16

Анонимен

преди 12 години

Все ми е тая дали ще се добива пистов газ или не, това което ме дразни е, че мутрокомунистите нямат ясно становище и се лакатушат от едно решение в друго и това е не само по шстовия газ.

15

до Пич**та

преди 12 години

Как пък им направи тест по снимката, бе разбирачо???Наркоманчета били! то така е най-лесно!"Наркоманчета" са такива като теб, "друсат" се с партийни облаги, комисионни, евтини лозунги и коленопреклонност пред партийния мозък!Само че други ще лапнат парата и ще си бият камшика след година, а ти ще подсмърчаш тук и ще се чудиш, защо детето ти е с алергия, ти си на 30 н`ам к`ъв си рак, а сестра ти не може да зачене!Ей за това иде реч! И ще ни отровят, за да кажат - sorry, ама не ни е достатъчен

14

Гражданин за EРБ

преди 12 години

1-ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ИЗБИРАТ *** ДА ГИ УПРАВЛЯВА,ЩОТ ГИ РАЗБИРАЛ2-ПРОСТАКА ПРЕКРАТЯВА ПРОЕКТА А Е Ц БЕЛЕНЕ3-СТРОИМ ГАЗОВА ЦЕНТРАЛА4-ЗАХРАНВАМЕ Я СЪС ШИСТОВ ГАЗ ОТ ДОБРУДЖА5-ЖИТО НИ ДОСТАВЯТ БРАТСКИТЕ КАНЗАС-ки И МАСАЧУЗЕТ-ски НАРОДИ6-ПРОСТАКА ВДИГА ЦЕНАТА НА ТОКА НА ПРОСТАЦИТЕ,ЩОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА МУ ГО ПРОДАВАЛА ОТ ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ СИ ПАРКОВЕ НА 6лв/киловатчаса7-ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ВДИГА БЕНЗИНА ЗА N-ти ПЪТ ЩОТ ПРОСТАКА МУ Е ПРИЯТЕЛ И ЗАЩИТАВА НЕГО,А НЕ ПРОСТАЦИТЕ8-КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

13

(НЕ) Знайко

преди 12 години

За тези които за "ЗА" добива на шистов газ в България, гледайте филма Gazland - в него всичко си е казано! Когато в чешмите ви започне да тече вода премесена с газ, растенията и животните започнат да умират, земята изсъхне, тогава ще ви питам дали сте още "ЗА". Аз съм твърдо ПРОТИВ - 1-во защото съм Българин и 2-ро защото си обичам родината! Хайде със здраве!

12

тъп и прост

преди 12 години

до 14 - не се хаби - Българският народ е ***,*** та чак *** ... в момента цяла Европа е в стачка -Испания,Франция,Германия .... само ние тарикатите Българи сме доволни от живота си

11

Анонимен

преди 12 години

Мръсни, подкупени ко.....а, дреме ви на вас за България и народа. Ще си вземете милионите и ще се разкарате някъде на чисто и спокойно. Да *** дано.....КОГА ЩЕ ВИДИМ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА НАИСТИНА ДА НАПРАВИ НЕЩО ДОБРО ЗА ТОЗИ ИЗМЪЧЕН НАРОД ?!

10

Анонимен

преди 12 години

лозунга на комуниста: до гроб верни на съветската чума

9

Анонимен

преди 12 години

107 гласували нямат кворум, решението е незаконно. Останалите 133 прасета защо не са в парламентарната ***?

8

тъп и прост

преди 12 години

Никак не се учудвам,както се разбра днес сме одобрили и АСТА...а мога да се басирам че само след 1 месец ББ ще обяви че ще строим АЕЦ Белене ...

7

Libra

преди 12 години

Цената на газпром е непосилно висока за българския потребител и бизнес. Тези *** вместо да протестират срещу НАШИЯ газ, ако искат да бъдат полезни да предлагат регулации и контрол за опазване на околната среда, а не да се противопоставят на техническия прогрес. Цената на газа се срива навсякъде заради шистовите находища. В САЩ газа удари под 100$ за 1000м3, а ние го купуваме от руските *** за 500$.Пълно безумие!

6

Nemeca

преди 12 години

До 2: И какво ще те направи независим един шистов газ дори и да предположим, че е абсолютно безвреден зас добив? Като дадохме електроразпределителни дружества и ТЕЦ и мини да не би да се подобриха услугите и паднаха цените? Аз постоянно гледам как се увеличават цени. Колкото заради досегашните концесии нещо е паднало като цена, толкова и ще падне при добива на шистов газ. Така, че по-добре е въобще България да не си слага таралеж в гащите колкото и да ви се иска на вас предателите.

5

Анонимен

преди 12 години

България е единствената страна в света, която е забранила ПРОУЧВАНЕТО за шистов газ

4

bez ime

преди 12 години

***..де раа ссс къв хляб ще ядеш после

3

Анонимен

преди 12 години

Не разбрах за какво беше цялото това чудо - в Румъния пускат Шеврон да ровят за газ, ако там нещата се прецакат и се замърси почвата и водата, това неминуемо ще ни се случи и на нас - нищо, че не сме ги пускали да проучват за шистов газ на наша територия. Тия дето викат да на шистовия газ - да идват да им ровят в София и покрай Балкана. Да не ми ровят почвите от където после "столичани" искат да ядат хляб.

2

Анонимен

преди 12 години

Да на шистовия газ! За една независима България!

1

Gazprom

преди 12 години

Дайте 2 рубля в час