53

Анонимен

преди 4 години

Живял съм в къде по-богата държава от нашата и се плащаше само за магистрали, мостове, тунели. Тук някой се жалва, че си плащал за няколко километра път (кой знае и какъв път е) от село до града и на всичко отгоре се дразни, че други не искали да плащат.Богати хора, ей :)

52

Гробокопач

преди 4 години

Бойко прати шефа на АПИ с оня патриотар Винкелот, той е велик в разясненията! Питай за това Сергей Иванов!

51

Ермен Джоли

преди 4 години

Браво, истински държавник, на когото му пука за хората! Баце, Банкя, София и цЕла България са с тебе!

50

Петър

преди 4 години

Като иска човек нещо в България, отива пред парламента с още 10 човека, протестира и после лично премиера му позволява

49

Василев

преди 4 години

Всиките важни решения се взимат от колективен орган, така както и Борисов управлява , чрез Министерски съвет!Този шеф на АПИ не може еднолично да реши къде ще има винетки и къде не???Какво са прави пак на ударен с мокър *** другаря Борисов???Агент Върнан Джайълс!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Никой не ти ги прави номерцата, а вашата престъпна некадърност ги прави!

47

До44

преди 4 години

Неее,управлява ни крадец който ежедневно ни прави на луди!

46

Жо

преди 4 години

СТОЛИЧНА ОБЩИНА се простира на Изток до село Желява, на Запад до Банкя- кв. Клисура, на Юг до село Кокаляне и на Север до село Балша.Всички градове, села, квартали, махали и вилни зони в този обхват са част от Столична община и за тях не трябва да се плаща винетка.

45

F5

преди 4 години

Смърт за усичките от сащ!

44

Мунчо Калинков

преди 4 години

Тоя шеф на АПИ Георги Терзиев ако има капка достойнство,ще удари в главата този ......с оставката си!! Но..как ще стане,след като и той е от типичните калинки!!

43

Анонимен

преди 4 години

Можел е просто да каже "Не! Да се спази закона". Защо е необходим този панаирджикък ли? Ами на такива панаирджилъци си гради политическия рейтинг.

42

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя пак ли се изживява като Собствник на Държавата.Баси и гнусния *** и арогантен тип.

41

Хора,

преди 4 години

Управляват ни психопати!

40

Ф.С.В.

преди 4 години

Цирка е пълен - Мутрата е бесен на разни глупави чиновници които му клатят стола всеки ден !! Направо го направи за смях -Шефа на АПИ да ходи като глашатай с барабанче по Площадите и да вика по три пъти -НЯМА ДА ИМА ВИНЕТКИ !!! АХАХХААХХАХАХАХАМУМУМУМУМУМУМУУМ

39

Как преди 89-та

преди 4 години

карахме без винетки, бензина беше 20 стотинки, а пътищата бяха по добри. В провинцията още не са ремонтирани, от 50 години не са пипани, а сега само пари прибират.

38

Василев

преди 4 години

Единственото което спасяваше ГЕРБ и Борисов беше отрасъла строителство, защото той генерираше ръст в държавата и крепеше властта!Дават се милиарди за строителство от еврофондове и народа работеше, търговията върви и имат покупателна способност хората!В Аутсорсинга картината е плачевна, нищо че там заплатите са най-високи, но пък и тези предприятия внасят смешни данъци в хазната!Българския бизнес е между гаражен и промишлен прохождащ, той не е индустриален, защото индустрия това звучи гордо!ЦРУ

37

Него

преди 4 години

Ами прав си е. Но с неговия изказ идва да е като на селския пазар. По-добре да попита какво поражда за пореден път това да се случва и когато му отговорят, тогава да се коригира първоисточника и от там бъдеши казуси.

36

Гробокопач

преди 4 години

А-хахахахахаааааааааааа... Мутра! Оставка, Бойко! Предай Сабята си! ще я приема с удоволствие! Тя ми принадлежи;))) Задъхал се, горкият;))))

35

селянин

преди 4 години

мен па ме глиобиха щот еднаж се прибирам от оремако леееко пийнали катаджията вика дай ся 20 лв щот се движиш без кола

34

Анонимен

преди 4 години

Дебелият крадец пак ще получи хипертонична криза.Лоши хора,не мислят за "слънцето"