78

Анонимен

преди 5 години

ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ.ЩОМ НАРОДЪТ ИСКА ПАМЕТНИЦИ, НЕ МОЖЕ МАЛЦИНСТВОТО ДА МУ ЗАБРАНИ.Ако сложа паметника в частния си имот, който граничи с централния площад, никой не може копче да ми каже.

77

Анонимен

преди 5 години

Емил Димитров пътуваше често до Франция, никой не го застреля на границата. Даже записа там албум на френски, има го в ютюб. Предлагаха му да подпише договори и да остане там, но той предпочете България. Борис Христо, Райна Кабаиванска също работеха и живееха на Запад и никой не ги е стрелял пограницата. Стреляха по престъпници убийци на които само това им остава да избяга, и не се подчиняваха на граничарите.

76

Анонимен

преди 5 години

София трябва да се преименува на Живковград, а Монтана ще върне Михайловград

75

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са вече възрастни и измират. Добре е, че в България не се живее дълго защото те са в тежест на обществото с перверзната си любов към поробителите.

74

Анонимен

преди 5 години

Малко комунистически държави останага по света - Русия, България, Сев.Корея, Венецуела... други май няма. *** която и да хванеш - все за палците ще е ...

73

Анонимен

преди 5 години

На българската граница за периода 1944-1989 са убити над 200 души, опитващи се да избягат от руското робство. Над 20 души за били граждани на ГДР (днешна Германия).

72

до антикомуниста

преди 5 години

то и сега ако можеха комунистите щяха да стрелят по всеки който наближи границата с намерение да се спаси, понеже с тая свободия вече не останаха хора да им работят за 600лв.... ама заради пустите Еврофондовете от ЕС не може да го правят.все пак пт там падат най сладките далаверки за другарите

71

Анонимен

преди 5 години

То сегашното демократично управление доведе България не просто до катастрофа, а до прага на изчезването. За демократите закон няма ли да се приеме?

70

до анонимния

преди 5 години

дето се чуди що всички избягахаМе те не са избягали от демокрацията ве пич. Те отидоха ПРИ и В демократичните държави, а не останаха в все още комунистическа, пребоядисана българия или съветска русия!

69

Анонимен

преди 5 години

До се се се ре УМРЕЩото да стане нещо друго. След като е умрело се се се ре - то що пак врещите кат приклещени ?

68

Майор Газдов

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТТакива са били правилата.

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72България сега е поробена от САЩ.

66

Анонимен

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТЗащото бегащите са гърмели по граничарите.

65

Анонимен

преди 5 години

Кой са убили на границата?

64

Анонимен

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТЗащо като е толкова хубава тая демокрация в съвременна България, всички се разбягаха кой където му видят очите, само да е по-далеч от България?

63

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПОРОБЕНА ОТ СССР!

62

до кое му е чудното

преди 5 години

Това което казваш е пълен и безспорен факт.А по-лошото е, че българия е единствената държава от бившия соц-лагер, в която комунистите са си все още на власт. Още от 1944-та та до момента!И от там всичката тая пародия на управление, про-червени *** и руска пропаганда.Има да чакате да станем нормална държава!

61

Анонимен

преди 5 години

Мафия, беззаконие, корупция, престъпност, банкови фалити, безработица, бедност, наркомания, проституция, чалгаризация, просяци, бездомници, най-високо ниво на самоубийства в Европа, най-висока смъртност в света, най-бързо налаляващо население, обезлюдяване на цели райони, по едно българско дете на ден бива изнасилено, без достъп до здравеопазване ако си беден.

60

Анонимен

преди 5 години

Съвсем просто е - хората още помнят и сравняват "гадния комунизъм" с "прекрасната демокрация". И равносметката е в полза на гадния комунизъм. Какво точно не разбират от Дойче Веле?

59

Анонимен

преди 5 години

Тодор Живков подари златния резерв на България (над 30 тона злато!!!) на съветските поробители и остави България с външен дълг равен на 120 % от БВП. Неговите ученици Луканов, лилов, Беров, Виденов... доразграбиха останалото. Комунистите са сатанистки изчадия и ще горят в ада!