47

Анонимен

преди 3 години

Индианците не искат белите.Това го знаем,но искат ли черните авторе?Провери и ни съобщи

46

Анонимен

преди 3 години

До историкИскаш ли истината розова пеперудке? Истината е че на този свят оцеляват и господстват по-силните, а ти ми проповядваш, че да си слаб е много хубаво. Европейците са грабели, защото са били силни, за това са били господари, за това са имали роби, за това европейската цивилизация е била силна, за това е подчинила целия свят, а сега смешници като теб искат заемем поза партер и да се предадем по гейски. Да се извиняваш за това че си силен, е най-голямата простотия, началото на края.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе Колумб не е геноцид, това дето идва след него обаче Е. И като са почнали, не Колумб е давал одеала заразени с шарка на индианците. И не Колумб в момента е натикал индианците в някакви смотани резервати и прави всичко възможно те да изчезнат като нация и като етнос. Доста е иронично как местното население е твърде малко, за да прави золуми и да потърси справедливост, но тези които са докарали за да им служат като роби, са тези които ще я потърсят.

44

Анонимен

преди 3 години

Черните защо пък се имат за местни?Делото на Колумб ги докара в Америка за добро или лошо.Товарят ги на кораби и в Либерия.Геноцида и расизма за тях приключват тутакси.

43

Анонимен

преди 3 години

Американците винаги са си били необразовани и случая го показва , Христофор Колумб никога не е стъпвал на територията на САЩ в сегашно време.

42

от Германия

преди 3 години

До АнонименБелите кога сте били нормални хора бе?

41

Анонимен

преди 3 години

Джордж Вашингтон е бил плантатор и едър робовладелец. Няма ли да му съборят паметниците?

40

Анонимен

преди 3 години

Нека разпуснат държавата и кой от къде е дошъл да се прибира, а земята да се върне на индианците, мексико и руския цар

39

Анонимен

преди 3 години

Мирише ми на втора Гражданска война. Много агресивни станаха тези "активисти" и скоро ще ядат дървото.

38

Анонимен

преди 3 години

Това ми звучи като директен призив за геноцид над белите. Тези активисти нагнетяват напрежение, тези хора ще подпалят нова вълна на насилие, балона се надува и когато се спука ще стане много лошо, особено за тези смешници.

37

от Германия

преди 3 години

Супер иновативни и креативни са тези протести. Най-накрая белите хетеросексуални расисти ще бъдат навряни, където им е мястото. Вече треперят от страх, но ние едва започваме.

36

Анонимен

преди 3 години

Дали ще стигнат и до кралицата или само по ниските етажи... на 4-и юли ще е интересно какво ще празнуват ?

35

Сърчаджиев

преди 3 години

до 22 Ей убитааак, какъв геноцид ли е имало срещу индианците?Че индианците там са били винаги и ти идва един колонизатор и ти казва да живееш по неговите правила. Все едно турците едно време, като идват у нас и казват: Или ще приемеш исляма или ти *** главата!

34

Анонимен

преди 3 години

Иронията е ,че САЩ дълго живяха в разкрачено положение.Уж християнска нация,ама пълна с леви болшевишки елити из университети,партиите,бизнеса.Ето какво се случи накрая.

33

Анонимен

преди 3 години

Къде са руските подводничари да кажат - требе ли да се махат паметници ,или не

32

Айде сега

преди 3 години

да обвинят за геноцид цялата си прехвалена държава, издигната върху земите на коренното население, което безжалостно е унищожено..А-а-а, да не забравят и Бащите-основатели, в голямата си част робовладелци и диви експлоататори - индустриалци..Щом така са я подхванали...

31

браво америка

преди 3 години

Мръсен расист и бял изнасилвач, надявам се да го изправят пред съда и черните наркопласьори да го осъдят.

30

Анонимен

преди 3 години

Армията на САЩ.Черни,латиноси,жени и бели момчета гейчета.Тази армия ли ще спре размириците.Тя ще свали окончателно властта.

29

Анонимен

преди 3 години

В САЩ се провежда културна революция каквато Мао направи в китай през 60-те години.

28

историк

преди 3 години

До АнонименВземи провери защо това е така... Не е заради расистките ти инсинуацииА защото гранде насион (французите) са им тръснали санкции, блокада и репарации които са изплащали над 100 години... Т.е. перфекциониран империализъм, подтисничество, расизъм и колониализъм...Целия "западен свят" живее на гърба на хората от третия свят ... от столетия