67

nashenetz

преди 10 години

До Ивоиво, ти си другя голям лажец вав форума. в момента живея в една бивша саветска република и виждам каква огромна промяна се е случила в Балгария, като е влязла в Европеиския сайуз. а ти, лажецо искаш да ни варнеш назад. ти не си Балгарин , а нещо друго.

66

до 55

преди 10 години

да, умните и красивите са приятелския кръг на моника и сергея, монтерейци, *** и фесовете, дето сега единствената им грижа е да се назначат на всички ръководни постове и да приемат закони, обслужващи етническия електорат! ''до всяка читанка - коран!'' хахахахатези хора, на снимките, не са фотомодели и не са в маркови костюмчета, като в парламента и да, огрухани са от бачкане, грижи и борба за оцеляване, но на техния труд се крепи държавата и не смей да ги обиждаш, жалък,продажен лакей!

65

Анонимен

преди 10 години

Иво Прокопиев, Светльо Божилов и Иван Кръстев. Божилов е бивш съдружник на Прокопиев в една банка от близкото минало. Кръстев пък е политолог, но си живее във Виена. Никой не пита откъде са му парите. Типинг пойнт е продуцент на правителството на Борисов. Проектът го правят 5-6 години. Те са проектантите и на кабинета му и изобщо на Бойко Борисов като политик. Провалиха се и сега трябва да поправят грешката си, защото се отчитат пред други хора, които се намират на Запад. Това са едни тръстове за влияние, които са маскирани като организации за подпомагане на граждански движения, които са разпо

64

Психиатър

преди 10 години

До БУДАИмаш халюцинации.

63

Анонимен

преди 10 години

V momenta upravlqvat pala4ite komunisti,jertvite depesari i fashistite zaedno ,takuv absurd nqma nikade v sveta ottam shte razberete 4e tiya hora za pari i vlast sa gotovi da ni ma4kat

62

Анонимен

преди 10 години

Протестите са политически и цяла София знае, че те се дирижират от една политикономическата група, която е архитект на провалилия се кабинет Борисов. Те дърпат конците задкулисно. Този протест от самото начало е политически и всичките опити да бъде опакован в розово или в топли полуромантични, полулигави дрешки, не издържат. Във всеки протест има романтика. Без нея не става. Но цяла София знае, че протестите са организирани от Типинг пойнт. Много ми е интересно защо всички си мълчат. Политикономическата група е създадена за политическо инженерство и включва Цветелина Бориславова, Иво Проко

61

Иво

преди 10 години

МВФ отново ЗАПОВЯДА да не се пипат пенсиите, да не се реформира системата за заплащане! Вие ощи ли не знаете, че скачайки по площада искате да гарантирате вечен живот на МВФ, които забраняват по-висока минимална заплата, които ви мислят за *** маймуни! Още ли искате ОДС, СДС, ГЕРБ и РЗС, пионките на задокеанските ви господари да продължават да правят това, което от началото на РАН-ЪТ се прави! СПРЕТЕ ДА ЗАРОБВАТА БЪЛГАРИЯ!

60

nashenetz

преди 10 години

До БУДАеи, глупчо, ако имаше нещо против Борисов троината шаика и Цацаров щяха да му разкажат играта, но нищо не могат да намерят. така че ти си един много, много *** лажец !

59

избрах ги

преди 10 години

Цирка продължава .Стотина *** си мислят ,че те са народа.Да ама не и този народ си каза думата колкото и на Тиквата да не му се иска.Имаше избори и хората решиха.Нови избори искат само някакви си ***.

58

Политолог

преди 10 години

Борисов ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, и тогава на червените ще им се види тясна България!!!ХОРАТА ЩЕ ГО ВЪРНАТ, а не - червените *** крадливи нагли изчадия!!!!

57

IT-платен

преди 10 години

Няма сега да пиша хвалебствени коментари за Борисов-Плевнелиев защо Любо Младежа който е братчед на Любо *** и получава пари от Таки който никой не го знае и се издирва(пие кафе като пич в Кувейт)по заповед на Дон Корлеоне-ББ-ми плащат до 19 часа.Сега само ще ви чета и разпускам.Иначе гласувам на Волен Сидеров.Ако някой си мисли че съм Шизофреник много моля да се огледа в каква страна живее и след това да ми лепи етикети!

56

nashenetz

преди 10 години

Атака е партия саздадена и финансирана от Доган, БСП е партия саздадена и финансирана от руснаците. затова те са против Балгария. те са антибалгарски и трите партии. искат да разрушат Родината ни. да ги ометем, братя !

55

Анонимен

преди 10 години

Vmomenta sa na vlast tiya deto ni ma4kat 23 god,tiya zaradi koito rabotim za 300 leva a tuka vijdam nqkoi lumpeni deto gi zashtitavat s takuv narod Bulgaria nqma shans da se opravi skoro shte ni ma4kat shte ni psuvat sami sme si vinovni

54

Карагьоз

преди 10 години

До БУДАИзлез на площада, излез... не се прави на голям тук пред монитор!!!

53

Анонимен

преди 10 години

Волен президент!

52

Анонимен 1

преди 10 години

Контрапротестите стават по-масови, дано да си върви всичко мирно и тихо, че много хора се възхищават от термина "гражданска война"-нищо романтично няма в нея....

51

Психиатър

преди 10 години

Само червени психоневротици пишат тук.

50

Протестиращ

преди 10 години

Както стана вече ясно - със свирчици и викове няма да се получи. "Свободата не ще екзарх, иска Караджата" - Л.Каравелов.

49

До Анонимен 50 Ставаше дума за това кой ходи с пистолет в НС. Аз съм категорично против да се влиза с оръжие в НС. Колкото до заплахите - спомни си инцидента на АМ Тракия дето Болен Сайдеров рева че му правили атентат, после смени плочата - МВР му направило активно мероприятие - бяха го засякли, но нямаше удар между колите - тъпанара беше спрял колата дето го засякла, беше ги заплашвал с пистолет, а накрая им нарязал гумите с нож.

48

Анонимен 1

преди 10 години

Пак само в София..., герберушки има още няколко милиона българи(все още)