38

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски е патологичен лъжец, факт! Русия предлагаше мирни планове а Остайна ги отхвърляше.

37

до снайперист

преди 2 седмици

Имаше кой да го гръмне ама умря на фронта...

36

Калбо

преди 2 седмици

Кой го каза че иска мир лицемерът Зеленски който трябваше само да изпълни минските договори но както разбрахме всички всичките тези осем години които трябваше да изпълнят миските договори бяха лъжа от запада които играеха тази игра през тези осем години за да могат да въоръжават Украйна и сега този лицемер ми говори за мир той е слуга на запада а не на своя народ

35

Анонимен

преди 2 седмици

""Слуга на народа" се оказа слуга на дявола" - попадна ми укро-пост от 2018 г, в който някой си пише: Народе, дайте заради прикола да изберем Зеленски за президент. След Потрошенко вече няма какво да губим. Поне 5 години ще се превиваме от смях.

34

ПЕТКО САТЪРА

преди 2 седмици

Руснака като ти каже "руски мир", да знаеш че има предвид руски свят!

33

Анонимен

преди 2 седмици

Нелегитимният президент просяк и турист Зеленски какво иска?? Иска бази на НАТО на границата с Русия ли? Или иска да произвежда ядрено оръжие? Защо избиваха рускоговорящите в Донбас? За това ли всички пристигнали украинци в България говорят руски език? Зеленски е маша на САЩ. Съсипаха Украйна.

32

YTT

преди 2 седмици

Виждам, че повечето сте информирани, та да питам: как е курса на долара в русия, 200 или 300 рублей за толар е, друго да питам - как е положението с лекарствата, успяха ли да направят превод в чужбина руските производители за покупка на компоненти за лекарствата или не, как е гъзпром, ще фалира ли след загубите си, как е положението със самолетите, летят ли още. Хайде да започнем с тези въпроси и отговорите им а после може и други.

31

Анонимен

преди 2 седмици

"Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес-заяви Харис". Е ако и след това арогантно изявление на действащия американски вицепрезидент на украинците не им присветне, значи наистина заслужават да воюват до пред-последния украинец. Последният - Зеленски ще се се изсули на запад за върховни заслуги към украинския геноцид

30

Анонимен

преди 2 седмици

От 2 месеца скита напълно безсмислено и безцелно из Европа, докато в неговата Украйна мобилизират насилствено хората и ги пращат на фронта без дори да знаят от коя страна да хванат пушката. Вместо да обикаля фронта и лично да види какво е положението и от какво имат нужда какво искат украинците. Пък и вече не е президент-може и нега да мобилизират.

29

Анонимен

преди 2 седмици

За Путин ли говориш мен, или се обърка нещо и требва да ти дават лекарства в Карлуково :)))

28

ало ало

преди 2 седмици

досега не съм чул и видял човек от донбаските републики да бяга през г.лава към киев!даже обратно, милиони избягаха в русия! ало, зеления, чии са тези земи, какво искаш да връщаш? ще ти кажа: на ВЕЛИКА РУСИЯ!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Как е? Нали трябваше Европа да върне всички мъже в мобилизационна възраст в Украйна? Върнаха ли поне 5 човека? Или избягалите късат украинските паспорти?

26

Анонимен

преди 2 седмици

"Слуга на народа" се оказа слуга на дявола.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Справяте се добре между прочем укри, разбихте на пух и прах руската пропаганда, че били непобедими :)))

24

ЛГБТ-СОРОСПИЯ

преди 2 седмици

Всички хохраински ******вън от България!!! Зеленски е ***!!! Слава на Русия!!!

23

Анонимен

преди 2 седмици

Откога Зеленски е говорител на Путин? На Зеленски не му ли стана ясно, че ТОЙ е единствената пречка за мира в Украйна? Прекалено много се вживя уроддът в ролята на президент, на съвестта му лежат стотици хиляди загинали.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Какво става? Приеха ли Украйна на части в НАТО?

21

Анонимен

преди 2 седмици

Та колко метра останаха до Киев?

20

БАНко

преди 2 седмици

ДО КОГА НАТООВЦЕТЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ??? С НАШИТЕ ПАРИ !!!

19

НАПОЛЕОН БОНАПАРТ

преди 2 седмици

"да водиш война, трябва да си силен, да искаш мир - трябва да си много силен!".....това прави путин, но тия пудели се правят че не разбират!...хайде, отивайте, арестувайте го в кремъл, не само да дрънкате на седянки и банкети!.....ще стане, като цъфнат налъмите!