12

Burzum

преди 5 години

Радев го признавам ако обяви военно положение и цялата герберащината се изкара на стадионите ...после военнополеви съд за национално предателство и геноцид на собствения народ...и после в тунела до саблекалните на място...иначе празни приказки.....свободата байно не ще екзарх ,иска Караджата...

11

Най-слабият

преди 5 години

Случихме на най-тъпият и алчен президент досега. Погледнете жената, за която го ожениха месец преди изборите и съветника му Иво *** , па си правете извод за акъла му. Накъде върви България с такива невежи плиткоумни политици...

10

Анонимен

преди 5 години

Политици ? Къде ги виждаш бе или казвай нещата със истинските им имена или си мълчи. Политик е някой, който може да вземе самостоятелно решение, когато го вземаш за да не ти се разпадне коалицийката или след натиск отвън това не е политика! Държавата никога не е е била в такова унизително положение и то без война.

9

Анонимен

преди 5 години

Военния преврат ще бъде РАЗПРЕВРАТЕН за часове от околните натовски съюзници, а Щатите са на един $й разтояние- в Косово! Да пробва ***, *** дали му стиска?

8

Анонимен

преди 5 години

Борисов към Радев: Армията ни е спасявала, ама комунистите издигнаха паметник на съветската армия, която ни окупира !

7

Хейтър

преди 5 години

България никога не е имала толкова глупав президент. Той е срам за България. И въпросните транспортни самолети са купувани преди времето на ББ и тъкмо когато е управлявала партията на тоз измислен президент.

6

АНТИ

преди 5 години

Военно режим направи Пиночет,но само в Чили имаха късмет.

5

Анонимен

преди 5 години

АРМИЯТА НИ Е СПАСЯВАЛА, АМА НЕ НРБ- ЕЙСКАТА ( РУСКО- СОВЕЦКАЯ), А ОНАЯ " МОНАРХО- ФАШИСТКАТА" ВЪОРЪЖЕНА С ГЕРМАНСКО ОРЪЖИЕ, А НЕ РУСКИ *** ЗА КОИТО РЕВЕ РАДКА ***!

4

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Армията ни е спасявала, но генерали са дезертирали !

3

анонимен

преди 5 години

Що се моташ обяви военно положение .Затвори границите.Напълни стадионите .Военен съд. И всичо ще си дойде на мястото. Ние те подкепяме.

2

Fenasi Kerim

преди 5 години

Достоен човек. За съжаление не е случил на държава и народ. Има вероятност да го премахнат чрез импийчмънт. Глашатаите на Герб вече тръбят по "независимите" медии като пик и блиц. В същите медии където главните редактори "демократи" крачунов и Недялков плюят президента и забраняват коментарите.

1

Анонимен

преди 5 години

Затова стана политик, зада ни провляш?