42

Русия

преди 1 година

Е терорист защото евакуира цивилни украинци, а не си прави с тях сандвич за бомбите като украинските наемници.

41

Анонимен

преди 1 година

Пак ревльото вини други в извършване на собствените си дела.

40

Анонимен

преди 1 година

Писането на лъжи от тролеите на Путин вече не прави впечатление на никого. Путин губи на фронта, това е важното.

39

Анонимен

преди 1 година

Руснаци от Армянски казват, че градът се евакуира. Вече има интернет платформи, там се качват видеа. Ако бяхме като едно време по времето на комунизма и всички чужди медии бяха забранени и блокирани и трябваше да се информираме само от ТАСС... Ама това време мина. Някои дрогари обаче още, странно защо вярват само на ТАСС.

38

Анонимен

преди 1 година

Така като гледам май , единствения съюзник на джуджето от Кремъл останаха Северна Корея и Иранците .Все нации в застой от преди Потопа.Русофилите от ден на ден стават по мрачни.Фърлят проклятия като комунист преди разстрел .Но края на тая отрова иде.Човрчеството прогледна....ама само човеците.Но не и неанделрталците от Възраждане.

37

Анонимен

преди 1 година

Скоро този ще омръзне на всички с повтарящите се глупости, които ръси, писъците за помощ и неоправданите претенции.Да си взема от тук туристите и ...друм

36

Анонимен

преди 1 година

вие дадохте пример как да постъпи русия с укропите защо ревеш това е за донбас

35

напомняне

преди 1 година

Но пък Бандерия извършва само добрини към човечеството.........

34

Българка

преди 1 година

Не ни пробутвайте укрофейкове. Само украински канали твърдят, че в Армянск има евакуация. Офиц. лица категорично отричат. Смешно е да вярвате на фейк, то не бяха бременни в бомбардирани болници, родилки - манекенки, превързани глави, нацапани с боя... Аман от тези.

33

Gulf wars

преди 1 година

Бивша Украйна изглежда също като бивша Югославия и ще и се случи същото, разделяне на части и постепенно присъединяване към федерацията. А за неонацистите - военен трибунал, като в Хага.Хайверски може и да си приказва тинтири минтири, престъпления срещу украинското човечество, обаче режимът в Киев се провали по всички показатели. Съвременните войни не се печелят с артилерия и пехота, това само увеличава жертвите.

32

Зельо хирото

преди 1 година

Спрете да ни занимавате с Нар.комана и лудите му хохли.

31

истина е една

преди 1 година

1. Руските танковете са в Украйна. 2. Русия бе държавата ,която гарантира независимостта на Украйна. 3.Путин е лицето, което успя да обедини всички украйници против Русия. Путин е лицето, което изкара наяве фашисткия режим в Русия и разкри пета колона от агенти на Русия в България и по този начин намали задкулисното влияние на Русия върху бг "елита" . Путин е лицето, което ускори зелена сделка. И това е така, защото когато си срещу историята, каквото и да правиш всичко се обръща срещу теб.

30

Тази реч

преди 1 година

Му я бяха написали за след мръсната бомба, ама не стана по плана и сега ей така я хвърли без повод.

29

Анонимен

преди 1 година

Путин щял да се среща с някакви майки на войници от фронта. Оказа се обаче, че жените са специално подбрани от ФСБ (най-вероятно агентки на ФСБ, които се използват в такива случаи на "срещи") и ще стоят 2 седмици в карантина преди да се видят с диктаторът. После ще ги пуснат в бункера. Истинските майки на воюващите няма да бъдат допуснати до Путин.

28

Анонимен

преди 1 година

Да си дойдем на думата, зеления директно призовава за война на ООН срещу Русия, тоя иска да запали целия свят.

27

Русия

преди 1 година

Туй еврейски фъшкист наркоман колку православни изби.

26

Анонимен

преди 1 година

Дрогари явно с коментарите си не помагате с нищо на вашият фашист Путин.

25

Анонимен

преди 1 година

На фронта руснаците бягат. В Армянск се евакуират от града жени и деца. А Армянск е на територията на анексираният през 2014 г. Крим.

24

Анонимен

преди 1 година

Той зельо уби собствения си преговарящ и издаде указ, че забранява преговори с Русия. Кво иска сега!? Путин много дълго го изчака даже.

23

Анонимен

преди 1 година

Ами предай се бе.. Спаси животи..