97

Анонимен

преди 4 години

Лавките продаваха уж вестници и цигари. Защо ги затвориха?

96

Уонко Нормалният

преди 4 години

Мутро. Идеята е Как сте му подарили Шанс да Краде! *** ти си знаеш всичко! В последствие, е крал еротично. Сега шиши е Дарител! Яко *** сме!

95

Анонимен

преди 4 години

Ленин е дал мир и земя на селяните.

94

Анонимен

преди 4 години

"Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта"-------------------С какво си по-добър от Ленин? Заграбваш чуждата собственост и я национализираш?За да можеш лесно и безнаказано да я присвоиш ли?

93

Анонимен

преди 4 години

Не Пеевски Гешев Бочко .Спомнете си кой му взе лотариятаВалерката Симони. Е отговорът.3501

92

морски

преди 4 години

Знаем го хазарта по морето.Идват евреи, да хвърлят няколко Бг МРЗ-та на рулетките на вечер.Босовете са ДС кадри или наследниците им.

91

Стига с тия

преди 4 години

Оставки,в затвора и отнемане на имуществото,но в полза на държавата,а не както до сега кражба на бизнеси.Иначе народа да ги трепе по улиците,щото управия няма.

90

Бойкоеб

преди 4 години

Старата песен на нова плоча;))) Орешарски му е виновен;))) Добре, ама след Орешарски Бойко имаше цели 4 години да коригира този закон;))) Но не го е направил! Значи, има нещо друго, което е стояло в отношенията Божков-Борисов през тези 4 години, в които Комисията по хазарта не спазва закона! Можете ли да си представите, що за държава е това и що за управление?! Самият държавен орган не спазва закона, хахахахаха... Е, Борисов, още ли смяташ, че не трябва да си подпишеш Оставката?!

89

Щом

преди 4 години

За един премиер "мутра" е комплимент, закривай държавата.

88

Анонимен

преди 4 години

На интервюто Божков каза ,че всичко му е запорирано и взима на заем милиони, за да живее както е свикнал едва ли не.Айде айде нема нужда не може да няма каширани за черни дни на тоя на оня на името или офшорки нещо.

87

Правилно,

преди 4 години

нищо не сте му взели!Само му национализирахте хазарта!Имам въпроси1/ Кой накара Божков да стане спонсор на Левски и срещу какво ?2/Кой даде и срещу какво бизнеса на хазрата в ръцете му и срещу какво?3/Кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС,грешка кой назначи Гешев за шеф на прокуратурата и срещу какво ?4/Ай сиктер и всички да си...

86

Анонимен

преди 4 години

Национализация!?Прилича на 1946!Чакаме народен съд! Само да видим кой ще е подсъдим. Да не се окаже Б.?!

85

Анонимен

преди 4 години

Като не ви харесва Бойко,отидете при бащицата ви в Дубай!!!Тук народа си го избира!Тъй че на добър път!

84

Анонимен

преди 4 години

Тия що минаха в обяснителен режим?Само предприятие/завод ли е бизнес?Разбира се, че Орешарски е виновен, но тия къде бяха и какво правеха толкова години? Удариха Божков сега, защото отказа на Пеевски да му прехвърли бизнеса.точка

83

Анонимен

преди 4 години

Божкеее, тоа пак ще вдигне кръвно. Довечера може и да открият 200 "заразени" и да иска пак да хлопне държавата. ОСТАВКА

82

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Какво сте взели на Божков ?Чакай да почисля ...Например Националната лотария, която печелеше милиони годишно.Безценната му колекция от антики.Футболен клуб "Левски".Бизнесът ...Даже жената му взехте като заложник.Хунтата е по-опасна от мутрите едно време.Мутрите нямаха власт.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88За 11 години Боцето дръпна напред..............ама ако той е държавата1

80

Анонимен

преди 4 години

Алооо червени ***!Бойко гради,а онези червените крадат.За 11години държавата дръпна напред.Ама те не ви плащат да видите това!!!

79

САЩ, ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО

преди 4 години

ТИКВО, ВЗЕЛ СИ КАКВОТО Е ИМАЛ. НЯМА ЗАЩО ДА СПЕКУЛИРАШ, ЧЕ НЕ СИ ВЗЕЛ ПРЕДПРИЯТИЕ. Т.Е. БОЖКОВ НЕ ПРОИЗВЕЖДА.НО И БИЗНЕСА НА МУТРАТА ПРЕМИЕР НЕ Е ПРЕДПРИЯТИЕА."ОХРАНИТЕЛНА" ФИРМА Е И Е ВЪРТЯЛ БУХАЛКАТА,НАЛИ? ПРИБРА НА БОЖКОВ ПАРИТЕ, ОГРАБИ БЕЗЦЕННАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ НАЦИОНАЛНИ СЪКРОВИЩА. СЕГА МАЙ БЕЗ ДЕЛЯНЧО,ЗАЩОТО ЗАЕДНО ОТКРАДНАХТЕ БАНКАТА НА ЦВ. ВАСИЛЕВ С МИЛИАРДИ АВОАРИ.СЛЕД Т,ДОНЧЕВА, ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, КОЙТО ОПИТВАШ ДА НАБУТАШ В ЪГЪЛА,СЕГА И БОЖКОВ ПРАВО В ОЧИТЕ ТИ КАЗВАТ,ЧЕ СИ ПРЕСТЪПНА МУТРА

78

Анонимен

преди 4 години

Айдуците на Българи да се разберат ,кой по-вече крал ,щото ако можеха да говорят банковите им сметки щеше отдавна да е ясно че са равностойни !