93

селянин

преди 4 месеца

вчера писах за журналистиката не знаех че танковете стрелят с патрончета 15 патрона по една къща хи хи хи и чекат да падне абре я да си сипя една ракийя

92

Цирк

преди 4 месеца

Запада още не може да преглътне унижението,пленена тяхна техника на изложба в Москва, затова постоянно лаят и заплашват Русия.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Лека полека истината за войната излиза наяве! И, оказва се че руснаците са били прави!

90

Бойко Борисов:

преди 4 месеца

А тия БТР-и дето САЩ ни продадиха насила да не са по-добри ?!? Това са продажните български тагаревци и денковци - из мет нещастна!

89

Изклатен демократ

преди 4 месеца

Нали затова САЩ предизвикаха войната в руските украйнини - да си продадат старата неработеща стока на продажника зеленски и после украинския народ години наред да плаща заеми. Тези 60 милиарда долара също са във вид на заем, ако някой не е разбрал! Това са САЩ, и нищо повече!!!

88

Анонимен

преди 4 месеца

Бай Дрън /79/, аз се чудя, чий ще го дирят Ф-16 във ВВС на БА без въздушен радар за целеуказване.

87

Истината

преди 4 месеца

Сега когато в Украйна запада се сблъска с истинска армия се видя че техниката за нищо не става, всичките милиарди давани на НАТО за техника са отишли на вятъра.Русия унищова уж модерната и много скъпа техника с старо и евтино оръжие.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Ако руските тенекета ставаше нещо, нямаше 3 години по късно да са на 10 км от границата и да бомбят собствените си села и нямаше 300000 путлероджендъра да станат храна за растенията в Украйна.

85

Алов

преди 4 месеца

После кажете,че Госпид не си знае работата

84

Факт

преди 4 месеца

Цялата военна техника на сащ е бо..ук,сащ я продава с натиск и изнудване на другите.

83

Щерю

преди 4 месеца

Всичко е "филм", "реалистична матрица" - за да се вживява човек. А който успее да излезе от този филм, започва да се смее и да се забавлява: - и над нелечимите болести, и над правилата на капитализма, и над прекрасната демокрация - като американските танкове "Абрамс". Тогава Ти решаваш, а не "филма", в който си участвал...

82

до 85

преди 4 месеца

престани да се излагаш, постоянно драскашс еднотипни опорки писани като от недодялан тинейджър, много си елементарен, ти въобще вярваш ли си на глупотевините които пишеш по цял ден. Намери си работа като нормалните хора.

81

на методи брат му

преди 4 месеца

Превода с гугъл преводача добре сте го направили - нищо не разбрах от статията :)

80

ако щете и Ф 17,18 и

преди 4 месеца

19 да пратите все тая, Окрайна и колективния запад,нал свят губят, та толкова за "непобедимата" хатуфска армия, само си въобразяват колко са велики, и от окрайна ще се ометат с подвити опашки както отвсякъде до сега.

79

Анонимен

преди 4 месеца

До 81 Ше го смениме, артик!

78

Анонимен

преди 4 месеца

До 78 - Така е ... САЩ се орецака яконс тая Женвеска конвенция и "свобода на словото". Воетнам го загубиха, заряди гнусните си хипари и продажба медия, която ревеше за болките на врага. Иначе проато трябвяше 2-3 пъти повече жертви от страната на Виеткон и щяха да ги победят. А накрая ги трепаха в петцифрени бройки на ден. Ама пуат ти либерализъм ... Ако решатз моце да затрият Близкия изток, но Женвеа пречи. Ама няма да пречи оше.

77

анонимен

преди 4 месеца

Тия констатации откъде си ги вадите..?! Сигурно от отзад ??

76

Анонимен

преди 4 месеца

Лошото , че се нахедрихме и с американско ядреното гориво , което ще сложи края на нашия АЕЦ

75

72

преди 4 месеца

Какво? Не ти харесва истината ли? Виждал ли си демонстрация на Сегал? Бяга един към него, протяга ръчичка, Сегал го хваща за нея, леко махва с рука и ония пича, прави предно превъртане и виче ке излита от ринга. И след него още трима. Това е хореография. Едно врме казваше, чемобупвал ЦРУ - те там щото са нинджи, нали ...

74

Бай Дрън

преди 4 месеца

Тая война и особено техниката, толкова се промениха от началото, та се чудя чий ще го дирят Ф16 на фронта. Стара машина, най- много мозернизирана деветдесетте...какво мислят ще постигнат с нея, освен да уплашат някое ято гарги?