88

Анонимен

преди 11 години

Ако Фандъкова и всичките ненужни десетина зам-кметове отиват на работа с метро и не ползват служебен абонамент пред общината, ако всичките ненужни общинари също си плащат за час по 2 лева и върнат незаконните си карти за безплатно паркиране - тогава и аз ще плащам за синя зона и ще пътувам по 5-6 км до най-близката спирка на метрото.

87

лина

преди 11 години

ОБЩИНАТА, НО МНОГО ПО-МАЛКО!

86

Центъра

преди 11 години

Живущите в центъра да плащат такса живот, дето живеят в центъра, такса въздух, дето дишат въздуха на центъра, макар и с липса на кислород и такса светлина дето ползват слънцето, даже и през облачно време. А ..... и такса присъствие, така ще се напълни ковчега на мутрите.

85

СОФ

преди 11 години

Данък сгради и смет и задължение за всички софиянци!В този смисъл е абсурдно паркирането по местоживеене за едни да е платено задължение,а за други право на избор!Решението е или живущите в центъра да не плащат за една кола или платеното паркиране в София да е из целия град на база зониране!Иначе излиза,че искаме чист център,но *** София?!

84

Bastor

преди 11 години

До лина да ама нали държавата ще взима кинти. А те не ходят на работа, ами си седят по имотите, та не им пука колко е зле ;)

83

Одил по Юропата

преди 11 години

Тиквеници, разберете, че безплатен обяд няма. Разходете се по Юропата и ще видите там как е. За да си паркираш колата ПРЕД КЪЩАТА плащаш една шапка пари на общината.

82

лина

преди 11 години

Алъш-веришът заради винетките за паркиране на пъпа на София вече е в ход. Работещи в центъра ИЛИ ТЕЗИ ,КОИТО ЧЕСТО СЕ СПИРАТ ТАМ, сключват фиктивни договори за наем на жилища и така си осигуряват по-евтино място за колата.*** и Пульо ,от където се сетиш, ще си уредят паркиране за 100-150 лева на ГОДИНА и няма да плащат по 2 лева НА ЧАС. ЦЕНТЪРА ЩЕ СЕ ЗАДРЪСТИ ПОВЕЧЕ! Ето до това ще Доведе ПЛАТЕНОТО ПАРКИРАНЕ!

81

Bastor

преди 11 години

Не знам защо гледат само да цакат хората така. Да сложат една винетка за паркиране в центъра и да се оправят нещата - който иска да паркира, бачка там или нещо от сорта си купува винетка.Не можеш ти хора със семейство, които всяка сутрин карат деца по училища да ги караш да се тътрят в това извинение за градски транспорт, което го имаме в България. Така просто прецакват хората, които случайно бачкат в центъра и нямат жилище...А пък аз трябва да се разправям да копирам нотариални актове.

80

Ще стане зле

преди 11 години

кметичката да мисли с главата си а не с п...........чката

79

до pepe

преди 11 години

Виж сега принципно съм съгласен, но в случая не действат така за 7-години ако не и повече "синя-зона" Да си видял един обществен паркинг изграден в центъра на София повтарям 1-ин не 18 или 50, еднин ***.ка му в койдо да влезеш и престоя в рамките на час да е безплатен(за да те стимолират да си свършиш бързо работата и да се изнесеш ) а в рамките на 8-часов работен ден да е символичен. Аз не съм видял ! В центъра има само паркинги от рода на 3-4лв. на час! Плащаш ,а не получаваш- Факт!

78

Бялото си е бяло

преди 11 години

Въпреки, че ГЕРБ са сбирщина некадърници, няма как да не се съглася с Фандъка. Навсякъде по света е така. Изобщо, Фандъка е единственият човек на отговорен пост в ГЕРБ, които се старае да си свърши работата.

77

Ivan Grozni

преди 11 години

Софиянци , понеже на всички ви е ясно, че парите ви се крадат от мафиотско-чиновнически братчедски кръгове... даже вие УТЕЖНЯВАТЕ положението, ако сте стриктни, защото тези хора с парите си купуват и грамадни джипо-камиони и се тикат и те там да си покажат "богатсвото" и "ЦоЦиалниА статус".....

76

Трабахооо

преди 11 години

Понеже виждам че го разбираш испанския сугур си зидар или миеш *** там. Наистина там е много по-добре от към паркинги НО Да ти припомням ли, че те са платени. За синята зона отгоре няма какво да говорим. За гаражите се плаща данък в общината и ако не е платен данъка всеки има право да спира пред него. Аман от чужденци дето разправят как всичко тряа да е безплатно, щото така било в чужбина. Споко вече всеки е ходил някъде и видял с очите си.

75

1122

преди 11 години

гласуването за Гражданите Ежедневно Разгражващи България - е вредно за вашето здраве!!да си втрнем столицата!! ходи си в самоков!!

74

Анонимен

преди 11 години

То е ясно,искат хората да ползват градски транспорт,за да имат повече приходи,но хората не искат да ползват "мизерният" градски транспорт,а да си карат колите!

73

По европейски модел

преди 11 години

Да направят заплатите, здравеопазването, улиците и чистотата по европейски модел и след това да направят таксите европейски. Едно време билетчето беше 0,06 лева при заплата 300 лева

72

до рере - 104

преди 11 години

Така е, но и по кварталите трябва да има ред, защото тези от панелките също нямат нотариален акт върху тревичките, където паркират или пък са си поставили незаконно бетонно гаражче. Такси или за всички, или за никои, и тогава да видя тези от панелките как ще ревнат, заплачат. Но идеята на герберите е да противопоставят хората едни срещу други, идеята е проста, да няма общност, да няма единен народ, а групички, разделени по местоживеене, професия, спортна пристрастност ит.н.

71

Не разбирам

преди 11 години

защо и в събота ще има заплащане?

70

Трабахо

преди 11 години

В европейските столици, местните власти, с данъците на хората, са построили паркинги и гаражи и хората си държат автомобилите в тях. Тук местните власти крадат всичко и няма нищо построено. Затова НЯМА да плащаме. Време е да ги изгоним с бой тия крадливи некадърници.

69

Алтернатива

преди 11 години

За една слива миризлива има винаги алтернатива