248

Ненабоден

преди 2 години

Западът е бита карта! Мяза ми на СССР през 80-те години - големи мускули, а нищо зад това. Америка е приключила с 30 трилиона дълг, бездомни и бедни по улиците. Калифорния мяза на някакво мексиканско гето. Лееш! Тия банкрутирали джеендъри ще водят война срещу Русия??? Я пак!!!

247

Анонимен

преди 2 години

Си Дзипин се обърна към Путин със "скъпи приятелю" на видеоконференцията. А преди това заяви, че Байдън не е поканен на олимпиадата в Китай където ще има среща на Си, Путин и Моди. С това Си каза на Байдън пред целия свят - ето кои са моите приятели, а ти, ти си приятел на Зеленски.

246

Путинист

преди 2 години

И не само в Индия. Китай и Русия правят съвместни учения вече над 15 години. Няма кой да ги събори - руснаците имат ресурсите и оръжията да унищожат тая планета 1000 пъти, китайците имат човешкия потенциал и технологиите. Много интересно американците какво имат - съюзници като Литва, Македония и ***, лооллл :)))

245

Анонимен

преди 2 години

Конфликтът ще засегне България, пуканките ще изчезнат от рафтовете.

244

Daskala

преди 2 години

Знамената на фон говорят повече от думите.

243

Жалко за руснаци

преди 2 години

Няма нужда от война с Русия те спряха газа ние също спираме износа за тях. Най добре да нямаме нищо общо с тях. В Турция бензин колкото искаш. Жито си имаме. ЕС дава пари за фотоволтаици и батерии. Нямаме нужда от Русия, те само ни ограбват

242

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица в Индия - третата световна икономика веднага след САЩ по БВП, ядрена и космическа държава Путин го посрещнаха като бащица. Премиерът на Индия Моди не спря да го прегръща пред камерите.

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262 "Путин .. .20 маха" Напомня ми за безаналоговата им ваксина .....

240

До 20

преди 2 години

До Стамат"Ще си оставя децата,жената,къщата и живота,защото Байдън така казал"=/=/Браво, Стамате. Аз съм жена, но ти казвам голямо БРАВО за начина по който си подредил приоритетите си. Щом си създал деца, те винаги трябва да са на първо място.

239

Путинист

преди 2 години

Шведите на Полтава, после Османците ги биха в 12 войни, после НаполеонЯ и на него му набиха краатуната, после и Шикългрубер го яде големия!Чакаме третополоовите да се заиграят с Мечока, да им бъдат напълнени англо-сакските зааадници с Булави, Искандери, Кинжали, Сармати и Сатани. Плачат за обогатен уран и ядрена гъбка!

238

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай започват строителството на втори газопровод след Силата на Сибир.

237

Анонимен

преди 2 години

До 249 Газопроводът "Силата на Сибир" отива в Китай, но не тръгва отСАЩ. А в началото му има нов завод за преработка на природния газ. От него се отделят всички ценни и ненужни за горенето компоненти.

236

Анонимен

преди 2 години

Войната започна вече! Русия спря газа за европа, следва разрушаване на потоците

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 "А при цени на газта 2000$ и нефта 90$ западът е работният придатък на Русия, работния цех на Русия" Хихихи. САЩ току що сключи нови 20 годишни договори с Китай за износ на газ. Работата за пРосия се отлага за неопределен период ..... Путин няма да е жив да дочака ....

234

Анонимен

преди 2 години

Това което Русия иска от запада е да им продава газ и нефт на умерени цени, и западняците да работят и да произвеждат ширпотреба за Русия да купуват руснаците, защото и самите те признават, че западът и по специално Германия правят най-добрата ширпотреба. Но ако западът не иска, нека си прави икономика с вятърни мелници. Русия е добре защитена и осигурена, и ширпотреба може да купува от Китай, а може и сама да си произвежда макар и не толкова добра, но може да живее, а западът умира.

233

Анонимен

преди 2 години

До Путинист Наиш га? Ще си мечтаеш безплатно.

232

Путинист

преди 2 години

Кафеварки и хладилници правят в комунистически Китай, оффце проости! Русия прави оръжия, 20-30 махови, които да вардят света от ония дето искат да да ви ваксат и зануляват! Ох, как искам западняците да провокират Русия и да влязат в Украйна! Продължавайте да будате мечката. Те и шведите и османците и Фюрера голям го вадиха, всичките бяха или избити, или се самоубиваха по бункерите! Следва продължението!

231

Анонимен

преди 2 години

Някой очевидец на НЕВЕРОЯТНИТЕ неща направени в русия има ли? Щото аз не съм ги виждал. Видях как НЕВЕРОЯТ Путин не можа да извади курск от 80 метра дълбочина. Голям праз - 128 руснака фира.

230

Путинист

преди 2 години

До Време еПърво ще обеси Алцхаймера Байдън, Шороошите и останалите чичаци идеолози на войните и новия световен ред! Преди да се самоубие Путин, ще е приключил със западните англо-сакси! До един!!!!

229

Анонимен

преди 2 години

"Целта на Запада е Русия да стане суровинен придатък. А щом така реват срещу нея, значи не е станала и вече едва ли ще стане." - - суровинен придадък е при цени на газта и нефта 10$. А при цени на газта 2000$ и нефта 90$ западът е работният придатък на Русия, работния цех на Русия.