53

Black Sea

преди 2 години

До 28 Гого. Мен пък ме дразниш ти, К.О. Пейкин, Митрофанова, Нинова, Радев, както и руското знамe. И ме дразни че храним Русия с разни проекти както и това че си разпродадохме страната на руснаци. Ясно ли е?

52

Наглите

преди 2 години

Втора серия

51

Бг

преди 2 години

Щото Словаците си изпратиха пво с 300 ,руснаците им го унищожиха за 1 ден ,същото няма ли да се случи и ако България изпрати?

50

Анонимен

преди 2 години

Защо е този тормоз. Не желаем да дадем и малкото оръжие, което имаме. Питаха, отказахме. Това вече е изнудване, прекаляват, нахално и арогантно.

49

Анонимен

преди 2 години

Абе по-рано имаше статия,че не било обсъждано оръжие пък сега друго.Много лъжете,ама то на едно дете му е ясно вече,че този няма за какво друго да се влачи по своя инициатива.Стига вече с тази Украйна, който каквато попара е дробил да си я сърба.Не ни въвличайте и в това,малко ли ни е другото,не му стига,че му отглеждаме бежанците.Даже сам си каза,че някои изобщо ще се върнат, което е ясно също,кой бяга от такъв живот какъвто тука им се предлага.Пък българина пак да му мисли,пак най-прецакан.

48

Анонимен

преди 2 години

Тогава да му изпратим 100 хиляди украинци дето храним по хотелите и да ги заменим с такива дето си плащат.

47

И този

преди 2 години

Тролската машина ни каза че украинците е по-добре да бъдат избити до крак.Държавата разтурена и територията правзена.Та затова да не даваме подкрепа за тях.Дали има токова болни мозъци в Бг.

46

Щерю

преди 2 години

Да, ама, ако изпратим оръжие за Украйна министър Корнелия Нинова ще изхвърчи от поста си...

45

Нищо ново

преди 2 години

До Наше оръжие там: Това трябва да е работа на Гебрев, но той без б'ой няма да си признае. А може просто да изнасяме оръжие за Полша например, а къде отива оттам вече не е наша работа. На думи всички са за мир, но на дело всички искат да спечелят от войната.

44

Гошо

преди 2 години

"Пред тях той заяви, че който не изпраща военна помощ на Украйна, подкрепя руската агресия." така де "хто не скаче той москаль"

43

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да прави българското русофилство, колкото и да лиже обувките и токчетата на Путин, Русия изгуби тая война и от ден на ден руския позор ще става все по-голям и голям. По добре щеше да бъде с нашата военна помощ Украйна да спука Русия от бой, но щом искат да опозорят България както винаги го правят русофилите така да бъде.

42

Zа Родину

преди 2 години

Това няма да ги спаси. Когато избиваха осем години цивилни граждани защото говорили на руски беше добре. Нали ? А изгорените живи хора в Одеса през 2014г. включително българи ? И малки деца в Донбас !? Това не го споменават нашите наведени медии...

41

Анонимен

преди 2 години

Четирите метода за манипулация по думите на Олексей Арестович, съветника на Зеленски - всяване на паника, вменяване на вина, обещание за сигурност, предложение за изход от ситуацията. На това са подложени украинците вече 8 години. Можете да изгледате в youtube: Arestovich, the person behind Zelenskiy speeches explains how to manipulate the population. Всеки сам да си прецени дали е редно Българя да приглася на такива дечковци.

40

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 51 Хитлер каза същото за Полша. Тогава някакви поляци бяха тормозили германци ха-ха

39

Бг

преди 2 години

Въпроса ми е ако изпратим военна помощ ,по този начин не ли се отслабва нашата армия ?

38

Анонимен

преди 2 години

РФ не са заграбили чужди територии.Помагат на хората в Донбас.Те са ги помолили за помощ,защото 8 г. са ги мъчили от Азов.

37

Анонимен

преди 2 години

Русофилията е по лоша болест от рака.

36

Наше оръжие там

преди 2 години

Тъй както си мислим,че не доставяме оръжие за Украйна, по руските новини на 11.04 показаха изоставени от украинците оръжия край град Мариинка (близо до Донецк), сред които и заряди за гранатомет, от производствените номера на които се вижда (според говорителя) че са произведени в България. И то с коментар, че такива са се доставяли масово. Ето какво се чете на етикета на един от тях: CP-92 NBL-62 10-21-18 а под линия: 10-10-18 ,като първите десятки и горе и под чертата са в двойна окръжност

35

Я, па Я

преди 2 години

Независимо от платените руски троляци, всички ние ще станем свидетели на рухването на последната колониална империя. Русия е точно това, колониална империя в залеза на дните си. Тя няма да последва примера на Британия и да превърне империята си в общност и ще загине пред очите ни, рухвайки под собствените си грехове. За съжаление ние пак ще сме на погрешната страна, на страната на губещия. Благодарение на българските путинисти, начело с прецедента Радев, Янев, БСП, АБВ, Атака, Възраждане и др.

34

Анонимен

преди 2 години

Такива словесни конструкции, Кулеба може да си позволява в родината си. В нормалните взаимоотношения на ниво дипломация, това си е пряка намеса в вътрешните работи на суверенна държава и е неприемливо и обидно.Естествено е безмерната наглост на укрите в външната политика прави впечатление на всички държави, и когато загубят полезност за запада, ще им се върне многократно.