40

Анонимен

преди 11 години

Глупости! Вчера не дойде в парламента защото извиваше ръцете на Станишев и Местан за пари.

39

Анонимен

преди 11 години

Щом изпълзяха *** като Иво Инджев протеста е бита карта. За какви десни управления говорят за каква западна ориентация. Нали до сега ни управлява дясна партия? Те всичките ни проблеми дойдоха от дясното обединение наречено ОДС. Нали те разпродадоха икономика и разградиха държавата. Те са източника на всичко лошо което ни се случи. Пак това ли искаме - Иван Костов, Надежда Михайлова, Яне Янев. Това е просто смешно. Дясното в България е мразено от всички Българи и това се видя и на изборите.

38

Трудовак

преди 11 години

Чудя се дали Конституциония съд може да се произнесе по казуса за сваляне да депутатския имунитет и отсраняване на длъжност на депутат с видими психически отклонения?! Депутатите минават ли на "психо тест" както шофьорите? Те могат да нанесът далеч по-сеиозни щети :)Ако трябва да се пусне петиция нещо.....

37

Анонимен

преди 11 години

Пак е гушнал парички за да влезе !

36

sofeto

преди 11 години

На този национален *** всичките му обвинения се градят на база "АНОНИМНИ" международни монополи, пучисти, олигарси, терористи и тн. Тъпака що не се осмели да каже поне името на един или да покаже някакви реални доказателства. Умственият му багаж стига само за приказки на ангро и бля-бля.

35

АТАКИСТ

преди 11 години

Волен ви е виновен за цялото положение в държавата къде e от има няма 23 години и повече , а и стига с тия протести 5 хиляди били 10 хиляди били и 30 хиляди да са и какво ? Ако хората са решили да свалят властта ще излезе цяла София ,ако не се лъжа живеем над милион в столицата с хората който идват да работят може и към 2 милиона да става .Нищо няма да се случи докато не излязат наистина ама наистина много хора и навсякаде,я се огледайте в другите страни какви протести какви искания .

34

Bastor

преди 11 години

До ъКакви турци са от атака бе? Мислиш ли че българските турци ги подкрепят тия или ДПС?Смешни са такива разсъждения! Повече от половината турско общество в България не е гласувало за мафиотите от дпс. Не са сериозни такива изказвания и викове.Мафия са, родоотстъпници са!

33

Анонимен

преди 11 години

Този човек по - добре да не се мярка без охрана изобщо. Достан народ му е набрал.

32

Bitchy_

преди 11 години

Времето застудя, не е такава жега да кажете да го изнервя, ама пак го тресат пристъпи на лудост, значи състоянието му се е влошило необратимо.

31

Анонимен

преди 11 години

Волен е клиничен случай ... този човек няма да свърши добре. Вече е политически труп, но ... това е най-малкото което ще му се случва

30

Карагьоз

преди 11 години

Както написа някой преди два дни:-ако видите гладен комунист - нахранете го;-ако видите бос комунист - обуйте го;-ако видите гол комунист - облечете го;но никога, ама НИКОГА не давайте ВЛАСТ на комунист, защото тогава вие ще сте гладен, бос и гол!!

29

Кур дю Коленков

преди 11 години

Пишещите тук ***, плюещи тук срещу Болен, в едно са прави.В следващия Парламент "Атака" може ида не влязат,на днеска ви го навря в ...за с появяването си в Парламента и затова сте бесни!Така чу,нанай оставка!

28

Анонимен

преди 11 години

Ами защо го обвинявате човека той много добре знае че ако има предсрочни избори неговата партия няма да влезе в парламента вече благодарение за това което направи

27

МВ

преди 11 години

Не знам дали чуждите компании са източили милиарди, ама този ще източи касата на ДПС за да им осигури управлението. А сега познайте от къде пък ДПС ще вземе парите за Воленчо.

26

6reeeeek

преди 11 години

Боленееее пак те изтървахаПодавай си оставката и в лудницата там ти е мястото

25

Одисей 1

преди 11 години

26 Премери си температурата , ако обичаш , тази енергийна мафия според теб с какъв цвят е или падаш от небето .

24

Одисей 1

преди 11 години

26 Премери си температурата , ако обичаш , тази енергийна мафия според теб с какъв цвят е или падаш от небето .

23

Анонимен

преди 11 години

Напълно съм съгласен с Волен Сидеров, че трябва повече държава и по-малко свободия. МВР да действа и да мачка "протестиращите".

22

ЗЗ

преди 11 години

В България има малко на брой монополи, основните от които са свързадни с БСП. Имат както руски характер (например монопола с горивата) така и западен - като например електроразпределителните дружества, където пак БСП има много свои хора в борда на директорите. В България обаче има страшно много картелни споразумения за които са виновни не само чуждестранните фирми, но и много български. А най-големия виновник е самата държава заради слабия контрол. Сидеров *** се образовай

21

boicho.boichev.7

преди 11 години

питайте някой от енергетиката какво означава "студен резерв" и как се гушкат милиони, без да правиш нищо.Само защото си имаш електростанция, която не работи.