!

50

БРАВО

преди 11 години

единствените, които не разбират ползата от всичко това се селяндурниците...затова се радвам че закона най-сетне ще се прокара...пък вие сте безсилни...само минуси мое ми нацъкате нищо повече :) хо хо

49

Анонимен

преди 11 години

до 75, ако направят магистралите платени, ще отпадне винетката.