85

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** пощръкляват като чуят името РАДЕВ!

84

1

преди 3 години

До Анонимен-47 блажени са вярващите от герб-комунисти,че дончев ,балдъзата на миро -мъзгата,са "наритали"президента Радев,и очакват тиквата,да излезе на ринга,но в момента няма време,открива ремонтирания път,към Рилския манастир.

83

Анонимен

преди 3 години

Тоз Фигурант-а метежник, какво се прави на мъченик. Да си ходи на село и да сади картофи

82

Анонимен

преди 3 години

Важното е ЦЦ да не манипулира изборите отново и пак да има цецомобили!И да се разберем помежду си,вкл. и партиите,защото идват тежки времена!

81

Анонимен

преди 3 години

Радев е *** като Тръмп и не разбира къде прави гафове. Да внимава

80

Бай Баяни

преди 3 години

Призовавам всички българи зад границата като са толкова загрижени за родината та искат избори по пощата, да си вземат отпуска за изборите, да се приберат в България и да гласуват. Няма смисъл от манипулации, тя САЩ не се справи с избори по пощата, та България ли.

79

Осветител

преди 3 години

Нали Фигурантът тръбеше да запалим прожекторите и да осветим всичко , а днес е искал да изгони всички медии , за да не разбере народа български как прави далавери !!!! Добре, че имаме достоен председател на Народното събрание да каже : Я ,стига ! Какви тайни имаш ти от народа си ????????? . Никакви тайни разговори ! Всичко наяве !! Жалък Фигурант !

78

Анонимен

преди 3 години

До Ами, да...Стига и ти с твоето БКП,аз нямам нищо общо с БКП,че ми писна от лъжите ви,пък камо ли хората,които са били от БКП,истината е,че именно БКП създаде кадърни,образовани и интелигентни кадри с опит,гледах,че дори западняците и един анличанин казаха,че сме ***,защото сме единствената държава,която си уволни квалифицираните кадри с опит след идването на демокрацията и ги замени с некадърници!Стига вече с глупости от преди 50-60 години ни занимава!Важното е ЦЦ да не манипулира избо

77

До 71

преди 3 години

Прав си. Избра друго магаре!

76

Истината е, че

преди 3 години

Народ няма ! Има само враждуващи племена, касти, кланове и вождове !Ръфаме се по между си като пощурели от глад пpaceтa и така, парче по парче, вървим към самоунищожение....

75

ДДРОнег

преди 3 години

Е, че то кой има доверие в изборния процес ?!Всички, ама всички знаем, че гласове се купуват от платежоспособните партии, ама осъдени парийци има ли - няма !!!Тая от герП да не се прави на умрляла!!!

74

Секретно

преди 3 години

След като ГЕРБ си направиха нацистки лагер за изтезания срещу неудобни в Перник всичко може да се очаква от тях!

73

негласуващ

преди 3 години

От едновремешните "демократи" дето щяха да правят демокрация нямам доверие на никого!Лъжци,крадци и далавераджии!Избирайте си ги!

72

Анонимен

преди 3 години

Раддев и Десса не можа да ти изтърпи простттотийте и избяга.

71

Историята на Фиги

преди 3 години

Фигуранта Кремъл го създаде и пак Кремъл първо го отсвири. БСП го отсвириха, ДПС го отсвириха, дори Славчо се отдръпна от него. Фигуранта е сам и търси новия си стопанин.

70

1

преди 3 години

До Ами, да...интересно,вашия банкянски ентелегент,как е останал в България.

69

ГосТ

преди 3 години

"минимум 6 месеца през последната година в България." Хахаха хахахаха Простолюдието и една нова конституция да направи без ВНС ! Хахахахаха Давайте, давайте! Това е мотивиращо всеки един с глава на раменете и някакъв морал да вземе правилното решение и повече да не гласува за управление на територията. Имам предвид да емигрира, щото едва ли ще схванете какво имам предвид.

68

до Руснак

преди 3 години

До РуснакИ ти ли твърдиш, че св. св. Кирил и Методи са северо македонци?

67

Ами, да...

преди 3 години

БКП ИЗГОНИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, ЗА ДА ОПРОСТАЧИ ДЪРЖАВАТА И ДА НЯМА КОЙ ДА И ПРОТИВОРЕЧИ.ОСТАНАХА НЕГРАМОТНИЦИТЕ СЪС ОСНОВНО И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ НАД 53%, ОТ НАРОДА!

66

Анонимен

преди 3 години

Радеф вече се подготвя за възстанията срещу кабинета Боко 4