122

Анонимен

преди 2 години

Явно това са измислили оня ден на конференцията дето Путин ги надъхваше за светлото бъдеще само и само да стоят мирни. Големи са в манипулациите. Ама щом пък си вярват...

121

Анонимен

преди 2 години

Е сега руските спиртници ще ударят всички автомобилни гиганти с нов модел на лекият автомобил "Победа" наша и Наташа.

120

Анонимен

преди 2 години

Засега 30 хиляди отидоха на вечна екскурзия в Украйна.....на тях часовник ли ще им дадат?

119

Анонимен

преди 2 години

Отиде в Русия за Волга,върне се с Олга.

118

Анонимен

преди 2 години

До до 174/185 "Първото лицево разпознаване и плащане във всеки един транспорт е в Русия !" Хахахахахахааа. През 2018та, когато за последен път бях в пРосия, "лицевото разпознаване" бяха жалки милиционерчета, които чакаха по гарите да ти гледат документите и телефонЯ (да, в Русия могат да ти бъркат в телефона без да можеш да им кажеш копче). И досега е така. Бъркаш пРосия с Китай.

117

Анонимен

преди 2 години

Според мен руските часовници са на бързите часовници на света! Макар че броят в 19 век!

116

Анонимен

преди 2 години

Продавам чистачка за "Мъсквич" - сделано в СССР ! За путинофили може и в рубли !!!

115

до 174

преди 2 години

Това което казваш беше преди 20 години.. ела и виж сега какво е :)Лас Вегас пасти да яде ;)Първото лицево разпознаване и плащане във всеки един транспорт е в Русия !Така , че не говори колко са изостанали грешиш

114

Анонимен

преди 2 години

До българин "Как тогава ще правят Волга и Победа ??! Освен да ги правят във вида им от 1962 год. " Подозирам, че даже и това не могат, защото крадените от запада матрици са изгубени и унищожени, а няма откъде да ги откраднат отново. :))))

113

Анонимен

преди 2 години

Саткциите помагат за бързото завръщане на сесесерето в путиновия Гулаг !

112

българин

преди 2 години

Глупости на търкалета ! В момента е спряно производството на Лада ( единствената от руските марки , която що-годе приличаше на нормален автомобил ) , поради спиране вноса на компоненти ! Половината части са вносни - фарове , стопове , климатици , серво.и много други , които руснаците не могат да измислят и направят ! Как тогава ще правят Волга и Победа ??! Освен да ги правят във вида им от 1962 год. , ХА , ХА , ХА !!!

111

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно ме дразнят надменно държащите се руснаци, а сега и украинци! Те си позволяват публично презрителни коментари за България , макар и да не сме за хвалене...от техните кочини сме много по добре! Не им искам мнението, като не им харесва, да се връщат в комунистическите си свинарници!

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 За разлика от русофилите аз свързам думите с реалността, тъй че няма нужда да "чета" втори път. И от първия път написах точно как стоят нещата в отговора си.

109

Анонимен

преди 2 години

Отчаянието на руснаците тотално е замъглило съзнанието и ума им... 85% от всички технологии и компоненти в руската промишленост са западни... Със санкциите всичко това остава без поддръжка. Онзи ден отказа една нагнетателна помпа за газ на Siemens и затова намалиха доставката за Германия. Сега няма резервна помпа, а и Siemens избяга... Ще става все по-зле.

108

Завръща се..

преди 2 години

83% спад на купуването на автомобилите в Русия.... Интересно завръщане ще бъде, няма що. Ковчези на колела, това са руските автомобили..

107

Анонимен

преди 2 години

С манивелата и ръчка за прозорци. Уау победа!

106

555 до 158

преди 2 години

Не познавам цяла Русия, но съм чел официалната руска статистика. 35млн руснаци нямат канализация, 20 млн руснаци нямат течаща вода в домовете си, 28 млн руснаци имат доходи под 100 Евро. Това достатъчно ли е ? Щото мога да продължа. Русия е на едно от последните места в света по асфалтирани пътища на 1000 кв км площ. Няма да ми стигне мястото да изреждам

105

КопеЙка та

преди 2 години

Ще произвеждат на дедовия х..0 й първо да изтрезнеят

104

Феодална

преди 2 години

Русия е тежко болна от рак с много метастази.. Тумора е в Кремъл...90 % лечението е безнадеждно...

103

Pin

преди 2 години

При скорост над 60 км/ч с Москвич осмак все едно си в самолет с тежка турбуленция.