89

Анонимен

преди 2 години

Мангъров, още не си разбрал, че това е изфабрикувана пандемия и ще продължава докато хората не я прекратят и осъдят всички участници в заверата. Никога няма да свърши ако кротуваме, никога! Ще ни маркират като животни и това ще е краят на човечеството.

88

Анонимен

преди 2 години

Мангъров не е прав. Вярно е, че се нулират всички ваксини, но именно заради това сега е началото, а не краят на пандемията. Като направят ваксини и за омикрона, всичко започва отначало. Първа игла, втора игла, трета игла, първи бустер, втори бустер, оп..., нов щам и пак отначало.

87

SHEFA

преди 2 години

:)

86

Сттт

преди 2 години

"ПАНДЕМИЯТА" има съвсем друга цел.

85

Анонимен

преди 2 години

Този аз него следа явно е казал че няма вирус в началото на пандемията еми като няма вирус защо не излезна да каже че има пандемия от спин толкова ли е трудно да го изречеш тези пари ви побъркаха българи.

84

Анонимен

преди 2 години

А Кунчев в сряда ли върло ке работи? Ама всяка сряда ли?

83

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аре бе,ченгета nрости шuбани,арестувайте евреите и турците,а също така предателките българки в Днес Бг!!!! Къде сте бе,ченгета кльопави малоумнu...кеде? ДНЕС БГ са евреи и турци,защо не. ги вкарате в на майки в rъзо??? Защо бе ,левскарски цurancka cran??? На Радев в дзурлата НЕвоенна и проРуско-Турска! На Борисов и ОП същото-смъртъ !!!

82

До Анонимен 82

преди 2 години

Ваксинираните в чужбина не огряват на нещата у нас. Плачевно е, че имаме само 24% ваксинирани и само 0.2% с бустер.

81

Зозо

преди 2 години

Слушайте Мънгъра - чайчета, аспиринче... и като заритате на умряло чак тогава се обаждате на лекар :))))))))))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 2 години

Щом доцент имунолог Мангъров казва, че няма никва полза от ваксините, тогава няма да се имунизирам!!Човека знае повече от всички други. Все пак това му е работата.

79

Анонимен

преди 2 години

Бе Мянгър,науката тукя няма значение.Наляга се нов тоталитарен ред и науката ще се ползва от режима.

78

жужу

преди 2 години

тоя що не го приберат в св наум на 4-ти км?!

77

(-_-)

преди 2 години

Евала, човека от началото на новото нормално държи позиция, която е абсолютно вярна. И за маските е прав, и за ваксините.

76

Анонимен

преди 2 години

Бях се отчаял леко, като гледам навсякъде ковидпсихари и хипохондрици, страхуващи се от една ваксина, но като гледам ваксинираните в България скоро ще са 2 милиона плюс още над 2,5 милиона български граждани в чужбина и стигаме доста приличен процент на ваксиниране.

75

Анонимен

преди 2 години

пък кога го изследвахте..ще измислят по-страшна модификация научиха се вече как се прави..като неутронното оръжие .но без радиация.сгради.земи всичко остава без хората-новите оръжия.

74

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Е,вече се надрuскахте да променяте словоредът на публикациите ни ,руско-турско-еврейско roвна! Съдени ни сте,семити мъртви по природа...осъдени сте!

73

Анонимен

преди 2 години

Дано да е края никои не знае кога ще е краят този да не е пророк за да дава прогнози за бъдещето аз гледам сегашното положение в момента а то е червено зимата няма да се оправи още повече че ни лъжат аз се обърках тотално сега незнам това спин ли е или наистина има някъв вирус които се предава по капков път.

72

Анонимен

преди 2 години

Чакам някоя смислена новина. Но такава няма. В резюме, коректно е да се твърди, че:1. Има нов вариант, който има много мутации и буди безпокойство. 2. Браво на южноафриканските учени, че го засякоха и не го скриха. 3. Държавите изпаднаха в нова паника. 4. След няколко седмици ще стане ясно дали и колко е опасен, дали може да презаразява и да пробива ваксините. 5. Ако са необходими нови ваксини, такива ще има след около 4 месеца. Друго ново няма. А Мангъров (желая му да е прав) "хвърля на боб".

71

SHEFA

преди 2 години

ХОРА!!!!-ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ-НЕ СЕ КОСЕТЕ ЗА ТАКИВА КАТО МЕН.НИЩО ЛИЧНО-ВЪПРОС НА ИЗБОР.

70

Натовеца

преди 2 години

Мангъров е номер 1 !