10

юбералес

преди 1 година

СВО стана отечествена война.

9

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Муахаха100 мегатонния Сармат ще бъде свален още на територията на Русия. И да ще сложи край на войната.

8

Зозо

преди 1 година

До Слава Россиа....... Хапчетата веднага! Блатняците всеки ги млати. Японци, Финладци, Афганци, че даже и ние. Подписват капитулация пред България - Брестлитовският договор :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

.!.

преди 1 година

Чекай сега чекай! Първо каквоа вийна! лично путин закон прокара където се казва, че ако дори споменеш думата вйна и влизаш в затвора за 15г! Та даите да се разберем! За каква война става въпрос тука!!!??? ей путинофили и други утки така се оплетохте в ЛЪЖИТЕ си, че вече и вие не си вярвате ей!!!!!!

6

АБВ

преди 1 година

Скапани убийци!

5

Анонимен

преди 1 година

Зависи гледната точка! И ако наистина си го мисли това руснака,то бъдете сигурни,че ще се представи много добре!-:)) А що се отнася за запада,тя Русия почти 90 г е трън в очите му! И все ще я оплюват!-:) Негов си проблем!!!

4

?!?

преди 1 година

Пропагандата расте подкрепата за тази война сред руският народ намалява . Единствено остава страха от загубата това държи Русия във войната. Безмислиците с който оправдават войната достигнаха върховете на небивалиците, Провалите им стърчат грозно. Трябваше да е победа за три дни, а го направиха съсипия . Типично за тях

3

Край

преди 1 година

Русия не е България. Русия не може да позволи на Украйна, Латвия, Естония, Литва, и Молдова да малтретират руските си малцинства. Българите да си гледаме нашето в Македония ... ако имаме зъби и топордаци.

2

Слава Россиа

преди 1 година

Никой никога не е успявал да победи Русия!! Всички които са се опитали да я нападнат са били побеждавани от славната Червена Армия!!

1

Анонимен

преди 1 година

Наглост на макс!