317

Анонимен

преди 2 години

Пълноценна храна, сън, почивка, хубави емоции. Не се шашкайте от паниката, която създават. Човешкият организъм е силно нещо и може да се справи преспокойно с ковид и без лекарства. Игнорирайте всички черни статистики и си живейте живота.

316

Гошето

преди 2 години

Ваксина с мозък за НЕваксинираните!!

315

Анонимен

преди 2 години

Само защото е сменена дефиницията за да е удобно да ползват тези препарати, това не значи че са ваксини. И както се вижда никаква работа не вършат, а създават проблеми. Обещаваха че с тях ще спрат вируса, а сега казват на хората да си слагат още дози дори за новите варианти. Това означава че лъжат най-нагло от самото начало.

314

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев да ходи да си бие бустери за цяла България. Няма нужда да се бодеш с препарат дето ме пази и бонуси лато тромбози или миокардити.

313

Анонимен

преди 2 години

Повече от година тече експериментът с "ваксините" и няма оповестено проучване какво се случва в телата на ваксинираните. Всеки ден ни плашите с ковида и последствията от него, а няма никаква информация за ваксинираните. Защо.

312

Анонимен

преди 2 години

Плиткоумните "лекари" си следват "пътеките:, ще изкарат некой лев :))) Не знам каква хипократовска клетва са давали, ама 90% са пълни де*или :)))

311

Диспут

преди 2 години

Предлагам симидчиев да излезне на диспут с нобеловият лауреат по вирусология - пр люк монтание награден с нобелова награда за особен принос кьм науката : които каза данните сочат , че вансините не работят

310

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 325 Всички лекари само лекарства предписват. А ние не сме още роботи и имаме нужда от пълноценна храна, добра физическа активност и спокойствие. Само стресът, който ни докараха, колко хора уби.

309

До Снежанка

преди 2 години

Снежанке, ходи си легай с джуджутата, че късно вече.

308

Люк Монтана

преди 2 години

Това за прионите ми хареса. Потърсете CFJ covid vaccine. Не го знаех и никоя медия не го е споменавала да сега.

307

Анонимен

преди 2 години

Бях болна по Коледа, изпих само 3 аналгина, заради главоболието и нищо друго. Бая тежки грипове съм карала и през ум не ми мина, че е ковид. Кашлица, хрема, кихане и главоболие. С що народ се събирах, 1 денбях в баба ми и дядо ми. Абсолютно никой не съм заразила. Неваксинирана

306

До 324

преди 2 години

Не, не е страничен ефект от ваксата. Имал го е преди да вземе решението да се препаратизира.

305

Анонимен

преди 2 години

Мангъра е прав за много неща, за други обаче не е. Например не е прав, че витамините и добавките не помагали. Напротив, те попълват недостига в тялото, а повечето хора имат недостиг на витамин Д3. Цинка също е много важен. Мелатонина пък е безвредна добавка, която помага много и повечето хора, които киснат до късно пред компютрите имат недостиг.

304

Анонимен

преди 2 години

До Питър 316 Ваксатролът говори сам със себе си :) Това страничен ефект от ваксата ли е :)

303

Анонимен

преди 2 години

Гледам заразените в щатите - милиони всеки ден и стават все повече и повече. Друго доказателство не ми трябва.

302

Кажете

преди 2 години

На кой да вярвам на симидчиев пулмолог който казва те и в европа правят така - или на мангьров инфекционист директор клиника по заразни и паразитни болести софия

301

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев, трябваше да кажеш, че който се зарази от "ваксиниран" го изкарва по-леко, та да се посмеят и умрелите.

300

Анонимен

преди 2 години

В Израел,медицината е на много по-високо ниво. А тук гледахме пациентите зарязани на стълбищата пред болниците. В България здравната система не е никак добра.

299

Анонимен

преди 2 години

В България умират повече ваксинирани, отколкото другаде. Това обяснете! Оставете неваксинираните.

298

Aнонимен

преди 2 години

В грешка си, не принудителна, а задължителна ваксинация ще е следващата стъпка след 01.02