31

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ НА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС! АМАН ОТ СПАСИТЕЛИ! ЗАГРИЖЕНИ СТЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА МИЛИОННИТЕ СИ БАНКОВИ СМЕТКИ И ЗАПЛАТИТЕ СИ ОТ 150 000 МЕСЕЧНО!

30

Анонимен

преди 2 години

до 25: Да се отказва и болнолечение на ваксинирани преди всичко!

29

Гаври с Българи

преди 2 години

Изтезават хора с Военна апаратура(Оръжие) ,Интерфейс Човек-Компютър в България!Това е програма заСИНТЕТИЧНА ТЕЛЕПАТИЯ и V2K

28

359

преди 2 години

Губим, губят всички нормални,работещи хора..нали това планувахте..многолъчева атака към Човека.. сега ще го оберете и с измислената инфлация...това дето спести не купувайки коли,имоти, материали...ще го грабнете.Дяволи недни сте всички .В Австралия е геноцид.Из нашите медии и сайтчета нищо.Изприбитите хора във Франция и Италия.Защо е тоя зор бе господа .С армия и полиция зор да ни набодете..? и метални палки и газ. С мисъл за здравето..? Брей.... що ли си мисля че има нещо друго.

27

АнонимеН

преди 2 години

20 ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ НА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ КОИТО ПРЕДПИСВАТ ПО 1 ИЛИ 2 АНТИБИОТИКА! ВМЕСТО НЯКОЙ ИЗЦЯЛО БИЛКОВ ПРЕПАРАТ ПРИДРУЖЕН СЪС ПРОПОЛИС НА КАПКИ И МАЛКО ЧЕСЪН! НЕ КОРОНА ВИРУСА УБИВА А НЕПРАВИЛНОТО МУ ЛЕЧЕНИЕ С АНТИБИОТИК!

26

до 8

преди 2 години

Добре бе, я питай твоя приятел, ако всички се ваксинират, колко процента от влезлите в болница ще са неваксинирани? :) Тогава какво правим, ще се отваксинираме ли? :)

25

Анонимен

преди 2 години

АВЕ ТЕ 50 000 СА ЗАМИНАЛИ ЗА ЧУЖБИНА ЗА ГОДИНА , *** НЕ РЕВАТ ЗА ТЯХ МАТТЕМАТИЦИ И ПРОФЕСОРИ...

24

Анонимен

преди 2 години

И аз съм на мнение, че трябва да се отказва болнично лечение на неваксинирани. Да им изписват лекарства и домашно лечение. Тогава рязко ще се ваксинират 80% поне, защото антиваксърите са силни само на думи.

23

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой доцент от минно геоложкия институт да се изкаже по въпроса с вируса?

22

до 8 и 9

преди 2 години

ами айде вярно откажете им болничо лечение, да ви видим? или така прикзвате като у кръчмата?

21

Анонимен

преди 2 години

В момента сме в инфлационна криза.Подчертавам ..най -големия проблем в момента е инфлацията .Инфлацията е навсякъде ,а Вие сте взели да баламосвате хората с вируси,мерки,и всякакви глупости,вместо да обърнете внимание че инфлацията засяга бизнеси,домакинства и все повече тежи над възстановяването и нормализирането на живота ни

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя е дрогиран или луд.

19

Анонимен

преди 2 години

И защо тогава не пуснете руската ваксина Спутник-V? Тя се оказа най-ефективна и най-надеждна, няма случаи на странични ефекти, да не говорим за умрели от нея. Или не става въпрос за здравето на хората, ами за нещо друго. Комисарите в Брюксел със заплати половин милионе европ взеха и милиони комисионни да инжектират хората със експериметналните химикали на Пфайзер и Астразенека, които нямат никакъв ефект, а от тях дори много хора умират!

18

Анонимен

преди 2 години

Много хора си отидоха, защото не им обърнаха внимание понеже не са болни от ковид

17

Лекар

преди 2 години

75000 души през 2020 са починали от сърдечно съдови заболявания. 18 000 души през 2020 са умрели от онкологично заболяване. Сайтът на НСИ е публичен. Този човек има сериозни проблеми от психиатрично естество.

16

Анонимен

преди 2 години

Плана за елиминиране на нискоинтелигентното население което не вярва в науката си върви.

15

пияница мистик

преди 2 години

Абе, дрогаре, каква стана тя? Нали тук денонощно дращехте, че като се махне Борисов и НОЩ и Ковида ще изчезне? Че всявал нарочно паника и лъжел, за да открадне парите от ЕС за ваксините. Чакахте да дойде Фигуранта, дето от Шипка се провикна, че това бил "вируса на страха" и измислен от Борисов и сестра Галева, дето гореше маски на жълтите павета. Е, сега те са на власт, ама нещо вируса не изчезва, а вие мълчите като пукали

14

Смехурко

преди 2 години

Това което показва си е чиста математикаА срещу числата не може да се бориш. Въпреки, че се опитват с фалшивите новини.Нали знаете живота е терминална болест - винаги завършва със смърт. А този ковид отне по няколко годинки на доста възрастни и не само

13

Анонимен

преди 2 години

Народен съд за тоя ***!

12

Алекс

преди 2 години

Мога ли да си инсталирам софтуер на компютъра,който автоматично да изхвърля статиите на Витанов?Ако някой разполага с такъв да пише.