35

Анонимен

преди 2 години

Язък Асене , поне да беше се оженил....

34

Румен Владимиров

преди 2 години

Харвардските брокери се борят със зъби и нокти да останат в управлението на България. Все пак не навсякъде може да се откраднат 9 милиарда за 9 дни.

33

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и не мисля, че в общия случай българите са чак толкова загубени и индоктринирани, колкото излиза от размислите на публикуващите мнение. Ясно е на всички ни, че Петков и Василев наистина се борят за това да се върне нормалността и разумът в управлението на държавата, и да спре безконтролното й ограбване. А това е точно обратното на преобладаващите, според коментарите, настроения.

32

Сръб и Чук

преди 2 години

Браво на Кокорчо! Страхотна реч. Ама ганюхите в БГ си искат хомота. Ко' да го праиш...мат'ряла е такъв. Иска си Боку и Доганеца.

31

Реалист

преди 2 години

Ха-ха-ха, тези случайни минувачи наистина не разбират какво правят и какво се случва в държавата.

30

Анонимен

преди 2 години

Славчо, ДПС и ГЕРБ кръв пикаят, за Възраждане е самоубийство техната подкрепа, но Копейкин винаги си е бил продажник :)))

29

Начи

преди 2 години

що говориш Фавли, ква промяна, кви 5 лв.... Асане go home...

28

Муахаха

преди 2 години

Таковете ли ще Пращаш в София! Щото вече Българи няма които дори да Моат да Ви Гледаш!! във Великобритания при 3600 лева минимална работна заплата, пакетче макло 4 лева, в България - вече над 8 лева, при заплати, всички знаят какви... това ли е Промяната, при Тиквун поне цената беше еднаква...

27

Анонимен

преди 2 години

Риториката им наподобява доста тази на ББ, преди да залезе като министър председател. Явно като хванат кокала се считат най- малкото за върха, та ако случайно отпаднат България ще затъне безвъзвратно. А истината е, че идват все по-нагли и лъжливи хора, които без задръжки гледат в очите избирателите си и ги лъжат, че всичко в тяхно благо правят.

26

Анонимен

преди 2 години

Форумните проповедници обаче колко са спрели.. Леко, момчета, след петнайстия коментар максималната бройка е достигната и няма нужда да се хабите - няма да получите повече стотинки.

25

До 8

преди 2 години

Явно това е поздрав от теб другарю към всички *** и *** представители на Чаушеско

24

Анонимен

преди 2 години

Асене За да си отвоювате държавата първото и основното с което трябваше да започнете е масово поголовно и тотално съкращения на щатовете *** работни места и поголовно уволнения на хипердупер раздутата Държавна администрация.Държавата е залята от криви затлъстели неспособници

23

Анонимен

преди 2 години

Асенчо, взимайте си културистите и любовниците и дайте шанс на нещо ново с честни избори!

22

Анонимен

преди 2 години

16 Хаах че кой, ако не Петков/ПП е с Раша? Всичко, което направи Киро ментата бе в услуга на руската БСП и Путин докато уж, говореше срещу него.

21

Анонимен

преди 2 години

Те говорят за безпринципни коалиции, пък са в коалиция с комунистите от БКП, хаха. Кой не скача е червен , последен валс и тн къде останаха :)

20

Верваме!

преди 2 години

Разбира се, че ПП ще продължат борбата с корупцията, трябва само първо да подкупят още малко депутати от други партии :)

19

Анонимен

преди 2 години

Вашата арогантост и убеждението ви, че сте най-умните и най-можещите ще ви изяде главата! Реално сте едни неадекватни канадски човечета, които очевидно или не сте в състояние да разберете истинските проблеми на БЪЛГАРИТЕ, или изобщо не ви пука за тях! Хайде вървете сега да оправяте живота на украинци, македонци и други! Минете и през Москва, да шибнете един шамар на Путин!

18

Анонимен

преди 2 години

На тоя ако му дам една машина за пуканки и му осигуря място на първа линия на Златни пясъци, без конкуренция, на втората седмица ще тегли кредит да не фалира. Какъв икономист е ъоя смешннок?

17

Анонимен

преди 2 години

Василев нещо много напълня откакто влезе във властта. Още първия месец, копчетата на сакото му го пристигнаха по растящия корем.

16

Анонимен

преди 2 години

С изключение на неколцина заблудени души, влачещи се по колцентрове, не познавам никой друг да ги харесва тия продажници!