193

Аз

преди 3 години

Чета коментарите и все повече се убеждавам, че материала по тези земи не става за нищо!

192

Анонимен

преди 3 години

Стига сте трили избирателно бе помияpи мръсни!!!

191

Бау

преди 3 години

*** не вярва и това е ...

190

Анонимен

преди 3 години

Човешката глупост няма край!

189

Ковид е края на боко

преди 3 години

10 процента доверие само от тъпите гербаджии. 90 процента искат промяна. Отече мутрата:)

188

Анонимен

преди 3 години

Лекарче, защо пълниш толкова много чували? Освен да носиш чували, защо и не поизлекуваш някого? Или така е по лесно, само да пълниш чували. За теб животът на хората никаква ли стойност няма, безхабернико.

187

щази

преди 3 години

До Анонимен Научи се да пишеш ***, после давай акъл на другите!

186

:)

преди 3 години

Гледахте ли снощи Райчев в 7/8 тв? Е точно за такива :доктори: си говориха,,,,,

185

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КВО СТАНА ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО.ЕДНИ ЗАТВАРЯТ ОВЦЕ В КОШАРА ДРУГИ ЗАТВАРЯТ ФИРМИ (ФАЛИРАТ) ТРЕТИ ПЪК ЗАТВАРЯТ ПАРИ В БУРКАНИ .ТВА ЗАТВАРЯНЕТО КАТО НАЦИОНАЛЕН СПОРТ ГО ИМАТ НЯКОЙ.

184

Вероятност

преди 3 години

До Анонимен 190Вероятността да попаднете Вие при този лекар, за да искате помощ от него е по-голяма отколкото той да попадне на Вас!

183

Анонимен

преди 3 години

Опозицията в България направи всичко възможно да се заразят максимален брой хора, за да саботира правителството, хилядите жертви лежат на техните глави.

182

Анонимен

преди 3 години

Псевдо-доктори навсякъде. Д-р Чувалов вече не е модерен. Стига плаши хората ми се хващай да бачкаш, не сам ода мрънкате за пари.

181

Fenb

преди 3 години

На този псевдо-реаниматор, явно болните от други болести, умиращи, не му правят впечатления?!? И чак сега видите ли - този зловещ ковид - чували, чували и тн

180

некролог

преди 3 години

всички български медии (без изключение) се превърнаха в некролози. Тоталното обсебване от темата "кой умрял" е болестно състояние, характерно за дементиралите пенсионери. Апелирам към всички останали разумни българи да престанат да следят каквито и да било по всички български дементирали медии.

179

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе ти на протестър можеш ли му обясни нещо ... той си знае репертоара от има няма три думи, в т.ч. Мафия - Мутри - Оствака, след което речниковият му запас се изчерпва, и ако Ян Бабикян, Хаджигенчо, Мая Костинбродска или Тюлена с гумената лодка не му подадат нещо друго, може само да тръмбова пред МС или да хване пътя към Орлов мост ... за толкова му е платил Кукловода на оня с вдигнатия юмрук ... !!!

178

Анонимен

преди 3 години

Постоянно ?! Това не е лекар а масов убиец Да не им попадаш в ръцете

177

тарфоПОСТ

преди 3 години

До щазиИли не сте информитан, или сте обикновен ***.Има достатъчно информация как е скочила смъртността, а все още годината не е завършила.

176

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Айдеее, новата линия на безпристрастните днес.беге - "лошите" протестиращи (нищо, че голяма част точно от протестиращите са за адекватни мерки) и доброто правителство. И да, доброто правителство прави всичко да предпази хората. Не спи по цяла нощ, обикаля села и паланки и само за хората мисли.

175

Анонимен

преди 3 години

Всеки който е без маска и ръси заразите по протестите, да се откажи в писмена форма от лечение в болница, друг начин няма да се обуздае пандемията.

174

Гладен Булгаро

преди 3 години

Ако исках да чета постовете на някого във фейсбук, щях да отида там. Изтрийте тази малоyМHa статия