101

Янки

преди 2 години

Ние си купуваме суровини за нас.Самолетите си летят. А вие в Европа духайте, срещу вятърните мелници за ток

100

Анонимен

преди 2 години

Китайците вече правят собствени самолети. Сащ са фалирали отдавна с тоя дълг. Даже единия сектор на дженерал електрик е вече китайски.

99

Байхей

преди 2 години

До бай хъ. И кво от това. И ти си от зомбираните червени говведа, които не разбират, че дори и *** да окупира цяла Украйна и да си сложи марионетно ръководство вече целият свят го ненавижда, руснаците ще да персона нон грата, а как ще контролира украинския народ не знам. Ще мразят руснаците хилядолетия.

98

Анонимен

преди 2 години

Не знам с какви очи пишеш какво е на Запад, при положение, че еврото беше 85 рубли в петък, а сега е 125. Разбирай, рублата реално се е обезценила наполовина. Фондовата борса даже не смее да отвори. Това в държава, която има уж толкова суровини. Твоят коментар, или това е само от полза?

97

според краварофилите

преди 2 години

Путин трябваше вече да е предаден от сребролюбците - нали на запад така правят ! Свещаената печалба и богатство диктуват и политиката и живота! От Русия обаче са направо бесни - нищо не е като при тях и не знаят какво да правят!

96

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми дали ще го предадат или не. Просто руските олигарси вече са прошляци без пари и имущество на запад. Путин тепърва му трябват много пари за водене на война. Целият му валутен резерв е блокиран. Остава му само златото. Но да се разплащаш със злато това е нещо много глупаво. В момента 1кг злато е $60000, което значи че ако трябва да платиш за някоя сделка $5 милиона долара трябва да мъкнеш със себе си 80 кг злато. Така че разплащането със злато е умряла работа. А Русия друго няма вече.

95

None

преди 2 години

Каквото и уважение да имах към русия преди сега се изпари. Воиниците който са загинали за свободата на България са били не само руснаци но и украинци. Каквото и добро да са направили за нас сме си го платили обратно солено.. Надявам се че нашия народ ще си научи урока и за вбъдеще ще е по сплотен и родолюбив. Слава на Украйна! Слава на всички герой който се борят за свобода!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "Боинг и Еърбъс" Като каза "боинг и Еърбъс. 50% от флотилията на Аерофлот е наети лизингови самолети. 90% от всички самолети за средни и дълги разстояния в Русия са на Боинг и Еърбъс. За съжаление на Кървавия джуджак, тези две фирми спират да правят бизнес с него, и оттеглят както самолетите така и поддръжката си. Скоро на руснаците (тези, които още могат да си го позволят) ще им се налага да пътуват в МиГове и СУта.

93

Анонимен

преди 2 години

Войната между Русия и Украйна. Кой ще я спечели,кой ще победи? Естествено Китай ще спечели войната и Китай ще победи.

92

на снимката

преди 2 години

Лъжец, подлец, мepзавец, агресор, демагог, крадец, убиец, посредствен агент на КГБ, таксиметров шофьор. Може и да пропускам нещо, но като цяло, това виждам.

91

Ади бе

преди 2 години

Жириновски не е руснак, а типичен украински евреин. Именно такива са на власт в Украйна.

90

Германец

преди 2 години

"На запад бензина мина 2 евро!" -- За нас не се притеснявай :) Редовият руснак обаче каква реалност ще измисли, в която бедността и мизерията му могат да съжителстват с любовта му към Путин?

89

Анонимен

преди 2 години

Ако го предадат това означава че престъпната организация НАТО няма кой да я спре нито да се опълчи срещу нея.

88

САНКЦИИ

преди 2 години

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ СВЪРЗАНИ С РУСИЯ И РУСОФИЛСКИ ПАРТИИ-БОБОКОВ И ВЪЗРАЖДАНЕ... БСП И......

87

Анонимен

преди 2 години

Украинците го духат голям но така им се пада на тези фашисти, тръгнали и в ЕС а искат да влизат, абе я у гѝола не се нагуляхте

86

Анонимен

преди 2 години

Цената на титана скочи с 25%. От неговият внос от Русия зависят Боинг и Еърбъс.

85

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Това е борба не само за запазването на режима на Путин но също и за физическото му оцеляване. Ако войната са закучи още няколко седмици нищо чудно да му падне главата (буквално) както стана със царя след загубата на Първата световна война.

84

Анонимен

преди 2 години

До 90те години Сегашните отчаяни ходове на руския терорист в Кремъл само затвърждават това положение.

83

Анонимен

преди 2 години

Соростиите ще литнат във въздуха като кулата в Киев. Продължавайте, соростити, станете цел, най после ще се освободим от вас.

82

Анонимен

преди 2 години

Засега наи слабото място в света се оказва русия.