69

Анонимен

преди 2 години

До Odessa, прав си, но на първо място сме срам за самите себе си. Ако Бойко беше начело нямаше да се срамуваме и С-300 вече щяха да са Украйна и да стрелят по самолетите на руските фашисти!

68

Джими

преди 2 години

Тоя селянин сърби сърбев защо не хваща пушката и галошите си и да даде пример как се воюва!

67

.

преди 2 години

Американците не смеят да дадат самолети на Украйна, защото ще стане трета световна война.Ние къде да се бутаме между шамарите? Има една единствена санкция, която ще спре рашиста путин. ВСИЧКИ РУСКИ ГРАЖДАНИ - ВЪН ОТ ЕС И САЩ. Руснаците са изолирани от целият свят.Нека да си стоят в концлагера Расия и ако искат да живеят като скотове, нека да продължат да се кланят на путин.Погледайте малко ютуб и вижте каква песен вече запяха самите руснаци.Всички се чувстват унизени, че света не ги иска.

66

Odessa

преди 2 години

Унгария прати подкрепа, не лъжете. Само ние не сме. Единствено ние не желаем реално да помогнем на украинците и на българите там. Не забравяйте колко българи имаме там. Ние сме срам за Европа и НАТО. Накрая когато всичко приключи в полза на Украйна, ще се наредим да ги поздравим и ще кажем колко сме помогнали. Въобще ние не заслужаваме нито да сме в ЕС, нито в НАТО. Радев да пуска молабта за ОНД или направо за губерния и да се приключва с тази смешна държава.

65

против войната

преди 2 години

Последна дума по евентуалното решение България да изпрати военна помощ за Украйна има Народното събрание, и ще бъдат съдени и осъдени като национални предатели след войната

64

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Нали идеята е да сключат мир, защо даваме оръжие?

63

Анонимен

преди 2 години

господин генерал вие говорите представате си и аз ви говоря прставате си че бг за такива като вас бг стане мишена на русия народа ще ви предстви на народен съд всички до един

62

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо, както и Радев са пусинца, те ще си стоят пасивни докогато могат, а после ще обявят победа и ще станат съвсем смешни и безсмислени. България трябваше сама да предложи да даде С-300, не Кирчо после да ми отдъхва, че не било говорено за това!

61

анонимен келеш

преди 2 години

България е в НАТО и на джуджето му е къса чурката да си позволи да мисли за нашата страна:)

60

Анонимен

преди 2 години

Написах 2 коментара и не се публикуваха ... демокрация а :)

59

SS

преди 2 години

Представете си какво ще стане ,ако руски ракети поразят стратегически обекти за страната ? Страх,паника хаос !Цените скачат до Луната ! Генералите ни с пълен памперс ! Ще стане като в Украйна ! Богатите и политиците тихомълком ще вземат да се изнасят ! Престъпност и мародерствате ! И ЗА КАКВО ? ЗАРАДИ ИБР*К*Ч*ИЙСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ !НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ДЪРЖАВАТА ! ВЗЕМЕТЕ НЕЩАТА СЕРИОЗНО И МЕРКИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ !!

58

Jovich

преди 2 години

От какъв зор да даваме оръжия на Украйна? Някой много иска да ни замеси в този конфликт!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57Ти сигурен ли си, че и чертежи имаме? Аз мисля, че има само едни пари, хвърлени от джипката на Буцата, на крадливите кравари.

56

Анонимен

преди 2 години

До путинистите, ако мислите че България не дава оръжие на Украйна дълбоко се лъжете.Оръжието се дава на трети страни като Полша,Германия, Словакия и от там директно на фронта.Но от къде толкова мозък в лудите путинисти.

55

Анонимен

преди 2 години

Само *** Христова би написала подобна статия , и не би написала защо САЩ, Англия, Франция, Германия и останалите не са изпратили въоръжение на Украйна ... П.С. 6.5 милионната БГ ще направи разлика с нейните оръжия на 45 милионната Украйна срещу 140 милионната Русия. П.С. Само психически отклонен човек би задал подобен въпрос

54

Анонимен

преди 2 години

Каква мишена,какви ракети вии луди ли сте!На Шипка видяхте какво стана!Най много да провесят няколко журналисти и политици и толкоз!България да не е Украйна нито територия,нито население пък за армията мале мила!

53

11

преди 2 години

До Анонимен 46 ------ Нещо си се побъркал - Дядо Иван ша клeца яко Чичо Сам.

52

мазна лютеничка

преди 2 години

Да, Да, Да!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще станем мишена, ако продажните ни политици дадат оръжие на Украйна.

51

Анонимен

преди 2 години

Да дават оръжие тези,които са далеч от конфликта.Ние не трябва да се забъркваме в него.

50

Реалист

преди 2 години

Абе дали Гешев не е виновен ей Пинокио сигурно има кошмари от него хо хо хо