36

Анонимен

преди 7 години

"Това че българите имат нещо общо с траките е същата измислица като тази, че македонците имат нещо общо с гърците."Ти да не си пил нафта от сабале? Или си на биодизел?

35

Анонимен

преди 7 години

До Историквсе алхимия от лабораторията на КГБ "лингвистите" !..отвори тубата, да видиш колко канали за психо-обработка имат , по най-различни теми...

34

batevale

преди 7 години

....."Стаматоски като един от най-големите македонски лингвисти и пряк съвременник на СЪЗДАВАНЕТО и РАЗВИТИЕТО на съвременния македонски език".....Повече какво да се коментира ?!

33

Анонимен

преди 7 години

Поредния гюбреядски червей изпълзя от торището и взе да сее акъл.

32

Анонимен

преди 7 години

"" На Кремълските стратези не им пука откъде идва тяхното четмо и писмо, важното е Македония и Сърбия да не станат част от ЕС и НАТО. "".........................'Кремълските стратези' ... представляват една откровено фашизирана, криминална групировка узурпирала с кръв и убийства властта в Русия.Там няма принципи и идеали различни от това заграбените милиарди да бъдат по някакъв начин опазени ... За целта забиват клинове в най-слабите звена на Европа - Македония и Сърбия.

31

Анонимен

преди 7 години

Папата знае ,че БЪЛГАРСКА !Другите нека си лаят !

30

пиринско маке

преди 7 години

Разбира се, че е голям македонски ... какъвто и да е там.По името ще го познаете. Като се има предвид и годините му, първо е бил СтаматоВ, след това е станал СтаматоВски, а в най-ново време големите македонисти премахнаха буквата "В" от фамилията си и станал Стаматоски.Браво на Трайче!

29

Анонимен

преди 7 години

Някакъв коминтерновски дядка подкрепил Путин?! И избълвал 1000 змии срещу България и българите?Кой създаде макодонската нация - сърбите и Коминтерна, чийто център бе в Москва. Какво да очакваме от съветското жуже, от най-голямото жуже на света? - Нищо друго освен БЪЛГАРОМРАЗЩИНА!

28

Анонимен

преди 7 години

Как е доживел до 92 тоа македоноиден татарроид? Чудна работа.

27

Анонимен

преди 7 години

Не само славяни пишат на Българската азбука. Обаче това този виден учен не знае

26

Анонимен

преди 7 години

"Присвояването е заложено в кръвта на малките народи "Боже колко е прав .За това ли си присвояват нашата история ?

25

Историк

преди 7 години

Цитат: "българското общество продължава да живее в илюзиите на XIX век и не желае да приеме новите реалности..."Значи новите реалности са това което е казал Путин - "славянска писменост" дошла от "македонските земи", "новоросия" дошла от подмосковието, Крим наш дошъл от "зелените човечета", "източно православие" дошло от Коминтерна и т.н. - все алхимия от лабораторията на КГБ "лингвистите" !

24

българина

преди 7 години

Македонците реално са 1 млн дооооооста малък но пък по наглата част от българския народ

23

Анонимен

преди 7 години

Това твърди 92-годишният македонски лингвист Трайко Стаматоски. Намери се достоен съпруг за госпожа Брижит Макрон. Пълно съответствие - хем възрастово, хем люто маке, хем лингвист. Може да упражнява скопските си езичникови френски умения върху дъртата скумрия. Горчиво!

22

Анонимен

преди 7 години

Сталин е бащата на Македонската нация, би трябвало да му издигнат паметник

21

HISTORIAMAGISTRAVITA

преди 7 години

До до 22Понятието " македонски народ " е създадено от Коминтерна в Москва а когато се е раждал Климент българите там не са знаели за Коминтерна и неговата изкуственно създадена нация ! Т.е. той е българин .

20

Ох, писна ми

преди 7 години

Оффф, пишат щуротии, разказват глупости и така до вечерта. След като "Македонецът" мине през банята, от нея излиза чист Българин и остава *** вода в канализацията! ;)

19

Анонимен

преди 7 години

> преследвани от комплексите си българите смятат, че ако си присвоят късче от чужда територия или история ще станат много по-големи и по-богатиХм, странно защо това всъщност звучи като нещо което макетата правят. :^)

18

БАБА КУНА

преди 7 години

МАКЕДОНЦИТЕ СА ***, КОИТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА СЛЕД ЕДНА АЛБАНСКА ИНВАЗИЯ!

17

Анонимен

преди 7 години

Българите сме траки, печенеги, кумани, татари, ако щете, но не и славяни. Само 15% от българите са блондинести, но и това не ги прави славяни!