51

Анонимен

преди 2 месеца

До 29 . Значително по красива е от Урсулката.

50

Па4а

преди 2 месеца

Хем ги обвинява , че вървят съм "украински" сценарий,т.е. Русия да нахлуе, хем ги обвинява, че са се въаръжавали? Тая наясно ли е със себе си, или просто си е свикнала да заплашва! Украйна си има собствени сценарии, както и Молдова! Но кой им внуши на психиатрията в Кремъл, че могат да се разпореждат навсякъде?

49

Проф.БожидарДимитров

преди 2 месеца

След като не искат да са българи и част от България, молдовците заслужават да са част от новия СССР ама в най-мракобесната му форма. Хак им е на тия прости сепаратисти тип македонци

48

Анонимен

преди 2 месеца

Руски фашисти!Главчев защо не е викнал вече Митрофанова във Външно да и начука канчето за намесата във вътрешните работи на маман Захарова?

47

СПАРТАК

преди 2 месеца

Молдовците се поредния български народ прокълнат със загуба на родова памет и обречен на тежък сепаратизъм и асимилация. Все още си изтърпяваме наказанието за това че разрушихме Троя.

46

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, БЕ, РУСКИ ГА.Д.ОВЕ ДА ОТНАСЯТЕ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ ОКОЛО ВАС САМО ЧРЕЗ ГРУБА СИЛА И АГРЕСИЯ?! ТОВА ЛИ ВИ Е РАЗБИРАНЕТО ЗА БОГ?!?!?

45

Банкеръ

преди 2 месеца

Ще стане интересно ако Руснаците стигнат Дунав.Надявам се Мони Паси да мобилизира Прайда и да брани Родината.Твърде вероятно е атлантиците да се пребоядисат както1989г.Някои от тях още са си членове на БКП.

44

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Руското присъствие - икономическо и политическо трябва да бъде изкоренено и заличено за да се оправи и тръгне напред България.

43

Сълза и смях

преди 2 месеца

Па си се "наклюцала" с водка,другарко Захарова!

42

Драгунов

преди 2 месеца

БОЙ,БОЙ,БОЙ до безкрай,без окопни войни.Това е спасението Захарова.Ракети с диаметър 2.метра,може и с ядрени глави.

41

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ ВИ ЩЕМ, ЗАХАРОВА!!! ВЪН ПАРТИЙНИТЕ ПУТИНСКИ СЕКРЕТАРИ ОТ ЕВРОПА И СВЕТА!

40

Москва потъна

преди 2 месеца

Като бяхме 45г руска колония видяхме как ни ошушкаха "братушките" и още го ядем дебелия следствие на тяхното "присъствие". Добре че само в мечтите на копейките пак ще сме под руски ботуш.

39

Майора

преди 2 месеца

Захарова , а вие какво искате , съседите ви да стоят безлични и да чакат да ги завладеете и възстановите великата Руска империя! Няма да стане!

38

Анонимен

преди 2 месеца

42- какво очакваш да ти даде НАТО- НАТО дава сигурност- я виж Финладия, която е яла попарата на СССР в 1940г как бързо влезе в НАТО, я виж столицата на Грузия какво направи Блатная 1995г там...

37

Анонимен

преди 2 месеца

Молдова трябва не забавно да бъде приета в НАТО, руските окупатори разбират само от методите на Паулус

36

FMC

преди 2 месеца

38,нещо повече. Американците дори свалят санкциите към Русия за титан. Което е доказателство, че всичко е на икономическа пснова, не на политическа. Политическа е основата само за нашите полезни ииoтти, наречени "евроатлантици".

35

Анонимен

преди 2 месеца

а захарова,медведев,песков,лавров и путин вървят към въжето.

34

Дон Кикот

преди 2 месеца

Ядат як пердах в Украйна а сега и Молдова заплашват комици :)

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 23. За сега НАТО нищо не дава на България. По-скоро ние даваме на НАТО.

32

FMC

преди 2 месеца

Мен не ми е ясно друго. Защо тия колонии купуват тоя бклук, наречен "американско оръжие". Има къде мъде по-добри варианти за покупка на оръжие-хем два пъти по-евтино, хем два пъти по-качествено. Видяхме го колко струва американското оръжие-една тиква на американски президент не можа да уцели от 130 метра и цял свят цяла седмица вече се чуди, каквоне това чудо, AR15, което не може да уцели една кратина от сто метра.