115

Анонимен

преди 2 години

най-червените зеха власта с простестите. гладни са за мильони, ама европейците не им дават и тея сега ше ошушкат де кво има та да си напълнат джобовете що герба нищо им не е давал толко години а те са свикнале много да имат да си живеят като царчета. ние да му мислиме що от нази ше краднат тея милос немат никаква. айде живи и здрави.

114

Анонимен

преди 2 години

Когато българинът обеднява, тогава почва да поумнява......Не е сигурно! Българинът в масовост си е плиткоумен по рождение!

113

Анонимен

преди 2 години

По-скоро е прав, тиквун! Тези в момена са трагедия! Дано се махнат по-бързо!

112

Фрънц

преди 2 години

Ей Тиквуне Винетутски! Маршшш бързо да се махаш да се не вясваш, *** гад такава! Гнус ме е като се сетя какви кифльоци и турбогъзета виждам, че подкрепят тая гад!

111

Анонимен

преди 2 години

Чуеш ли, че някой е учил в Харвард, бягай далеко. Много лъжат..... Чуеш ли че някой с БКП произход е учил в Харвард, защото ако не си от БКП (фамилно) няма как да учиш там!!!!

110

Ghost

преди 2 години

Когато българинът обеднява, тогава почва да поумнява.

109

Боко е толкова

преди 2 години

Глу пав, че дори не е разбрал как са крали приближените му, а той с пръст в устата и няколко почки в чекмеджето.

108

До113

преди 2 години

То като си глупав е за цял живот!Милиардите на борисов са само в чугунените глави на фигурантът радев и пияндето рашков.Разбра го всеки!

107

Българоубиеца

преди 2 години

Заради диктатурата на Борисов се само запалиха над 30 човека!За тези случаи главорез Борисов казва:"Пренатегнахме малко нещата"и се смее

106

До 116

преди 2 години

Вече е ясно на всички, че си платен тр..оол гербаджийски За вас да си завършил Харвард е унижение.Гордостра ви са пожарникарския и ЮЗУ то.Знаем, знаем.

105

Активист на БСП

преди 2 години

О , неразумни! Поради что се *** да се признаеш за комунист???

104

Агент Буда

преди 2 години

Борисов е продал над 1000 Българи за Сателитно електронно следене от ЦРУ като роби! Сега МВР и ДАНС наблюдават тези хора от монитори като опитни мишки!

103

До 97

преди 2 години

Пич, вече се излагаш пред всички с коментарите си.Ако ъи плащат за тях, ОК. Продал си се. Но ако наистина ги мислиш, много лошо. Явно си *** по природа.

102

Анонимен

преди 2 години

Троловете на Радев и Просто Киро да спрат да оправдават чрез ГЕРБ управленската немощ на своите началници. Докато управляваха "лошите" живеехме добре, дойдоха "добрите" и за 10 месеца ни разгониха фамилията. Под патронажа на Радев, с безхаберието на служебното правителство, с некадърността на Просто Киро и компания затъваме здраво.

101

Предателство

преди 2 години

Борисов предаде Ирина Бокова за шеф на ООН чрез корумпираната Кристалина Георгиева!

100

Анонимен

преди 2 години

Не мога да, разбера тоя човек защо е тая алчност има милиарди да се наслади някаде по Хаваите на остатъка от живота си каквото крал крал няма да, е нито първия нито последния натиска, се за още баси ненаситното същество

99

даааа

преди 2 години

Остарял и понадебелял, това е от Борисоff.........!

98

Анонимен

преди 2 години

До До 88/102 "Какво да ти коментирам по същество коментара?"Така е, ти за това си тук. За "Други" неща. Продължавай. Рано или късно ще разбереш докъде си се докарал, но ще е МНОГО КЪСНО.

97

Анонимен

преди 2 години

За последните години се убедих, че ние нормални управници никога няма да изберем. Друг е въпроса, че и никой не ги предлага, но дори да имаше някой читав, щяхме да го пренебрегнем. Е, сега чакайте Ицо Хазарта да кове закони и сценаристите на Слави и някакви дето били завършили уж Харвард, но имам причини дълбоко да се съмнявам. Пък за Банкянския и свитата му, няма какво да се каже, дори

96

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ все още държат властта пи места. Прокуратурата и повечето институции все още са техни и открито ни се подиграват.