104

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

до шаркТе си позволяват, дри много повече с Русия - свалиха ин боен самолет, убиха пилота, а след това и посланика...

103

дай пример

преди 5 години

До Анонимен 129Такива общи приказки в стил "понежеобачезащото" не вършат работа!Аргументирай се с примери!

102

Анонимен

преди 5 години

До 139Не може по-твърдо, защото ще се намеси Агата и става много лошо.

101

Анонимен

преди 5 години

"Израел щи ви пази от злото Турция."По-голямо зло от Израел няма. Видяхме Соломон Паси как ни вече "опази"... Хайде няма нужда. От всичките ни съседи Турция ни е най-доброжелателна, но само необременени ментално хора са способни да го разберат.

100

Анонимен

преди 5 години

Българите са добър, тих и скромен народ. Но турците са жестоки и глупави хора и добротата я приемат за слабост.

99

Анонимен

преди 5 години

"Приятелски" огън от съседна Турция.Ще ви се извинят,ама друг път.Колкото се извиниха за зверствата през турското робство.Колкото си платиха за тракийските бежанци.

98

ОНЗИ

преди 5 години

В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ИМА НЕПРИКОСНОВЕНИ ЕМБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С ВЕЛИКИТЕ БОТЕВ ЛЕВСКИ И ДР.. АЛО УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ПАЗЕТИ ГИ !!! ИНАЧЕ ВЪРВЕТЕ НА МАЙ....!!!!

97

Анонимен

преди 5 години

Много е просто решението. Каним руснаците да дойдат в България и да гарантират военно сигурността на България. Ако турците продължават да лаят. Заедно с руснаците ще ги изтласкаме в Анадола, извън България. Този път милост няма да има. Всички турци ще бъдат изхвърлени извън Европа и ще изчистим Балканите веднъж завинаги от тази напаст. Джамиите ще бъдат превърнати в свинарници и в казанджийници за ракия. Неоосманизмът на турците ще им изяде главата. Така че да внимават турчетата.

96

Васил Левски

преди 5 години

До ИСКАМЕ СИ СУЛТАНАИскаш, ама няма! Един път я направихме тази грешка да ви вземем под опечителството си, и не само ви хранихме и поихме, вардихме и множихме цели 500 години, но и трябваше да ви изтърпим!! Някой има ли си дори слаба представа какво нечовешко търпени се изисква да изтърпиш едно племе цели 500 години, от което 7 милионно племе само за 7 години 7 милиарда хора около света са пропищели в един глас?!

95

Анонимен

преди 5 години

Когато видя българомоxaмеданин да го изберат за премиер или президент или генерал в БА и най вече във ВВС, тогава ще повярвам на Бoко.

94

Аарон..

преди 5 години

Както казах, Израел не би ви злепоставял и унижавал, както направиха Турция. Пак повтарям, трябва да доставяме газ от Израел, като се включим от Гърция и с Турция да нямаме никакви зависимости и отношения. Израел щи ви пази от злото Турция.

93

Еми сега

преди 5 години

единственото,което могат да направят е да променят изборният закон и да спрат екскурзиантите от анадолски амджикистан.Може и да хване ,,дикиш,,

92

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега се помоли на Президента да наложи вето на закона и го направете такъв, какъвто трябва да бъде! Да си платят дълговете и да се забрани всякакво финансиране отвън!

91

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов може и малко по твърдо... - както Президентът Плевнелиев действаше срещу Путин...

90

ИСКАМЕ СИ СУЛТАНА

преди 5 години

До Васил Левскипо-малкото зло!

89

Анонимен

преди 5 години

Цецо извини ли се за алтън сараите и конака на 6 етаж?

88

Трепанация

преди 5 години

А ти Боко - попита ли Султана жив ли е още оня турчин-опозиционер,който преди години беше избягал от Турция,а ти,посред нощ с Цвък Молитвата,без съд и присъда му го закара вързан с пранги до грницата?

87

Анонимен

преди 5 години

Защо нашите ду..давци разрешиха чуждо финансиране на религиозните общности?

86

Васил Левски

преди 5 години

До АмиРаботата с химическото оръжие е лесно! Ще вардите кога задухат ветровете от северозападна посоко, ще ударите един як залп от бобен газ от българските юнашки задтници, и поне до централен Анадол всичко живо ще измре! Включително и рибата в морето! Безплатен съвет, заслужаваща да ми се отблагодариш!

85

Анонимен

преди 5 години

Извинение от турчин?7 Че те убиват всеки ден,смятат се за велики",на майките и децата на убити от тях хора-извиниха ли се? А иначе искат в ЕС.Много има да се учат преди това.На обноски.